Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Ακόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
έχεις πάει τον χειμώνα θάλασσα?
Ακόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
θυμισε μου να σου βαλω αριστα στον ελεγχοΑκόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
ΖΧειμώνα χαζέυεις την αγριεμένη θάλασσα,καλοκαίρι χαζέυεις τους αγριεμένους κώλους που πάνε στην θάλασσα.έχεις πάει τον χειμώνα θάλασσα?
ΖΧειμώνα χαζέυεις την αγριεμένη θάλασσα,καλοκαίρι χαζέυεις τους αγριεμένους κώλους που πάνε στην θάλασσα.
μολις βγηκα απο σαουνα-υδρομασαζ-θαλασσοθεραπεια
κατσε να κανεις την τηγανητα στη παραλια
Θαλασσοθεραπεία στο βουνό,ρε σε κοροϊδέυουνε και το ανέχεσε?Χαιβάνι είσαι?Σιγά μην κηνυγάμε αγριόχοιρους στη θάλασσα.μολις βγηκα απο σαουνα-υδρομασαζ-θαλασσοθεραπεια
κατσε να κανεις την τηγανητα στη παραλια
εχει και τσιπουρες,σπα-λανιαρεςΘαλασσοθεραπεία στο βουνό,ρε σε κοροϊδέυουνε και το ανέχεσε?Χαιβάνι είσαι?Σιγά μην κηνυγάμε αγριόχοιρους στη θάλασσα.
Ανδριόπουλος: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής»
Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε.
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-07/aek-filadelfeia_0.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]παλι μακετα?
εχω φουσκωσει μακετες,μεχρι κ ο κοντος εβγαζε :idiot:
παλι μακετα?
εχω φουσκωσει μακετες,μεχρι κ ο κοντος εβγαζε
Νικόλα, πολύ φοβούμαι πως θα συναντήσεις καμία στεριανή που θα επιστρέφει στο θαλάμι της και βάρκα δε θα βρέξεις ...Ξυπνήστε ρεμάλια.
Τώρα τσιμπάει
Και για να λύσω απορίες που δημιουργήθηκαν , χθες ψάρευα τσιπούρες στεριάς , τώρα πάω για θαλάσσης
Βλαντή πες μου πως την βγάζεις τώρα με το φτωχόγκλάμουρα; Που τρως ψωμί;
Ξυπνήστε ρεμάλια.
Τώρα τσιμπάει
Και για να λύσω απορίες που δημιουργήθηκαν , χθες ψάρευα τσιπούρες στεριάς , τώρα πάω για θαλάσσης
Όταν διαβάζω για πυρετώδη εργασία ...Καλημέρα!
Επιστροφή στην επαγγελματική εγκατάσταση και πυρετώδης εργασία για τις επόμενες ώρες ... >