Επισκέπτης
Και παπουληδες και μικροτσουτσουνοι? Η βαζουμε διαζευτικό ή;
Η υπομονή είναι αρετή!
Και παπουληδες και μικροτσουτσουνοι? Η βαζουμε διαζευτικό ή;
Διαζευτικό ... όποιος συνδυάζει και τα δύο είναι επιφανες μέλος...
Τα μοναδικά 2 καλά που προσέφερε ο κομμουνισμός διαχρονικώς είναι
1ον απενοχοποίησε , για τους διαβιούντες στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, το σεξ (καθόσον αποτελούσε μια από τις ελάχιστες, μη λογοκριμένες, απολαύσεις)
2ον Επακόλουθο της πτώσης του και της οικονομικής εξαθλίωσης των κατοίκων των πρώην κομμουνιστικών χωρών, ήταν οι ευπαρουσίαστες κοπέλες να καταλήξουν στο αρχαιότερο των επαγγελμάτων, προς τέρψιν του "φιλοθεάμωνος" κοινού (ημών και υμών συμπεριλαμβανομένων).
Διαζευτικό ... όποιος συνδυάζει και τα δύο είναι επιφανες μέλος...
Η υπομονή είναι αρετή!
Αφήστε τις πίπες κύριε , και πείτε την αλήθεια. Καρακαταξεσχιζόσασταν σε γνωστο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, με κορασίδα εξ ανατολικής Ευρώπης ορμώμενη. Μου το σφύριξε η καθαρίστρια...Ήρθα και εγώ 'παιδιά' ...
Πολύωρος διακοπή του internet από τον πάροχό μου ...
Ξαναφεύγω όμως!
Αφήστε τις πίπες κύριε , και πείτε την αλήθεια. Καρακαταξεσχιζόσασταν σε γνωστο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, με κορασίδα εξ ανατολικής Ευρώπης ορμώμενη. Μου το σφύριξε η καθαρίστρια...
Σε όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες Ναι, στ σεξ θα έλεγα ή ανυπομονή... όχι ότι θα σωθούμε δηλαδή από τα δυσλειτουργικα μας προβλήματα....
Στις πολυθεϊστικές πάντως έχει μπόλικο σεξ... Ο Δίας μόνο δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο...
Από ΄κει βγήκε και το "γαμιέται ο Δίας";;;;
Μάλλον από ζήλεια γιατί το αντίθετο ίσχυε, τα είχε πηδήξει όλα... Οι δορυφόροι του πλανήτη έχουν όλοι ονόματα από ερωμένες εκτός από τον Γανυμήδη που ήταν εραστής του όταν του τελείωσαν τα κοριτσάκια...
Δε αναφέρθηκα στο θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά στο μεσαιωνισμό (ιερά εξέταση, σταυροφορίες, κλπ). Η Πολωνία ήταν μάλιστα από τις πρώτες χώρες που ασπάστηκε την Μεταρρύθμιση.Διαφωνώ καθέτως. Οι χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης (πχ Πολωνία) ήταν βαθιά θρησκευόμενες, όπως άλλωστε και η Ρωσία. Επιπλέον στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ο καθολικισμός θερίζει... Μοναδική εξαίρεση η Κίνα και η Αλβανία (που ήταν εντελώς αποκομμένη από τον έξω κόσμο). Σύγχρονο δε παράδειγμα η Β. Κορέα (και φευ, προσεχώς η χώρα μας με τα ορφανά του Στάλιν και του Μάο που μπλέξαμε)
Έριξα μία ματιά στο νήμα της κας. Έλενας Χατζή.
Ομολογουμένως απολαμβάνω την συνεχιζόμενη πιρφορία μελών τινών όπως οι κ.κ. The Saint, barock κ.α.
Πέραν τούτου όμως μου κάνει εντύπωση ότι καίτοι η εργαζομένη αναρτά φωτογραφίες της 'ακα', ουδείς ασχολείται με το γεγονός.
Τόσο πολύ έχουν τυφλωθεί εκ του έρωτός των οι ανωτέρω πιρφόροι και οι έτεροι συνοδοιπόροι τους;;;