Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.taxydromos.gr/data/news/13820253041322603055.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2017/02/24/772955/facebook/ert.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.455
Πόντοι
5.506
το πιο ωραιο προγραμμα τοχει η υενεδ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
το πιο ωραιο προγραμμα τοχει η υενεδ

Το πιο ωραίο είναι η 'Μηχανή του Χρόνου'. Γι΄ αυτό άλλωστε και είναι το μόνο που προβάλλουν συνεχώς [ 850 επαναλήψεις καθημερινά ] εκτός από Δελτία Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ειδήσεων.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη της κας. Έριναλ επί του θέματος της ΕΡΤ και των προσλήψεων ...  :coffee:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Καλώς!
'Οταν αναρτήσετε κριτική, φροντίστε μετά να κρυφτείτε ή εναλλακτικά μπορείτε να πάτε να κάνετε παρέα με τον κ. troubakhs, που κάπου θα ολοφύρεται ολομόναχος για να ξεπεράσει την κα. fanastic ...

Θα την γλυτώσει και πάλι ο στελθογαμιάς  :zfuck: διότι η κυρία είναι αντίθετη προς την ανάρτηση κριτικών μια και τώρα ιδιωτεύει σε στενό κύκλο και δεν υπάρχει αγγελία. Παρόλα αυτά υπάρχει στο σαι αρκετή ύλη....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.070
Πόντοι
2.606

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη της κας. Έριναλ επί του θέματος της ΕΡΤ και των προσλήψεων ...  :coffee:
δεν ήμουν ποτέ κομματοσκυλο και ουδέποτε υπήρξα Συρίζα ούτε κ ψηφίζω. Δεν ήμουν υπέρ των δικών μας παιδιών... Δεν είμαι υπέρ των ιδεολογων του κωλου να είχαμε να λέγαμε και δεν γουστάρω ισοπεδωση. Κ μην με εξωθεις.. Μην το κάνω το νήμα την χαρά του μακελειόυ σε πολιτικό επίπεδο. Αυτά. Κσι θα χαρώ πολύ να σου λύσω οποιαδήποτε απορία τώρα το καλοκαίρι που αφού έχεις γαμησει σε όλα τα παραβαρδαρια ξενοδοχεία.. Έχεις όρεξη για φιλοσοφία και συζητήσεις  :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
δεν ήμουν ποτέ κομματοσκυλο και ουδέποτε υπήρξα Συρίζα ούτε κ ψηφίζω. Δεν ήμουν υπέρ των δικών μας παιδιών... Δεν είμαι υπέρ των ιδεολογων του κωλου να είχαμε να λέγαμε και δεν γουστάρω ισοπεδωση. Κ μην με εξωθεις.. Μην το κάνω το νήμα την χαρά του μακελειόυ σε πολιτικό επίπεδο. Αυτά. Κσι θα χαρώ πολύ να σου λύσω οποιαδήποτε απορία τώρα το καλοκαίρι που αφού έχεις γαμησει σε όλα τα παραβαρδαρια ξενοδοχεία.. Έχεις όρεξη για φιλοσοφία και συζητήσεις  :birdman:
ανέκαθεν ησουν αναρχοαπλυτη και ταραχοποιο στοιχειο... :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ανέκαθεν ησουν αναρχοαπλυτη και ταραχοποιο στοιχειο... :S
το έχω αυτό. Και κάποια στιγμή το ξέχασα η χαζή. Μα τώρα τελευταία το βρίσκω ξανά και είμαι πολύ χαρούμενη. Την κότα σου την αμολυσες η ακόμα την τραβάς ως αρραβωνιαρα ? Ο βασιλοφρων την συμπαθει εγώ ποτέ δεν την συμπάθησα κ οφείλω να το πω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
το έχω αυτό. Και κάποια στιγμή το ξέχασα η χαζή. Μα τώρα τελευταία το βρίσκω ξανά και είμαι πολύ χαρούμενη. Την κότα σου την αμολυσες η ακόμα την τραβάς ως αρραβωνιαρα ? Ο βασιλοφρων την συμπαθει εγώ ποτέ δεν την συμπάθησα κ οφείλω να το πω
είμαι ένα βημα πριν της εκκλησιας την πορτα...θα την παρω με παπα και με κουμπαρο γιατι είμαι ντομπρος και μπεσαλής....
τωρα με το σουρβαιβορ εχω κοψει και τα τσιλιμπουρδισματα και εχω γινει νοικοκυρης... :hi:

υγ: για κατι αναρχοβρωμιαρες σαν και του λογου σου δεν παει μπροστα αυτή η χωρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης ποιο @@ μας την λέει ? Ο Λάδακης ? Τελικά οι πανελλήνιες αφήνουν προβλήματα στο κόσμο.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
είμαι ένα βημα πριν της εκκλησιας την πορτα...θα την παρω με παπα και με κουμπαρο γιατι είμαι ντομπρος και μπεσαλής....
τωρα με το σουρβαιβορ εχω κοψει και τα τσιλιμπουρδισματα και εχω γινει νοικοκυρης... :hi:

υγ: για κατι αναρχοβρωμιαρες σαν και του λογου σου δεν παει μπροστα αυτή η χωρα...
Ε αι στα διαλα με συγχιζεις βραδιάτικον

Υγ.η Μαρί που τον έφαγε τονμινωα δεν ήταν αναρχοβρωμιαρα... Ουτε η μενεγακη κτλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
Ε αι στα διαλα με συγχιζεις βραδιάτικον

Υγ.η Μαρί που τον έφαγε τονμινωα δεν ήταν αναρχοβρωμιαρα... Ουτε η μενεγακη κτλ

τοσο η μαρι οσο και η μενεγακη είναι πραγματικες αγωνιστριες καθως φαγανε λεφτα από τους καπιταλιστες ολιγαρχες και συνεβαλλαν στην αναδιανομή του πλουτου...αλλα που να τα καταλάβεις εσυ αυτά μωρη μπουρουχα... :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τοσο η μαρι οσο και η μενεγακη είναι πραγματικες αγωνιστριες καθως φαγανε λεφτα από τους καπιταλιστες ολιγαρχες και συνεβαλλαν στην αναδιανομή του πλουτου...αλλα που να τα καταλάβεις εσυ αυτά μωρη μπουρουχα... :idiot:
δεν πα να σου κάνει καμία πιπα η δικιά σου να στρώσεις ? Που την είδες πολακης. Τα τσολια που υποστηρίζεις να τα χαίρεσαι. Μαζί κ κάθε πουτανακι που το δίνει γισ ένα καλό γάμο. Κις μαι ας παπι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
δεν πα να σου κάνει καμία πιπα η δικιά σου να στρώσεις ? Που την είδες πολακης. Τα τσολια που υποστηρίζεις να τα χαίρεσαι. Μαζί κ κάθε πουτανακι που το δίνει γισ ένα καλό γάμο. Κις μαι ας παπι
πρωτον, το "πολακης" είναι βαρυ, παρτο πισω
δευτερον, τιμη και δοξα στα τσολια και τα πουτανακια
τριτον, θανατος στις καρχιες σαν και σενα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πρωτον, το "πολακης" είναι βαρυ, παρτο πισω
δευτερον, τιμη και δοξα στα τσολια και τα πουτανακια
και τρίτον πες γεια σου στο καλό σεξ και καλώς ήρθες στη γκρίνια. Της στέλνεις κ καρδουλες ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
ερι για τον καρατσωλη τι γνωμη εχεις?

Stories

Νέο!

Stories