astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
χαιρεστε
καλη εβδομαδα !
καλη εβδομαδα !
Που εισαι εσυ;χαιρεστε
καλη εβδομαδα !
Που εισαι εσυ;
Αφήνεις να μου βρίζουν τα σκυλάδικα ;
Όλοι μην αφήσεις κανένα και μετά αυτοκτόνατωρα μπηκα ! !! ποιος σε πειραξε να κλεισω ραντεβου θανατου ! πεσ με !!
Όλοι μην αφήσεις κανένα και μετά αυτοκτόνα
Να μείνω εγω το νημα και η ξανθιά
Σε τι συμφωνεις ρε γελοιε; Στο οτι συνειδητοποιημένα κολλάς εδω μέσα ενώ σε έχουμε διαβολοστείλει και απαντάς σε νικς που ξέρεις ότι σε θεωρούν παπαρα; εύγε. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Και εις ανώτερα.Δεν θα διαφωνησω καθολου κ. συναδελφε... ;)
Ποιοι με εχουν διαβολοστειλει "εδω μεσα"?Σε τι συμφωνεις ρε γελοιε; Στο οτι συνειδητοποιημένα κολλάς εδω μέσα ενώ σε έχουμε διαβολοστείλει και απαντάς σε νικς που ξέρεις ότι σε θεωρούν παπαρα; εύγε. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Και εις ανώτερα.
Καλώς μας κακώς μας, θα δείξειΚαλώς τον άστατο και τον νικ
θεωρώ ότι είσαι ηλίθιος τέρμα και φελός. Το οτι κάποιοι αποδέχονται να σε τσιγκλανε για να γελάνε επρεπε να σου χτυπάει ένα καμπανάκι αλλά δεν χαμπαριάζεις ακόμα και τα βρισίδια μου τα ερμηνεύεις ως αποδοχή- ενασχόληση, τέτοιο κόμπλεξ.. Μιλάμε για την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Πραγματικά απο την εποχή αχαχούχα είχα να δω τέτοιο βλήμα.Ποιοι με εχουν διαβολοστειλει "εδω μεσα"?
Η συντριπτική πλειοψηφια δεν εχει τετοια θεματα.
Μαλλον θεωρειτε τον εαυτο σας κεντρο του κοσμου.
Περαιτερω, απαντώ στα νικς που ασχολουνται μαζι μου αγαπητη μου.
Εσύ γουστάρεις δευκα μάλλον καργα ηλίθιους ενώ εγώ έχω αλλεργία..μεγάλη γλώσσα έβγαλες ερινακι
δευκα ποιος σου ειπε οτι ειμαι ο δευκα??Εσύ γουστάρεις δευκα μάλλον καργα ηλίθιους ενώ εγώ έχω αλλεργία..
είσαι μαλάκαςστηριζουμε αλεξ στις αδυσωπητη επιθεση που δεχεται που προφανως αποσκοπει στο να πληξει το γοητρο και την αποδοχη που απολαμβανει απο το συνολο των μελων του παροντος ιστοτοπου
Ωχ περασα τον μπίχλα για τον δεύκα; Καλή φάση..Εγώ ειμαι ο Δεύκα σε φορεσιά νικοτρίβη
στηριζουμε αλεξ στις αδυσωπητη επιθεση που δεχεται που προφανως αποσκοπει στο να πληξει το γοητρο και την αποδοχη που απολαμβανει απο το συνολο των μελων του παροντος ιστοτοπου
Αγιε .. τι μου κάμετε ;Συμφωνω και επαυξανω.
Επισης καταγγελω την σεξιστικη επιθεση που δεχεται για τις σεξουαλικες του προτιμησεις.