Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Άντρα μου καλημέρα :-*Τα αρχιδια μου θα παρεις....
καλημερα κυριοι
![]()
Άντρα μου καλημέρα :-*Τα αρχιδια μου θα παρεις....
καλημερα κυριοι
![]()
αυριο μεθαυριο περνουμε το νυφικο της μπομπονιερες και ειμαστε ετοιμοι...Δεν θα σε πάρει ρε Τρουμπάκη.. μην χαίρεσε ρε φίλε! >![]()
Αυτά τα παίρνει ο γαμπρός, όχι οι καλεσμένοι ρε Τρουμπάκη!αυριο μεθαυριο περνουμε το νυφικο της μπομπονιερες και ειμαστε ετοιμοι...
εγω θα τα παρω ρε....εσεις γλεντι μεχρι πρωιαςΑυτά τα παίρνει ο γαμπρός, όχι οι καλεσμένοι ρε Τρουμπάκη!![]()
Άντρα μου καλημέρα :-*
Ενώ εσείς μας την είπατε με γεμάτο το στόμα την καλημέρα σας!Ενα σκέτο Καλημέρα μόνο για Τον άντρα σου;![]()
Αμάν πια, ψηφίσαμε! Σας αναγνωρίσαμε το δικαίωμα του λύειν και δεσμείν του νήματος. Οι αποστάτες θα παλουκωθούν!
Ενα σκέτο Καλημέρα μόνο για Τον άντρα σου;![]()
Χαχα καλόΕνώ εσείς μας την είπατε με γεμάτο το στόμα την καλημέρα σας!
Καλημέρα σας!
Άμα την είχε δαμάσει τώρα θα του είχε φέρει πρωινό στο κρεβάτι θα του είχε κανει πρωινό μασαζ κλπ κλπΤην έχει δαμάσει πλήρως ο κ. Τρομπάκης...
Καλημέρα σας![]()
Άμα την είχε δαμάσει τώρα θα του είχε φέρει πρωινό στο κρεβάτι θα του είχε κανει πρωινό μασαζ κλπ κλπ
>Αυτά έχουν ήδη γίνει (είναι και περασμένη πια η ώρα) απλώς το κρυφό τους καμάρι, μας το βγάζουν και εδώ τούμπανο
για να νιώθουμε μειονεκτικά...
Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκιΕνα σκέτο Καλημέρα μόνο για Τον άντρα σου;![]()
>ναι ναιι καλά τα λες.
Όλα τα έκανα στον άντρα μουΆμα την είχε δαμάσει τώρα θα του είχε φέρει πρωινό στο κρεβάτι θα του είχε κανει πρωινό μασαζ κλπ κλπ