Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Κάπως έτσι να τον φαντάζεσθε. Απλά προσθέσατε 20 κιλά, αφαιρέσατε κώμην και προσθέσατε 30 έτη!
G9NA8WW.gif
Ωραια, το όνειρο καθε γυναικας :respect:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ο κ. Excalibur με γνωρίζει [  :grouphug: ] και άρα δύναται να επιβεβαιώσει τα περί της εμφανίσεώς μου!

βεβαίως
Ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης με τον οποιο εχω την τιμη να διαφέρω ηλικιακά ένα ετος και μια μερα
είναι ενας καλοστεκούμενος , ευθυτενής , με γοητευτικούς γκριζους κροτάφους , ευγενέστατος, καλλιεργημένος, μορφωμένος   και αξιοπρεπέστατος  κύριος στον οποίο ουδεμια κυρία που σεβεται τον εαυτο της θα μπορουσε να αρνηθεί μια συνεύρεση

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
βεβαίως
Ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης με τον οποιο εχω την τιμη να διαφέρω ηλικιακά ένα ετος και μια μερα
είναι ενας καλοστεκούμενος , ευθυτενής , με γοητευτικούς γκριζους κροτάφους , ευγενέστατος, καλλιεργημένος, μορφωμένος  και αξιοπρεπέστατος  κύριος στον οποίο ουδεμια κυρία που σεβεται τον εαυτο της θα μπορουσε να αρνηθεί μια συνεύρεση
Τι ήπιες;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
βεβαίως
είναι ενας καλοστεκούμενος , ευθυτενής , με γοητευτικούς γκριζους κροτάφους , ευγενέστατος, καλλιεργημένος, μορφωμένος   και αξιοπρεπέστατος  κύριος στον οποίο ουδεμια κυρία που σεβεται τον εαυτο της θα μπορουσε να αρνηθεί μια συνεύρεση

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και υμείς ψεύδεσθε! Διά τούτο άλλωστε είσθε φίλος με τον έτερο Καπαδόκη, κ. Αιδοιολείχο ... Φευ!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και υμείς ψεύδεσθε! Διά τούτο άλλωστε είσθε φίλος με τον έτερο Καπαδόκη, κ. Αιδοιολείχο ... Φευ!

εγω φανταστικέ μου νηματοθέτα ψεύδομαι ???

ποτε των ποτων

που να σου ορκιστω ?

να μην ξανασηκωθεί του Γλυφοτετοιου

Συνημμένα

• roufianos 2.gif
    roufianos 2.gif
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom