petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.208
- Πόντοι
- 41.813
Γκουχ γκουχ Κε Peter στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί...
στους αδιορθωτους,αμετανοητους αγαπουληδες τι τιμωρια επιβαλλεται?
Γκουχ γκουχ Κε Peter στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί...
Να πατε να γαμηθείτε όλοι σας ρε... Τιμωρία είπαμε, όχι και θανατική ποινή...
Όξω απο εδώ σατανα! Όξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!χαρυ αποκλειστικα για σενα εχω ΡΩΣΣΙΔΑ τρελη με 50 ευρω για 1μιση-2ωρες και τα κανει ολααα !!
στους αδιορθωτους,αμετανοητους αγαπουληδες τι τιμωρια επιβαλλεται?
Τι λέτε κύριε;χαρυ αποκλειστικα για σενα εχω ΡΩΣΣΙΔΑ τρελη με 50 ευρω για 1μιση-2ωρες και τα κανει ολααα !!
Να πατε να γαμηθείτε όλοι σας ρε... Τιμωρία είπαμε, όχι και θανατική ποινή...
Ηρασθη εκ νέου;
χαρυ αποκλειστικα για σενα εχω ΡΩΣΣΙΔΑ τρελη με 50 ευρω για 1μιση-2ωρες και τα κανει ολααα !!
με τα χιλια ζορια τον συγκρατω. παντως εξεφρασε ΠΑΛΙ τον σφοδροτατο ερωτα του για εργαζομενη. εκλαψε με λυγμους μπορω να πω. υπαρχουν ντοκουμεντα
Εν αντιθέσει φαντάζομαι με το μόριό σας...Ας προσέχατε κύριε. Το γίγνεσθαι του νήματος είναι σκληρό!
Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο! Ο Κύριος Πέτερ, χάκαρε τον λογαριασμό μου, έστελνε πμ ο ίδιος από τον λογαριασμό μου στον δικό του και τώρα με απειλεί...
με τα χιλια ζορια τον συγκρατω. παντως εξεφρασε ΠΑΛΙ τον σφοδροτατο ερωτα του για εργαζομενη. εκλαψε με λυγμους μπορω να πω. υπαρχουν ντοκουμεντα
Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο! Ο Κύριος Πέτερ, χάκαρε τον λογαριασμό μου, έστελνε πμ ο ίδιος από τον λογαριασμό μου στον δικό του και τώρα με απειλεί...
Έτσι με απείλησες προσωπικά!ειπα εγω τιποτα για πμ??? μονος σας προδιδεστε κυριε
η ιδια αλλα εξεδηλωσε και ενδιαφερον και για ετερα εργαζομενη. ειναι επαισχυντοςΈκλαψε;;;;;;
Αυτός δίνει νέο ορισμό στο πάτωμα.
Ποια είναι η τυχερή αυτή την φορά;
Εν αντιθέσει φαντάζομαι με το μόριό σας...
Πες μας ότι αγόρασε και τσικουλατάκια και πήγε ... μαζί με τα ευρώπουλα...
Διαβάστε προσεκτικά τι γράφω.Κύριε είσθε η ντροπή του νήματος. Ούτε εμάς μας πλησιάζει θηλυκό αλλά δεν παρακαλαμε...
Πάλι με την ίδια;;;;;η ιδια αλλα εξεδηλωσε και ενδιαφερον και για ετερα εργαζομενη. ειναι επαισχυντος