You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
Εδώ στο νήμα μας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάθε φορά που βράζω ένα αυγό αυτό σπάει;;;;
Τι κάνω λάθος;;;;
Τι κάνω λάθος;;;;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Μηνύματα
- 28.428
- Like
- 10.994
- Πόντοι
- 2.606
Ερωτική απογοήτευση.
Έφαγε τα μούτρα του...
πάλι?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
rudolf alert
Τα πίνει σε καπηλιο τώρα και υβρίζει τα θήλεα...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
Η ίδια είναι αλλά δεν μπορεί να το ξεπεράσει...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.679
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
because you break nuts to the egg you stick. :SΕδώ στο νήμα μας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάθε φορά που βράζω ένα αυγό αυτό σπάει;;;;
Τι κάνω λάθος;;;;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Μηνύματα
- 28.428
- Like
- 10.994
- Πόντοι
- 2.606
Εδώ στο νήμα μας μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάθε φορά που βράζω ένα αυγό αυτό σπάει;;;;
Τι κάνω λάθος;;;;
σε τι θερμοκρασία το βράζεις? κατ' ευθείαν σε υψηλή?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
because you break nuts to the egg you stick. :S
This is not English...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
σε τι θερμοκρασία το βράζεις? κατ' ευθείαν σε υψηλή?
Μάλλον αυτό είναι το λάθος.
Χμμ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.679
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
what the fuck.This is not English...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.679
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
Εσυ πρέπει να πας στο μαστερ σεφ.σε τι θερμοκρασία το βράζεις? κατ' ευθείαν σε υψηλή?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Μηνύματα
- 28.428
- Like
- 10.994
- Πόντοι
- 2.606
Μάλλον αυτό είναι το λάθος.
Χμμ...
πρώτα σε μέτρια, να αρχίσει εκεί το βράσιμο και τελείωμα (στο βράσιμο, το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ... ) σε υψηλή θερμοκρασία!
Εσυ πρέπει να πας στο μαστερ σεφ.
σωστός?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 80.724
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.069
- Πόντοι
- 26.096
Ήξερα ότι ο κ. Eraser είναι εξπέρ στην μουσική και στην F1!!!!
Αλλά να και στην μαγειρική...!
Αλλά να και στην μαγειρική...!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.679
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
Μόλις χοχλάσει μετράμε ένα λεπτό και τα βγάζουμε.Μα καλά ο νηματοθέτης είναι φαφούτης και τρώει αυγά μελάτα. :Sπρώτα σε μέτρια, να αρχίσει εκεί το βράσιμο και τελείωμα (στο βράσιμο, το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ... ) σε υψηλή θερμοκρασία!
σωστός?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Μηνύματα
- 28.428
- Like
- 10.994
- Πόντοι
- 2.606
Ήξερα ότι ο κ. Eraser είναι εξπέρ στην μουσική και στην F1!!!!
Αλλά να και στην μαγειρική...!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.679
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
Γιά πές σε τι είναι εξπέρ ο καθένας?Ήξερα ότι ο κ. Eraser είναι εξπέρ στην μουσική και στην F1!!!!
Αλλά να και στην μαγειρική...!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K