Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.088
- Πόντοι
- 2.606
Ακόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
έχεις πάει τον χειμώνα θάλασσα?
Ακόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
θυμισε μου να σου βαλω αριστα στον ελεγχοΑκόμα και στις διακοπές σου μαλακίες κάνεις,το χειμώνα πάς θάλασσα? :S
ΖΧειμώνα χαζέυεις την αγριεμένη θάλασσα,καλοκαίρι χαζέυεις τους αγριεμένους κώλους που πάνε στην θάλασσα.έχεις πάει τον χειμώνα θάλασσα?![]()
ΖΧειμώνα χαζέυεις την αγριεμένη θάλασσα,καλοκαίρι χαζέυεις τους αγριεμένους κώλους που πάνε στην θάλασσα.
μολις βγηκα απο σαουνα-υδρομασαζ-θαλασσοθεραπεια
κατσε να κανεις την τηγανητα στη παραλια![]()
Θαλασσοθεραπεία στο βουνό,ρε σε κοροϊδέυουνε και το ανέχεσε?Χαιβάνι είσαι?Σιγά μην κηνυγάμε αγριόχοιρους στη θάλασσα.μολις βγηκα απο σαουνα-υδρομασαζ-θαλασσοθεραπεια
κατσε να κανεις την τηγανητα στη παραλια![]()
εχει και τσιπουρες,σπα-λανιαρεςΘαλασσοθεραπεία στο βουνό,ρε σε κοροϊδέυουνε και το ανέχεσε?Χαιβάνι είσαι?Σιγά μην κηνυγάμε αγριόχοιρους στη θάλασσα.![]()
Ανδριόπουλος: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής»
Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-07/aek-filadelfeia_0.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]παλι μακετα?
εχω φουσκωσει μακετες,μεχρι κ ο κοντος εβγαζε :idiot:
παλι μακετα?
εχω φουσκωσει μακετες,μεχρι κ ο κοντος εβγαζε![]()
Νικόλα, πολύ φοβούμαι πως θα συναντήσεις καμία στεριανή που θα επιστρέφει στο θαλάμι της και βάρκα δε θα βρέξεις ...Ξυπνήστε ρεμάλια.
Τώρα τσιμπάει
Και για να λύσω απορίες που δημιουργήθηκαν , χθες ψάρευα τσιπούρες στεριάς , τώρα πάω για θαλάσσης![]()
Βλαντή πες μου πως την βγάζεις τώρα με το φτωχόγκλάμουρα; Που τρως ψωμί;
Ξυπνήστε ρεμάλια.
Τώρα τσιμπάει
Και για να λύσω απορίες που δημιουργήθηκαν , χθες ψάρευα τσιπούρες στεριάς , τώρα πάω για θαλάσσης![]()
Όταν διαβάζω για πυρετώδη εργασία ...Καλημέρα!
Επιστροφή στην επαγγελματική εγκατάσταση και πυρετώδης εργασία για τις επόμενες ώρες ... >![]()