tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.589
- Πόντοι
- 606
κ εγω επισης!γενικά το συχαίνομαι , μόνο αν δε μπορεί να γίνει αλλιώς...
και τη ζωνη!
και την Ευρωπη ολη!
κ εγω επισης!γενικά το συχαίνομαι , μόνο αν δε μπορεί να γίνει αλλιώς...
κ εγω επισης!Υπεροχα
και τη ζωνη!Αγνότητας
και την Ευρωπη ολη!Αλβανία
Ο Τρουμπάκης κάνει μπάνιο κάτω απο το Μεταξά,εκδρομή την Φανάστικ του την πάει στην πλάζ βοτσαλάκια η γνωστή παραλία παρασκευά με τη νήσο Κουμουνδούρου απέναντι. :S :S :S
θα βγαλει καμια ουρα ο τρομπας :SΟ Τρουμπάκης κάνει μπάνιο κάτω απο το Μεταξά,εκδρομή την Φανάστικ του την πάει στην πλάζ βοτσαλάκια η γνωστή παραλία παρασκευά με τη νήσο Κουμουνδούρου απέναντι. :S :S :S
τι να φαω?
λειπει η μανα μου και απ τις σαλατες με τονο,το στομαχι μου εχει γινει θερμοκηπειο και βγαζω λεπια..
Τουλάχιστον θα έχει κάτι μεγάλο πάνω του.θα βγαλει καμια ουρα ο τρομπας :S
spring rolls και γλυκόξινο χοιρινό με ρυζι.τι να φαω?
λειπει η μανα μου και απ τις σαλατες με τονο,το στομαχι μου εχει γινει θερμοκηπειο και βγαζω λεπια..
ποιος ειμαι ρε μαν?spring rolls και γλυκόξινο χοιρινό με ρυζι.
Πάρε 2 κρέπες μια αλμυρή και μια γλυκιά.ποιος ειμαι ρε μαν?
ο ορεστης τσανγκ?
Ας το,βγηκα οξω και χτυπησα βλακιΠάρε 2 κρέπες μια αλμυρή και μια γλυκιά.
Τι γενεν ολα τα φαγάδικα κάτω απο το σπίτι σου έχουν ανοίξει?Ας το,βγηκα οξω και χτυπησα βλακι
περνω το πριπρι και σε 2 ειμαι ταμειο και παραγγελνωΤι γενεν ολα τα φαγάδικα κάτω απο το σπίτι σου έχουν ανοίξει?
Γιωργης υπεροχα εφαγέ λούτσο στη λουτσα.
θα βγαλει καμια ουρα ο τρομπας :S
εχω χασει επεισοδια.Και μαζί με τα κέρατα που θα του φορέσουνε μετά το γάμο, ίδιος ο Βελζεβούλης θα είναι...
Τι σας κάνει να πιστέυεται οτι είναι άπιστη η δεσποινίς Φανάστικ?Και μαζί με τα κέρατα που θα του φορέσουνε μετά το γάμο, ίδιος ο Βελζεβούλης θα είναι...
Τι σας κάνει να πιστέυεται οτι είναι άπιστη η δεσποινίς Φανάστικ?
εχω χασει επεισοδια.
παντρευεται κ ολας?