Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
Και παπουληδες  και μικροτσουτσουνοι? Η βαζουμε διαζευτικό ή;

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.308
Πόντοι
26.227
Η υπομονή είναι αρετή!

Σε όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες Ναι, στ σεξ θα έλεγα ή ανυπομονή... όχι ότι θα σωθούμε δηλαδή από τα δυσλειτουργικα μας προβλήματα....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097
Πόντοι
26.096
Ήρθα και εγώ 'παιδιά' ...
Πολύωρος διακοπή του internet από τον πάροχό μου ...  :headbang: :headbang: :headbang:
Ξαναφεύγω όμως!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097
Πόντοι
26.096
Τα μοναδικά 2 καλά που προσέφερε ο κομμουνισμός διαχρονικώς είναι
1ον απενοχοποίησε , για τους διαβιούντες στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, το σεξ (καθόσον αποτελούσε μια από τις ελάχιστες, μη λογοκριμένες, απολαύσεις)
2ον Επακόλουθο της πτώσης του και της οικονομικής εξαθλίωσης των κατοίκων των πρώην κομμουνιστικών χωρών, ήταν οι ευπαρουσίαστες κοπέλες να καταλήξουν στο αρχαιότερο των επαγγελμάτων, προς τέρψιν του "φιλοθεάμωνος" κοινού (ημών και υμών συμπεριλαμβανομένων).

:worship:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097
Πόντοι
26.096
Που είναι ο κ. troubakhs μου;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097
Πόντοι
26.096
Υπάγω προς βιοπορισμόν δρομαίως!  :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ήρθα και εγώ 'παιδιά' ...
Πολύωρος διακοπή του internet από τον πάροχό μου ...  :headbang: :headbang: :headbang:
Ξαναφεύγω όμως!  :grin:
Αφήστε τις πίπες κύριε , και πείτε την αλήθεια. Καρακαταξεσχιζόσασταν σε γνωστο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, με κορασίδα εξ ανατολικής Ευρώπης ορμώμενη. Μου το σφύριξε η καθαρίστρια...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Αφήστε τις πίπες κύριε , και πείτε την αλήθεια. Καρακαταξεσχιζόσασταν σε γνωστο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, με κορασίδα εξ ανατολικής Ευρώπης ορμώμενη. Μου το σφύριξε η καθαρίστρια...

Αχ αυτές οι καθαρίστριες...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Σε όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες Ναι, στ σεξ θα έλεγα ή ανυπομονή... όχι ότι θα σωθούμε δηλαδή από τα δυσλειτουργικα μας προβλήματα....

Στις πολυθεϊστικές πάντως έχει μπόλικο σεξ... Ο Δίας μόνο δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Από ΄κει βγήκε και το "γαμιέται ο Δίας";;;;

Μάλλον από ζήλεια γιατί το αντίθετο ίσχυε, τα είχε πηδήξει όλα... Οι δορυφόροι του πλανήτη έχουν όλοι ονόματα από ερωμένες εκτός από τον Γανυμήδη που ήταν εραστής του όταν του τελείωσαν τα κοριτσάκια...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.370
Πόντοι
5.506
Μάλλον από ζήλεια γιατί το αντίθετο ίσχυε, τα είχε πηδήξει όλα... Οι δορυφόροι του πλανήτη έχουν όλοι ονόματα από ερωμένες εκτός από τον Γανυμήδη που ήταν εραστής του όταν του τελείωσαν τα κοριτσάκια...

Το νημα της επιστημης!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Διαφωνώ καθέτως. Οι χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης (πχ Πολωνία) ήταν βαθιά θρησκευόμενες, όπως άλλωστε και η Ρωσία. Επιπλέον στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ο καθολικισμός  θερίζει... Μοναδική εξαίρεση η Κίνα και η Αλβανία (που ήταν εντελώς αποκομμένη από τον έξω κόσμο). Σύγχρονο δε παράδειγμα η Β. Κορέα (και φευ, προσεχώς η χώρα μας με τα ορφανά του Στάλιν και του Μάο  που μπλέξαμε)
Δε αναφέρθηκα στο θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά στο μεσαιωνισμό (ιερά εξέταση, σταυροφορίες, κλπ). Η Πολωνία ήταν μάλιστα από τις πρώτες χώρες που ασπάστηκε την Μεταρρύθμιση.

Οι κομμουνιστές ηγέτες αργότερα απλά θέλησαν να καταργήσουν οποιαδήποτε μορφή εξουσίας που θα μπορούσε να τους αμφισβητήσει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Έριξα μία ματιά στο νήμα της κας. Έλενας Χατζή.
Ομολογουμένως απολαμβάνω την συνεχιζόμενη πιρφορία μελών τινών όπως οι κ.κ. The Saint, barock κ.α.
Πέραν τούτου όμως μου κάνει εντύπωση ότι καίτοι η εργαζομένη αναρτά φωτογραφίες της 'ακα', ουδείς ασχολείται με το γεγονός.
Τόσο πολύ έχουν τυφλωθεί εκ του έρωτός των οι ανωτέρω πιρφόροι και οι έτεροι συνοδοιπόροι τους;;;

...έκραξε ο ζηλόφθων ανυπέρβλητος μπαζοαρχιπιρφόρος των θερμών σιτεμένων...

Όσον για τα υπόλοιπα... απαντήθηκαν. 

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097