Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
η νουβελα δεν θα εκδοθεί , καθως ..ακολουθησα την πεπετημενη του γλυφο-τετοιου και εφαγα μια φολα ολκης .....οποτε επεσα σε καταθλιψη και δεν προχωρησα στα επομενα κεφαλαια ...
και ειπα αντι να τα πεταξω σε κανενα μπαζο ..δεν παω να τα φαω σε εξοπλισμο ψαρέματος ???και αυτό εκανα χαχαχαχαχ

σας συμπαραστεκόμεθα  :grouphug:, έχει συμβεί σε όλους ...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Χωρίς ίχνος τρολαρίσματος αλλά τυχαία έχω παρακολουθήσει αναρτήσεις της εν λόγω εργαζομένης. Δείχνει πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ διαφορετική από τις περισσότερες.
Έβαλα την συλλογή της στα favourites του youtube μου!

ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα Bliz. Παρακολουθώ και γράφω στο νήμα της περιστασιακά, έχει μία "παράξενη" ομορφιά, όμως με έχει "σοκάρει" - θετικά - οι μουσικές τις επιλογές (ευρύ φάσμα) και η ποιότητα των απαντήσεών της... έχει και full service  :grin: :grin: :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

ε ναι πηρα ένα καλαμακι 200 και ένα μηχανακι αλλα 150 και τα ευχαριστηθηκα ...
Τι να εχω την κάθε ψοφια να μου λεει ότι ειμαστε σεξουαλικα πεινασμένοι και τα προβλήματα της με το ταδε γραφειο  να μου λεει ποσο καλοι και large πελατες είναι οι Τουρκοι  η να μου τραβιέται την ωρα που παω για καταθεση  ...
πως δεν εκανε bungee    jumping από τον 5ο να γελαει κάθε πικραμένος ...
Αντε πνιξου μωρη καργια ..μηπως να σου δινουμε τα λεφτα ετσι αερα ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.705
Πόντοι
26.096
ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα Bliz. Παρακολουθώ και γράφω στο νήμα της περιστασιακά, έχει μία "παράξενη" ομορφιά, όμως με έχει "σοκάρει" - θετικά - οι μουσικές τις επιλογές (ευρύ φάσμα) και η ποιότητα των απαντήσεών της... έχει και full service  :grin: :grin: :grin:

:thumbsup:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.705
Πόντοι
26.096
Τι να εχω την κάθε ψοφια να μου λεει ότι ειμαστε σεξουαλικα πεινασμένοι και τα προβλήματα της με το ταδε γραφειο  να μου λεει ποσο καλοι και large πελατες είναι οι Τουρκοι  η να μου τραβιέται την ωρα που παω για καταθεση  ...
πως δεν εκανε bungee    jumping από τον 5ο να γελαει κάθε πικραμένος ...

Προσυπογράφω!  :worship:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Τι να εχω την κάθε ψοφια να μου λεει ότι ειμαστε σεξουαλικα πεινασμένοι και τα προβλήματα της με το ταδε γραφειο  να μου λεει ποσο καλοι και large πελατες είναι οι Τουρκοι  η να μου τραβιέται την ωρα που παω για καταθεση  ...
πως δεν εκανε bungee    jumping από τον 5ο να γελαει κάθε πικραμένος ...

σας βρίσκω πολύ υπομονετικό και πράο σε τέτοιες καταστάσεις  :hi:

Την επόμενη φορά να έχετε ένα γρύλο μαζί να της το δώσετε με την ευχή σας  :priest: "αντε γαμήσου μ... εσύ και ο γρυλος σου"

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.705
Πόντοι
26.096
σας βρίσκω πολύ υπομονετικό και πράο σε τέτοιες καταστάσεις  :hi:

Την επόμενη φορά να έχετε ένα γρύλο μαζί να της το δώσετε με την ευχή σας  :priest: "αντε γαμήσου μ... εσύ και ο γρυλος σου"

Εναλλακτικά ο νηματοθέτης θα έπαιρνε το καπελάκι του και θα έφευγε χωρίς να επιστρέψει ποτέ!  ;)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
σας βρίσκω πολύ υπομονετικό και πράο σε τέτοιες καταστάσεις  :hi:

Την επόμενη φορά να έχετε ένα γρύλο μαζί να της το δώσετε με την ευχή σας  :priest: "αντε γαμήσου μ... εσύ και ο γρυλος σου"

μα καπως ετσι εφυγε ... ελα κουκλιτσα μου ντυσου και ξεκουμπισου ....στο μισαωρο αντι για διωρο ...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Εναλλακτικά ο νηματοθέτης θα έπαιρνε το καπελάκι του και θα έφευγε χωρίς να επιστρέψει ποτέ!  ;)

Ο νηματοθέτης είναι υπόδειγμα αξιοπρεπούς κυρίου γερόντιου και δίνει τον παλμό, εννοείται δεν βρίζουμε ΠΟΤΕ (μόνον νοητικώς) είμαστε τα STONEFACE γερόντια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.705
Πόντοι
26.096

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

για αυτό εγω λεω χιλιες φορες τα στανταρακια μου ...χιλιες φορες το "ιδιο φαγητο" παρα την κάθε "ντιβα "
Αμα δε σ αρεσει αυτή η δουλεια κουκλιτσα μου τραβα να κανεις κατι άλλο και μη μας πρηξεις τα γεροντικα μας αρχιδια ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.705
Πόντοι
26.096
για αυτό εγω λεω χιλιες φορες τα στανταρακια μου ...χιλιες φορες το "ιδιο φαγητο" παρα την κάθε "ντιβα "
Αμα δε σ αρεσει αυτή η δουλεια κουκλιτσα μου τραβα να κανεις κατι άλλο και μη μας πρηξεις τα γεροντικα μας αρχιδια ...

Σε γενικές γραμμές έτσι είναι.
Αλλά αν δεν υπάρχει συναίσθημα [ που δεν υπάρχει ], τότε η φύση μας ωθεί να ψάξουμε κάτι καινούριο και όμορφο ...  :dunno:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
η νουβελα δεν θα εκδοθεί , καθως ..ακολουθησα την πεπετημενη του γλυφο-τετοιου και εφαγα μια φολα ολκης .....οποτε επεσα σε καταθλιψη και δεν προχωρησα στα επομενα κεφαλαια ...
και ειπα αντι να τα πεταξω σε κανενα μπαζο ..δεν παω να τα φαω σε εξοπλισμο ψαρέματος ???και αυτό εκανα χαχαχαχαχ
Τι εννοείτε αγαπητέ;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
θειε ειναι σε τιμη ευκαιριας η μπαλαντεζα! στειλε κανενα φραγκακι να την αγορασω!!

καλησπερα νιατα!  :birdman:

Συνημμένα

• ρισπεκτ!!!.jpg
    ρισπεκτ!!!.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom