blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 26.096
Έπρεπε να ετοιμάσω τα σχέδιά μου πρώτα. Αλλά δεν είστε εντάξει. Εγώ έφερα εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή και εσείς αντί να με ανταμείψετε, με βγάζετε στον τάκο!Αυτό λέμε και εμείς.
Από την Παρασκευή προετοιμαζόταν ...
Έπρεπε να ετοιμάσω τα σχέδιά μου πρώτα. Αλλά δεν είστε εντάξει. Εγώ έφερα εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή και εσείς αντί να με ανταμείψετε, με βγάζετε στον τάκο!
Μα δεν την πρόδωσα! Είπα υποσχέθηκα το κορμί μου αλλά δεν το έδωσα!Αυτή είναι η μοίρα για όσους προδίδουν τις αρχές του νήματός μας!
Μα δεν την πρόδωσα! Είπα υποσχέθηκα το κορμί μου αλλά δεν το έδωσα!
Όταν έδινα, κάποτε αυτό που δείχνετε κύριε, έδινα και όλο το κορμί μου!το κορμί ολόκληρο όχι αλλά αυτό το κομμάτι σίγουρα!!!!
το κορμί ολόκληρο όχι αλλά αυτό το κομμάτι σίγουρα!!!!
Για άλλον σας μίλησε, και σίγουρα θυμάστε, τις προσωπικές σας περιπέτειες και κατορθώματα!Σας το είπε και η εργαζόμενη σταμάτα κατούρα και λίγο
Για άλλον σας μίλησε, και σίγουρα θυμάστε, τις προσωπικές σας περιπέτειες και κατορθώματα!
Ο τρουμπακης μου έχει εμενα και έχουμε ετοιμασίες γάμουΚαι τι να κάνουμε, κυρία;
Για εμάς είναι θαύμα το ότι συμβαίνει, έστω και άπαξ ετησίως.
Αν θέλετε περισσότερα απευθυνθείτε στους κ.κ. popov [ η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ], troubakhs [ απογοητευμένη και προδομένη ερωτικά ψυχή που χρειάζεται στοργή και προδέρμ ], saul [ νεανίας ], Γάσπαρη [ νεανίας ], raopau [ τεκνό ]!
Ο τρουμπακης μου έχει εμενα και έχουμε ετοιμασίες γάμου
Ερχοσαστε εδω, που ειναι το νημα της τιμιοτητας, και μαζευει ολα τα καλα παιδια, τα τυλιγετε, εσυ το Τρουμπακη, η Ερη τον Βασιλοφρωνα, η Ρεγγινα τον Μπαροκ, και παντρευεστε. Γραφειο συνοικεσιων θα καταντησει στο τελος το νημαΟ τρουμπακης μου έχει εμενα και έχουμε ετοιμασίες γάμου
θειε ο κουμπαρος μου ο τρουμπακης που ειναι
Ερχοσαστε εδω, που ειναι το νημα της τιμιοτητας, και μαζευει ολα τα καλα παιδια, τα τυλιγετε, εσυ το Τρουμπακη, η Ερη τον Βασιλοφρωνα, η Ρεγγινα τον Μπαροκ, και παντρευεστε. Γραφειο συνοικεσιων θα καταντησει στο τελος το νημα
Γαμάτε πάλι υπέροχα