blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
τυπε ας ξεκινησουμε φιλικα.αν διαβασες το τελευταιο μου ποστ στην ενημερωση.. ;) :S :S :S
Έχει πάθει σοκ από τα τριγλυκεριδια. Έφαγε δύο πιτογυρα.
τυπε ας ξεκινησουμε φιλικα.αν διαβασες το τελευταιο μου ποστ στην ενημερωση.. ;) :S :S :S
γιατι δεν πηρε 2 παιδικα :S :S :SΈχει πάθει σοκ από τα τριγλυκεριδια. Έφαγε δύο πιτογυρα.
γεια σου Γιωργο :S :S :Sνασο καλωρθησες
Εννοείται Μπλιζ, για να διαβάσω κριτική του πάω πρώτα για κατούρημα, μην τα κάνω στην πάνα :S μου από τα γέλια
Ωραια. Βαλατε και τον Νασο στο νημα κ. Νηματοθετη; Τωρα δεσαμε στους ρεκτες εδω μεσα.... :S
Ωραια. Βαλατε και τον Νασο στο νημα κ. Νηματοθετη; Τωρα δεσαμε στους ρεκτες εδω μεσα.... :S
εσεις ξερετε :S :S :SΓια να μας θυμίζει πως γίνεται το σεξ...
νασο καλωρθησες
Παρακολουθούμε όλοι Μπέντζαμιν Μπάτον ένας νέος παππούλης. :SΕίναι πλέον μέλος μας!
εσεις ξερετε :S :S :S
Και με τον killer Νασο πλεον εγω δεν εχω καμια σχση με αυτο το νημα. Λυπαμαι αλλα θα αποχωρησω με το κεφαλι (το πανω εννοω) ψηλα και περηφανος.Για να μας θυμίζει πως γίνεται το σεξ...
Ποιες πάνες χρησιμοποιείτε;
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις δικές μου...
Παρακολουθούμε όλοι Μπέντζαμιν Μπάτον ένας νέος παππούλης. :S
να σαι καλα τυπε,καλο δρομο :S :S :SΚαι με τον killer Νασο πλεον εγω δεν εχω καμια σχση με αυτο το νημα. Λυπαμαι αλλα θα αποχωρησω με το κεφαλι (το πανω εννοω) ψηλα και περηφανος.
Καλη σταδιοδρομια στο νημα των γαμηστερων "παππουληδων" και μακρυτσουτσουνων (αυτη ειναι η σωστη ονομασια)κ. Αθανασιαδη!
Και με τον killer Νασο πλεον εγω δεν εχω καμια σχση με αυτο το νημα. Λυπαμαι αλλα θα αποχωρησω με το κεφαλι (το πανω εννοω) ψηλα και περηφανος.
Καλη σταδιοδρομια στο νημα των γαμηστερων "παππουληδων" και μακρυτσουτσουνων (αυτη ειναι η σωστη ονομασια)κ. Αθανασιαδη!
Θα τις δοκιμάσω.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτές που δίνει το ΙΚΑ