Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.056
Πόντοι
26.096
μα δεν το λέω για κακό, να βοηθάει που και που...

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!
blizardeye, 20.7.2017 [ και κάποιος άλλος παλιότερα αλλά ήταν πιρφόρος και δεν του δίνουμε σημασία ].

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Σωστά μαντέψατε. θρομβωμένες αιμορροΐδες.

Ω, πρέπει να περνάτε δύσκολες ώρες. Υπάρχει ένα νέο φαρμακευτικό υπόθετο, σε σχήμα τάπας Λορέντζου, το καταψύχετε και έπειτα το προωθείτε στον πρωκτό σας. Νομίζω για 4 - 5 λεπτά. Η ψύξη θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις θρομβωμένες αιμορροϊδες σας κύριε. Αρκεί να μην σας αρέσει και ενεπλακείτε σε άλλες αναζητήσεις...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.056
Πόντοι
26.096
Ω, πρέπει να περνάτε δύσκολες ώρες. Υπάρχει ένα νέο φαρμακευτικό υπόθετο, σε σχήμα τάπας Λορέντζου, το καταψύχετε και έπειτα το προωθείτε στον πρωκτό σας. Νομίζω για 4 - 5 λεπτά. Η ψύξη θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις θρομβωμένες αιμορροϊδες σας κύριε. Αρκεί να μην σας αρέσει και ενεπλακείτε σε άλλες αναζητήσεις...

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.281
Πόντοι
26.227
Η καλύτερη πίπα εδώ και 7 μήνες.... :heavymetalbig:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467

Σας ευχαριστώ θερμά για την άδολη, και αμιγώς ιαματικού χαρακτήρα, συμβουλή σας.

Παρά τούτο, δεν θα μπω στον πειρασμό να την εφαρμόσω, και αυτό διότι όλοι βλέπουμε το ζωντανό παράδειγμα κατάντιας κάποιου μακεδόνα νομικού, που μετά από τέτοιες εφαρμογές, κατήντησε να αναζητά παρηγοριά και θαλπωρή σε θερμές σιτεμένες.  :)

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.281
Πόντοι
26.227
Άμεση αναμετάδοση..

Συνημμένα

• 20170720_152647.jpg
    20170720_152647.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 42
  • 20170720_152631.jpg
    20170720_152631.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.056
Πόντοι
26.096
Σας ευχαριστώ θερμά για την άδολη, και αμιγώς ιαματικού χαρακτήρα, συμβουλή σας.

Παρά τούτο, δεν θα μπω στον πειρασμό να την εφαρμόσω, και αυτό διότι όλοι βλέπουμε το ζωντανό παράδειγμα κατάντιας κάποιου μακεδόνα νομικού, που μετά από τέτοιες εφαρμογές, κατήντησε να αναζητά παρηγοριά και θαλπωρή σε θερμές σιτεμένες.  :)

Τα κακεντρεχή σχόλιά σας μου είναι παντελώς αδιάφορα, κ. The Saint.
Φρονώ όμως ότι χάνετε την ψυχραιμία σας σε ένα νήμα όπου οι περισσότεροι μπαίνουμε με διάθεση αυτοσαρκασμού και χιούμορ. Είναι εμφανές ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα στάνταρτς του παρόντος νήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και σε άλλα νήματα όπου ίσως να περνάτε καλύτερα.
Σ΄ εμάς δεν θα λείψετε πάντως.
Αν παρόλα αυτά επιμένετε να συχνάζετε σ΄ εμάς, καμία αντίρρηση. Μας διασκεδάζετε!  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Τα κακεντρεχή σχόλιά σας μου είναι παντελώς αδιάφορα, κ. The Saint.
Φρονώ όμως ότι χάνετε την ψυχραιμία σας σε ένα νήμα όπου οι περισσότεροι μπαίνουμε με διάθεση αυτοσαρκασμού και χιούμορ. Είναι εμφανές ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα στάνταρτς του παρόντος νήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και σε άλλα νήματα όπου ίσως να περνάτε καλύτερα.
Σ΄ εμάς δεν θα λείψετε πάντως.
Αν παρόλα αυτά επιμένετε να συχνάζετε σ΄ εμάς, καμία αντίρρηση. Μας διασκεδάζετε!  :hi:

Ναι.  :)

Έχετε απόλυτο δίκιο. Το διαπίστωσα δε, όταν ο φίλος σας ο κ. Μουνογλείφτης αυτοσαρκάστηκε με χιούμορ, βρίζοντας την μάνα μου και τον πατέρα μου, κι εσείς το μόνο στάνταρ που  κοιτάξατε να προφυλάξετε, ήταν η ορθογραφία.  :)

Φυσικά και δεν θα λείψω σε κανέναν. Αντιθέτως με εσάς, δεν τρέφω τέτοιου είδους αυταπάτες. Οπότε καλό θα ήταν, να "χαλαρώσετε" λίγο και να μην προβαίνετε με τόσο επιπόλαιο τρόπο σε συμβουλές περί αυτοελέγχου και αποτροπής της μεγαλοποίησης του "υπερεγώ", όταν μάλιστα δεν το έχετε καταφέρει ο ίδιος.   :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.056
Πόντοι
26.096

Συγχωρείστε την άγνοιά μου,κύριε!
Αλλά στο Bill πηγαίνει κάποιος και private.
Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα ούτε δύναμαι να παρέμβω στο θησαυροφυλάκιο των εμπειριών υμών [ και του κ. Vlandis συμπεριλαμβανομένου ].  :grin:
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
:2funny:
:grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom