old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Εγώ θα πάω για ύπνο. Ο φίλος μου είναι γεγονός ότι είναι λίγο ρεμάλι ...
Μα και εγώ για τον φίλο σου έλεγα.
Εγώ θα πάω για ύπνο. Ο φίλος μου είναι γεγονός ότι είναι λίγο ρεμάλι ...
Παρατήρησες κάποια ημέρα που να μην ελεεινολογήσει; Όλο το ΣΚ long meeting έγραφε πως είχα!
Εγώ πάντως αύριο στα βόρεια θα πίνω εκλεκτό οίνο από σαμπανιέρα με ένα φιλαράκι, σε ένα trendy bar restaurant.
Κόπιασε, ευπρόσδεκτος. Προσοχή στις κακές συναναστροφές μόνο ...Παρακολουθώντας το παρόν νήμα, το λιγοστό χρόνο που είμαι μέλος του site, παρατηρώ πως έχει μια δίκη του οντότητα, παράλληλη με αυτή του bourdela, ζει ένα δικό του παράλληλο σύμπαν. Εύγε κύριοι, συμμετέχοντες και απλοί οφθαλμολάγνοι του παρόντος νήματος.
Εγώ θα πάω για ύπνο. Ο φίλος μου είναι γεγονός ότι είναιλίγορεμάλι ...
Δε με απασχολεί, αφού δε θα έχω απώτερο σκοπό.σας βρίσκω σωστό αν και μάλλον πιθανολογώ κουρασμένο
Φυσικά! Στον πιο ύπουλο, που θα τον συναντήσεις με πάμπολλα νικς: Νηματοθέτης, πορνοθέτης, Blizardeye, Μπλιζ, πουτανοθέτης, νηματοψεύτης κλπ κλπΕυχαριστώ κε Vlandis, αναφέρεστε σε κάποιους συγκεκριμένα ;
Φυσικά! Στον πιο ύπουλο, που θα τον συναντήσεις με πάμπολλα νικς: Νηματοθέτης, πορνοθέτης, Blizardeye, Μπλιζ, πουτανοθέτης, νηματοψεύτης κλπ κλπ
Το γεγονός αυτό μιλάει από μόνο του. Ούτε σεσημασμένος Ρουμάνος κακοποιός να ήταν ...
Κάτι σε Κηφισιά μου κάνει.
Απο την άλλη εκλεκτό οίνος, trendy bar restaurant κάτι μου λείπει για να κλείσει ωραία το βράδυ...
Ουδείς σας λαμβάνει σοβαρά υπόψη, κύριε!
Μόνον και μόνον η αλαζονική απάντηση που δώσατε, δημιουργεί (αν μη τι άλλον) υποψίες, για το αληθές της υπό του κ. Νικοβλαντή αναρτήσεως.
Ουδείς σας λαμβάνει σοβαρά υπόψη, κύριε!
Με το να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια, με επιβεβαιώνετε με τον καλύτερο τρόπο.
Σαν που είστε θελω την σοφία σας ττι ειναιι το vpn?
Σαν που είστε θελω την σοφία σας ττι ειναιι το vpn?
Αμ, το δήθεν αμήχανο (και ύποπτο ως εκ τούτου) χασκόγελο στο τέλος ( )
που το βάζετε; Αυτό δεν είναι στοιχείο;
Καλησπέρα, κύριε!Καλησπέρα τρελόγεροι.