blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Ο κ.troubakhs όμως πως βρήκε;
Τι παραπάνω έχει αυτός από εμάς;
Παρκινσον;Ο κ.troubakhs όμως πως βρήκε;
Βαθμολογία ξέχασες να μου βάλεις!Κριτική συνάντησης με zebu για αλλαγή και όχι εκδιδόμενης
Εμφάνιση
Είμαι 87 κιλά μυς και κόκαλα. Παρόλα αυτά μπρος στο ζεμπ ομοιάζω με στρουμφ.
Παπούδια παπούδια τελικά μάλλον ρίχνω μια δεκαετία + στους περισσότερους εδώ, ο ζεμπ είναι τζόβενο (για παππούς).
Επιδόσεις
Ο ζεμπ πίνει τον φραπέ αργααα μα ΠΑΡΑ πολύ αργαααα
Αντίθετα το νεράκι το πάει το γράμμα άνετα. Πρέπει να του γνωρίσουμε την κόρη του "Ζαγόρι" να γλυτώσουμε αν και αν κρίνω από τον αδερφό της είναι μια τάπα και ένα μιλκο.
Επικοινωνία
Αυθεντικός, αψής, dead serious, ευφράδης, τα πράγματα στη θέση τους.
Αδυναμία
Πουτανες με ανοιχτά μάτια (ίσως και με ανοιχτό κώλο ελέγχεται)
Πονάει η γλώσσα της αλήθειας.
Βαθμολογία ξέχασες να μου βάλεις!
Δεν τον αφήνει το σύστημα.....
Με καλαμακι; Τον φτυνει; (Αγαπητε Ζεμπου να με συγχωρεις, αλλα μια πληρης κριτικη πρεπει να τα λεει και αυτα)Κριτική συνάντησης με zebu για αλλαγή και όχι εκδιδόμενης
Εμφάνιση
Είμαι 87 κιλά μυς και κόκαλα. Παρόλα αυτά μπρος στο ζεμπ ομοιάζω με στρουμφ.
Παπούδια παπούδια τελικά μάλλον ρίχνω μια δεκαετία + στους περισσότερους εδώ, ο ζεμπ είναι τζόβενο (για παππούς).
Επιδόσεις
Ο ζεμπ πίνει τον φραπέ αργααα μα ΠΑΡΑ πολύ αργαααα :tired:
Αντίθετα το νεράκι το πάει το γράμμα άνετα. Πρέπει να του γνωρίσουμε την κόρη του "Ζαγόρι" να γλυτώσουμε αν και αν κρίνω από τον αδερφό της είναι μια τάπα και ένα μιλκο.
Επικοινωνία
Αυθεντικός, αψής, dead serious, ευφράδης, τα πράγματα στη θέση τους.
Αδυναμία
Πουτανες με ανοιχτά μάτια (ίσως και με ανοιχτό κώλο ελέγχεται)
Με καλαμακι; Τον φτυνει; (Αγαπητε Ζεμπου να με συγχωρεις, αλλα μια πληρης κριτικη πρεπει να τα λεει και αυτα)
Ρώτα κωλό-γερε δεν έχω θέμα. Ας απαντήσει ο σχολιαστής.Με καλαμακι; Τον φτυνει; (Αγαπητε Ζεμπου να με συγχωρεις, αλλα μια πληρης κριτικη πρεπει να τα λεει και αυτα)
Με καλαμακι; Τον φτυνει; (Αγαπητε Ζεμπου να με συγχωρεις, αλλα μια πληρης κριτικη πρεπει να τα λεει και αυτα)
Χαχαχαχα... Την απόδειξη την πήρε στην αρχή ή στο τέλος;
Στο τέλος στο τέλος περικαλω ο ζεμπ είναι άτομο υψηλής ηθικής....
Καλημέρα στους γνήσιους παππούληδες, τελειόφοιτους της παλιοζωής!