Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Προς την μονομελή επιτροπή (κο blizardeye) του νήματος Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!

Η αποστολή που μου αναθέσατε κ. Νηματοθέτη, ήρθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μου ήτανε να παρακολουθήσω και να μάθω στοιχεία για το νέο μέλος του νήματος κο. h_harryk69 γνωστό και ως: Dirty Harry. Μετά από δύωρη παρακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας εντόπισα προσωπο γένους θυληκού (την λες και εκπάγλου καλλονής)  όπου και κατάφερα να αποσπάσω πληροφορίες. Οι πληροφορίες που απέσπασα θέλουν τον Κο. Ντερτιχάρρυ, να είναι ώριμος, γοητευτικός και όμορφος άνδρας που μπορεί μια γυναίκα να κουρνιάσει δίπλα του και να έχει το κεφάλι της ήσυχο για όλη της την ζωή! Το σημαντικότερον είναι ότι στο σεξ δίνει πόνο και ποιοτικό πόνο κιόλας!

Μέχρι την επόμενη αποστολή που θα μου αναθέσετε, τους θερμούς χαιρετισμούς μου κος. Zebu!
Και με τι μεθοδο αποσπασατε τα στοιχεια απο την εκπλαγου καλλονης, καλλονη; :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.394
Πόντοι
28.246
Και με τι μεθοδο αποσπασατε τα στοιχεια απο την εκπλαγου καλλονης, καλλονη; :grin:
Υποσχέθηκα το κορμί μου. Φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, απλώς το χρησιμοποίησα. Οι υπόλοιπες τεχνικές θα μου επιτρέψετε να παραμείνουν μυστικές...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
τον χαλάει. ο παπι θελει μονδελα τυπου δουκισα νομικου για να γαμησει. οπως ολοι στο μπου αλλωστε . Το ποπολο ας κανει οτι θελει
Avanti o popolo, alla riscossa colara grandiosa  :kissass: :kissass: :kissass:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Προς την μονομελή επιτροπή (κο blizardeye) του νήματος Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!

Η αποστολή που μου αναθέσατε κ. Νηματοθέτη, ήρθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μου ήτανε να παρακολουθήσω και να μάθω στοιχεία για το νέο μέλος του νήματος κο. h_harryk69 γνωστό και ως: Dirty Harry. Μετά από δύωρη παρακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας εντόπισα προσωπο γένους θυληκού (την λες και εκπάγλου καλλονής)  όπου και κατάφερα να αποσπάσω πληροφορίες. Οι πληροφορίες που απέσπασα θέλουν τον Κο. Ντερτιχάρρυ, να είναι ώριμος, γοητευτικός και όμορφος άνδρας που μπορεί μια γυναίκα να κουρνιάσει δίπλα του και να έχει το κεφάλι της ήσυχο για όλη της την ζωή! Το σημαντικότερον είναι ότι στο σεξ δίνει πόνο και ποιοτικό πόνο κιόλας!

Μέχρι την επόμενη αποστολή που θα μου αναθέσετε, τους θερμούς χαιρετισμούς μου κος. Zebu!

1. Den imoun ego kardia mou αλλά το άβατάρ μου, στην χειρότερη το ανιψούδι του popov  :woldman:
2. Κε Ζεμπ αφήστε περικαλώ τις παπαριές και πείτε μας ΕΣΕΙΣ τι κάνατε  :fuck2: , μην βάλω το μύνημα που μου έστειλε η Μάρω. :takethis:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Υποσχέθηκα το κορμί μου. Φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, απλώς το χρησιμοποίησα. Οι υπόλοιπες τεχνικές θα μου επιτρέψετε να παραμείνουν μυστικές...

Και σου είπε όλα αυτά;  :new_shocked:

#απελπισμενη

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227

Η αποστολή που μου αναθέσατε κ. Νηματοθέτη, ήρθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μου ήτανε να παρακολουθήσω και να μάθω στοιχεία για το νέο μέλος του νήματος κο. h_harryk69 γνωστό και ως: Dirty Harry. Μετά από δύωρη παρακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας εντόπισα προσωπο γένους θυληκού (την λες και εκπάγλου καλλονής)  όπου και κατάφερα να αποσπάσω πληροφορίες. Οι πληροφορίες που απέσπασα θέλουν τον Κο. Ντερτιχάρρυ, να είναι ώριμος, γοητευτικός και όμορφος άνδρας που μπορεί μια γυναίκα να κουρνιάσει δίπλα του και να έχει το κεφάλι της ήσυχο για όλη της την ζωή! Το σημαντικότερον είναι ότι στο σεξ δίνει πόνο και ποιοτικό πόνο κιόλας!

Το άβαταρ μου φορούσε την μουτσούνα "Blizardye" που είναι παγκοσμίως γνωστή αποδεκτή  :kneel: :kneel: :kneel:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.394
Πόντοι
28.246
1. Den imoun ego kardia mou αλλά το άβατάρ μου, στην χειρότερη το ανιψούδι του popov  :woldman:
2. Κε Ζεμπ αφήστε περικαλώ τις παπαριές και πείτε μας ΕΣΕΙΣ τι κάνατε  :fuck2: , μην βάλω το μύνημα που μου έστειλε η Μάρω. :takethis:
Όλα έγιναν για τις ανάγκες της αποστολής αγαπητέ μου. Θα λογοδοτήσετε ενόπιων της μονομελής επιτροπής και των υπολοίπων.  Σας έυχομαι καλή τύχη. Θα την χρειαστείτε.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Ζεμπ η Μάρω με ρώτησε "μα καλά καλό, ωραίο παιδί ο Ζεμπ τοοο κομπρεσσέρ ΔΕN έχει off  :S ? MONO on  :fuck1: ???? "  έλεος ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.394
Πόντοι
28.246
Ζεμπ η Μάρω με ρώτησε "μα καλά καλό, ωραίο παιδί ο Ζεμπ τοοο κομπρεσσέρ ΔΕN έχει off  :S ? MONO on  :fuck1: ???? "  έλεος ....
Να μιλάτε με αποδείξεις κύριε. Μόλις αναφερθήκατε στην μονομελή επιτροπή, μην το συνεχίζετε, θα βγείτε περισσότερο χαμένος.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Όλα έγιναν για τις ανάγκες της αποστολής αγαπητέ μου. Θα λογοδοτήσετε ενόπιων της μονομελής επιτροπής και των υπολοίπων.  Σας έυχομαι καλή τύχη. Θα την χρειαστείτε.

Με προκαλείς να τα κάνω όλα πουτάνα  :tickedoff: (clopyright popov) να βγάλω τα μυνήματα της εργαζόμενης και να γίνει της βερόνικας το νήμα.  :helpplea:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Αφήστε το ότι μετά τα κατορθώματά  :tn04: σας τα οποία έγιναν γνωστά με πήραν ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ 2 αδερφές μοντελάκια και ζητούσαν το τηλ σας προς συνεύρεσην....  :takethis:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.394
Πόντοι
28.246
Αφήστε το ότι μετά τα κατορθώματά  :tn04: σας τα οποία έγιναν γνωστά με πήραν ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ 2 αδερφές μοντελάκια και ζητούσαν το τηλ σας προς συνεύρεσην....  :takethis:
Να το κάνουν τι;  :S Άχρηστο θα τους είναι!  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom