blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
CIF το λέμε ...Την επόμενη φορά θα πρότεινα καρμπονάρα για να έχεις λευκή τη συνείδησή σου σαν την κρέμα γάλακτος ;)
CIF το λέμε ...
CIF το λέμε ...
<<To Spaghetti alla puttanesca είναι ο ορισμός της γρήγορης μακαρονάδας, ο μύθος λέει ότι ήταν ένα φαγητό που επινοήθηκε από τις Ιταλίδες πόρνες γιατί δεν είχαν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν λόγω του φορτωμένου ωραρίου τους.>>
CIF το λέμε ...
<<To Spaghetti alla puttanesca είναι ο ορισμός της γρήγορης μακαρονάδας, ο μύθος λέει ότι ήταν ένα φαγητό που επινοήθηκε από τις Ιταλίδες πόρνες γιατί δεν είχαν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν λόγω του φορτωμένου ωραρίου τους.>>
Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι λέει ο μύθος για την καρμπονάρα...
Διατελείτε ακόμη σε λαγαρή ευθυμία χάρη στο πρωινό "στανταράκι" σας ...Αύριο είναι η μερα του. Το απογευματάκι...
το επισημο γευμα των απανταχου μπουρδελιαριδων
Τέτοιο ταΐζουν στον κ. zebu;
Πολύ στο νήμα τηςκας. Έλενας σας βλέπω...
Πολύ στο νήμα τηςκας. Έλενας σας βλέπω...
Διατελείτε ακόμη σε λαγαρή ευθυμία χάρη στο πρωινό "στανταράκι" σας ...
Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι λέει ο μύθος για την καρμπονάρα...
Πρόκειται για τη μακαρονάδα των Καρμπονάρων, μυστική επαναστατική οργάνωση.Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι λέει ο μύθος για την καρμπονάρα...
Με πρόλαβεςΕφευρέθει από τους επαναστάτες carbonari 1800-1830
Εφευρέθει από τους επαναστάτες carbonari 1800-1830
Πρόκειται για τη μακαρονάδα των Καρμπονάρων, μυστική επαναστατική οργάνωση.
Μια άλλη φήμη, το όνομα προέρχεται από το "carbon", δηλαδή το κάψιμο της παντσέτας που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της.
...Διατελείτε ακόμη σε λαγαρή ευθυμία χάρη στο πρωινό "στανταράκι" σας ...