life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να το κουρευειs......Τωρα το καλοκαιρι εχουν εξαρση οι πυρκαγιεsο θάμνος μου ζει για πάντα
Να το κουρευειs......Τωρα το καλοκαιρι εχουν εξαρση οι πυρκαγιεsο θάμνος μου ζει για πάντα
Αργαμισι λουκουμακι ως συνηθωςΗ ουρα σας τι ωρα θα μπει για να πει ποσο θαυμασιος επιβητωρ εισθε;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
βρηκες και Συ γκομενετο σαν την αλλη;Αργαμισι λουκουμακι ως συνηθως
Εκανες κι εσυ μπιντέ μωρο μου?Αργαμισι λουκουμακι ως συνηθως
Εγω παντα αργα εμπαινα.βρηκες και Συ γκομενετο σαν την αλλη;
Εγω μολις γυρισα απο το γραφειο.Εκανες κι εσυ μπιντέ μωρο μου?
αν θες ν’ αγιάσεις πρέπει ν’ αμαρτήσειςλέτε να πάω στο μπαρ το ναυάγιο να τα πιω με τον άγιο ?
Εκανεs απογραφη ε???? Τα ιδια λεω κι εγω στην περιπτωση που με ρωτανεΕγω μολις γυρισα απο το γραφειο.
ο άγιος δε με αφήνει να αμαρτησωαν θες ν’ αγιάσεις πρέπει ν’ αμαρτήσεις
ε κι αν προλάβεις, ας μετανοήσεις
Πραγματικα αναρωτιεμαι πως οριμενοι την παλευουν μια ζωη ολοκληρη με αυτα τα εξαντλητικα ωραρια, το αγχος και πανω απ' ολα το πρηξιμο!!!Θα πεθάνουμε από την κωλοδουλεια δουλεύοντας πρωί βράδυ αι στα διαλα πραγματικά
Το λες και απογραφη αυτο που εκανα σε "μπουρδελο"!!!Εκανεs απογραφη ε???? Τα ιδια λεω κι εγω στην περιπτωση που με ρωτανε
Ε τοτε.........δεν βρηκεs τον σωστο Αγιο..........Καλπικοs ητανεο άγιος δε με αφήνει να αμαρτησω
δεν νομίζω ότι την παλεύουν αλλά τεσπαΠραγματικα αναρωτιεμαι πως οριμενοι την παλευουν μια ζωη ολοκληρη με αυτα τα εξαντλητικα ωραρια, το αγχος και πανω απ' ολα το πρηξιμο!!!
Άγιε τι μου καμεις ?
Και απογραφη και υπερωριεs και εκτακτη κατασταση .....Η γλωσσα μαs ειναι πλουσιαΤο λες και απογραφη αυτο που εκανα σε "μπουρδελο"!!!
Σεξ δεν εκανα παντως αν αυτο εννοεις ;)Και απογραφη και υπερωριεs και εκτακτη κατασταση .....Η γλωσσα μαs ειναι πλουσια
Σε ολεs τιs λειτουργιεs..................Δεν ξερω αν με εννοειs
εγώ πάλι δε το φοβούμαιΕτσι όπως είναι διατυπωμένη η ερώτηση σας, πολύ φοβούμαι ότι θα μας παρεξηγήσουν στην περίπτωση που απαντήσω.