Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Καλώς τον αρχοντόγερο.
Ave Caesar Morituri te Salutant
Καλώς τον αρχοντόγερο.
Ωραια, το όνειρο καθε γυναικαςΚάπως έτσι να τον φαντάζεσθε. Απλά προσθέσατε 20 κιλά, αφαιρέσατε κώμην και προσθέσατε 30 έτη!
Ουδόλως. Η ειλικρίνεια είναι από τα γνωρίσματά μας.Σεις ψεύδεσθε όμως!
Ωραια, το όνειρο καθε γυναικας
Ουδόλως. Η ειλικρίνεια είναι από τα γνωρίσματά μας.
Ave Caesar Morituri te Salutant
Bliz , μήπως τους φερεσαι ασχημα;Και εγώ αυτό πιστεύω. Γιατί όμως τα θήλεα αντί να τρέχουν προς τα εμένα, τρέχουν μακριά από εμένα όταν με βλέπουν;;;
Bliz , μήπως τους φερεσαι ασχημα;
Ο κ. Excalibur με γνωρίζει [ ] και άρα δύναται να επιβεβαιώσει τα περί της εμφανίσεώς μου!
Τι ήπιες;;;;βεβαίως
Ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης με τον οποιο εχω την τιμη να διαφέρω ηλικιακά ένα ετος και μια μερα
είναι ενας καλοστεκούμενος , ευθυτενής , με γοητευτικούς γκριζους κροτάφους , ευγενέστατος, καλλιεργημένος, μορφωμένος και αξιοπρεπέστατος κύριος στον οποίο ουδεμια κυρία που σεβεται τον εαυτο της θα μπορουσε να αρνηθεί μια συνεύρεση
μακρια απο τα θήλεα.... δεν έχουν γουστο > > > > >Μα δεν με πλησιάζουν καν. Πως να τις φερθώ αφού τρέχουν μακριά μου μόλις με δουν;;; :'(
βεβαίως
Ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης με τον οποιο εχω την τιμη να διαφέρω ηλικιακά ένα ετος και μια μερα
είναι ενας καλοστεκούμενος , ευθυτενής , με γοητευτικούς γκριζους κροτάφους , ευγενέστατος, καλλιεργημένος, μορφωμένος και αξιοπρεπέστατος κύριος στον οποίο ουδεμια κυρία που σεβεται τον εαυτο της θα μπορουσε να αρνηθεί μια συνεύρεση
Τι ήπιες;;;;
Τι ήπιες;;;;
τα φαρμακακια μου ως συνηθως ..και ηταν και φρεσκα φρεσκα ..
Ωραια, το όνειρο καθε γυναικας + άφαίρεση του εγκεφάλου ή συμπονετικά λοβοεκτομή.
Ρε μπας και πήρες κάνα Vulbegal ή κανένα Subotex κατά λάθος και βλέπεις οράματα;τα φαρμακακια μου ως συνηθως ..και ηταν και φρεσκα φρεσκα ..
μακρια απο τα θήλεα.... δεν έχουν γουστο > > > > >
Και υμείς ψεύδεσθε! Διά τούτο άλλωστε είσθε φίλος με τον έτερο Καπαδόκη, κ. Αιδοιολείχο ... Φευ!