Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.406
Ρε γερο θα της καμεις κωλονοσκοπηση σε λιγο :o :o :oΟχι τοσο κοντα.
ΥΓ : Πως κυκλοφοραει ετσι η Τσουλαρα
Ρε γερο θα της καμεις κωλονοσκοπηση σε λιγο :o :o :oΟχι τοσο κοντα.
με τον κωλον τον τοσον ρε τυπε ο,τι και να φορεσει δεν κρυβεται... :SΡε γερο θα της καμεις κωλονοσκοπηση σε λιγο :o :o :o
ΥΓ : Πως κυκλοφοραει ετσι η Τσουλαρα
δε πιστευω να σε χαλαγε?με τον κωλον τον τοσον ρε τυπε ο,τι και να φορεσει δεν κρυβεται... :S
τον χαλάει. ο παπι θελει μονδελα τυπου δουκισα νομικου για να γαμησει. οπως ολοι στο μπου αλλωστε . Το ποπολο ας κανει οτι θελειδε πιστευω να σε χαλαγε?
Και με τι μεθοδο αποσπασατε τα στοιχεια απο την εκπλαγου καλλονης, καλλονη;Προς την μονομελή επιτροπή (κο blizardeye) του νήματος Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!
Η αποστολή που μου αναθέσατε κ. Νηματοθέτη, ήρθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μου ήτανε να παρακολουθήσω και να μάθω στοιχεία για το νέο μέλος του νήματος κο. h_harryk69 γνωστό και ως: Dirty Harry. Μετά από δύωρη παρακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας εντόπισα προσωπο γένους θυληκού (την λες και εκπάγλου καλλονής) όπου και κατάφερα να αποσπάσω πληροφορίες. Οι πληροφορίες που απέσπασα θέλουν τον Κο. Ντερτιχάρρυ, να είναι ώριμος, γοητευτικός και όμορφος άνδρας που μπορεί μια γυναίκα να κουρνιάσει δίπλα του και να έχει το κεφάλι της ήσυχο για όλη της την ζωή! Το σημαντικότερον είναι ότι στο σεξ δίνει πόνο και ποιοτικό πόνο κιόλας!
Μέχρι την επόμενη αποστολή που θα μου αναθέσετε, τους θερμούς χαιρετισμούς μου κος. Zebu!
η καλλονη μηπως ητο κωλονη;Και με τι μεθοδο αποσπασατε τα στοιχεια απο την εκπλαγου καλλονης, καλλονη;
Υποσχέθηκα το κορμί μου. Φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, απλώς το χρησιμοποίησα. Οι υπόλοιπες τεχνικές θα μου επιτρέψετε να παραμείνουν μυστικές...Και με τι μεθοδο αποσπασατε τα στοιχεια απο την εκπλαγου καλλονης, καλλονη;
Κου κου!η καλλονη μηπως ητο κωλονη;
Avanti o popolo, alla riscossa colara grandiosaτον χαλάει. ο παπι θελει μονδελα τυπου δουκισα νομικου για να γαμησει. οπως ολοι στο μπου αλλωστε . Το ποπολο ας κανει οτι θελει
popolo? roza? ποια ειναι αυτη η τσουλα ;; > :SAvanti o popolo, alla riscossa colara grandiosa
Προς την μονομελή επιτροπή (κο blizardeye) του νήματος Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!
Η αποστολή που μου αναθέσατε κ. Νηματοθέτη, ήρθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μου ήτανε να παρακολουθήσω και να μάθω στοιχεία για το νέο μέλος του νήματος κο. h_harryk69 γνωστό και ως: Dirty Harry. Μετά από δύωρη παρακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας εντόπισα προσωπο γένους θυληκού (την λες και εκπάγλου καλλονής) όπου και κατάφερα να αποσπάσω πληροφορίες. Οι πληροφορίες που απέσπασα θέλουν τον Κο. Ντερτιχάρρυ, να είναι ώριμος, γοητευτικός και όμορφος άνδρας που μπορεί μια γυναίκα να κουρνιάσει δίπλα του και να έχει το κεφάλι της ήσυχο για όλη της την ζωή! Το σημαντικότερον είναι ότι στο σεξ δίνει πόνο και ποιοτικό πόνο κιόλας!
Μέχρι την επόμενη αποστολή που θα μου αναθέσετε, τους θερμούς χαιρετισμούς μου κος. Zebu!
Υποσχέθηκα το κορμί μου. Φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, απλώς το χρησιμοποίησα. Οι υπόλοιπες τεχνικές θα μου επιτρέψετε να παραμείνουν μυστικές...
Προς την μονομελή επιτροπή (κο blizardeye) του νήματος Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!
Όλα έγιναν για τις ανάγκες της αποστολής αγαπητέ μου. Θα λογοδοτήσετε ενόπιων της μονομελής επιτροπής και των υπολοίπων. Σας έυχομαι καλή τύχη. Θα την χρειαστείτε.1. Den imoun ego kardia mou αλλά το άβατάρ μου, στην χειρότερη το ανιψούδι του popov
2. Κε Ζεμπ αφήστε περικαλώ τις παπαριές και πείτε μας ΕΣΕΙΣ τι κάνατε , μην βάλω το μύνημα που μου έστειλε η Μάρω.
Δεν ήταν απελπισμένη, μπραδερίνι μου. Εγώ ήμουνα πολύ καλός στον τρόπο που την πλησίασα.Και σου είπε όλα αυτά;
#απελπισμενη
Να μιλάτε με αποδείξεις κύριε. Μόλις αναφερθήκατε στην μονομελή επιτροπή, μην το συνεχίζετε, θα βγείτε περισσότερο χαμένος.Ζεμπ η Μάρω με ρώτησε "μα καλά καλό, ωραίο παιδί ο Ζεμπ τοοο κομπρεσσέρ ΔΕN έχει off :S ? MONO on ???? " έλεος ....
Όλα έγιναν για τις ανάγκες της αποστολής αγαπητέ μου. Θα λογοδοτήσετε ενόπιων της μονομελής επιτροπής και των υπολοίπων. Σας έυχομαι καλή τύχη. Θα την χρειαστείτε.
Να το κάνουν τι; :S Άχρηστο θα τους είναι! :-Αφήστε το ότι μετά τα κατορθώματά σας τα οποία έγιναν γνωστά με πήραν ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ 2 αδερφές μοντελάκια και ζητούσαν το τηλ σας προς συνεύρεσην....