blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.712
- Πόντοι
- 26.096
Βασιλόφρων, ωραία μουνιά, αλλά ο Νικοτρίβης είναι νεκρός σε χειμερία νάρκη
Θα ξυπνησει σιγα σιγα οπως εχει συμβει και σε αλλους.
Βασιλόφρων, ωραία μουνιά, αλλά ο Νικοτρίβης είναι νεκρός σε χειμερία νάρκη
Μπλιζ αν ζω ως τότεΘα ξυπνησει σιγα σιγα οπως εχει συμβει και σε αλλους.
Εισαι σε φαση rotationΜπλιζ αν ζω ως τότε
Πόσες 16ωρίες να αντέξει ένας άνθρωπος με 5 ώρες υπνο εδώ και πολύ καιρό? 7 μέρες την εβδομαδα
Θα ξυπνησει σιγα σιγα οπως εχει συμβει και σε αλλους.
Εγω να δεις.Σημερα ειχα μια ιδεα: να διοργανωθει ενα ταξιδακι 'ΚΑΠΗ' απο Σεπτεμβρη στη Μοσχα..τι λες;Ρώσε μου, θα ήθελα να ήμουν σε φάση vacation
λίγο δύσκολοΕγω να δεις.Σημερα ειχα μια ιδεα: να διοργανωθει ενα ταξιδακι 'ΚΑΠΗ' απο Σεπτεμβρη στη Μοσχα..τι λες;
Για Σεπτεμβρη εννοεις ή γενικα;λίγο δύσκολο
Οκ Νικ. Εγω πεταξα την ιδεα. Ανοιχτη συμμετοχη. Ηδη εχω πει σε εξαιρετα μελη οποτε χρειαστουν support θα χαρω να το κανωΣε αυτήν την κωλοδουλειά, με κυνηγούν οι ημερομηνίες. Κάθε μήνα πλέον τρέχεις να προλάβεις κάτι. Με το ζόρι πια ξεκλέβω 15 μέρες τον Αυγουστο και φέτος δεν ξέρω αν θα κάνω ακόμη και αυτό
Ο φίλτατος αλεξ βλεπω έπεσε θύμα πάλι ρατσιστικής ομοφοβικής επίθεσης νομίζω πρεπει να καταγγελθεί το γεγονός στην ομοφυλοφιλική κοινότητα του φόρουμ και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά
Σαφώς.
Ανεπίτρεπτο για το παρόν νήμα και άκρως ατιμωτικό για τον παρόντα ιστότοπο, το να κατατρίχετε κάποιος για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Κατακρινομαι επειδη μου αρεσουν οι γυναικες?Σαφώς.
Ανεπίτρεπτο για το παρόν νήμα και άκρως ατιμωτικό για τον παρόντα ιστότοπο, το να κατατρίχετε κάποιος για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
τυπε τωρα καταλαβα τι εννοουσες όταν ελεγες ότι ολοι γουσταρουν αλεξ71 :SΚατακρινομαι επειδη μου αρεσουν οι γυναικες?
Κατακρινομαι επειδη μου αρεσουν οι γυναικες?
Δεν ξερω αν ολοι γουσταρουν alex71 αλλά ολοι ασχολουνται με alex71 τύπε.τυπε τωρα καταλαβα τι εννοουσες όταν ελεγες ότι ολοι γουσταρουν αλεξ71 :S
Δεν ξερω αν ολοι γουσταρουν alex71 αλλά ολοι ασχολουνται με alex71 τύπε.
Μολις βαλτώνει λιγο το θρεντ, αναφερεται το ονομα μου και ξανακινειται.