Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
αντ αυτού ... εργαζομαι γεγονός που με καθιστά υποχείριο του καπιταλισμού.
και; τι να σου κάμει ο γερονδας. Κοντεύει να τον πάρει ο αχέρωνδας..χαχαχαααχχαχαχαΝα προσέχετε τους γεροκαρχαρίες είναι πονηρό είδος και μπορεί να σας πάρουν για "εδώδιμο" κορίτσι....
καλησπερα
[/quote[/URL]]
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ:
Η φωτο είναι από εκεί που ψάρευε ο κ. NICK TRIVE!!!
κάνω υπομονή μέχρι να δω τον κυριάκο στην εξουσία πατρις θρησκεια οικογενεια πουτανες κρυφα και ζητω η δεξιαΥπομονή έως ότου ο κ. Πολάκης μας μετατρέψει σε Σοβιετία!
σαν την χαλκιδικούλα δεν εχειΕΠΕΞΗΓΗΣΗ:
Η φωτο είναι από εκεί που ψάρευε ο κ. NICK TRIVE!!!
ε ο νικ ειναι καλος ψαρας. Οι κονσερβες απο σουπερ μαρκετ είναι πιο φρεσκιες χαχαχααχχαχαχααχχαΚαι ιδού τα 'πλούσια' αποτελέσματα της αλιείας του ...
Και ιδού τα 'πλούσια' αποτελέσματα της αλιείας του ...
εσένα δεν σε ξέρω. γεροντας και εσυ; που ειναι τα νιατα του βικινγκ του μποκα που ειναι ο ραοπαπι το τεκνακι ; αχχχ μειναμε με τα ραμολια που γαμανε μια στο τοσο και το κανουν και θεμααυτά τα λες για τον νικολακη όχι για μενα φυσικά ...
αυτά τα λες για τον νικολακη όχι για μενα φυσικά ...
Σεις σκίσατε αυτή την φορά!
http://[URL unfurl="true"]www.fishfinder.gr/dbimages/@wPage/2904/45.jpg[/img[/URL]]
[/quote]με αυτα και αυτα χαθηκε και ο λουτσος
εσένα δεν σε ξέρω. γεροντας και εσυ; που ειναι τα νιατα του βικινγκ του μποκα που ειναι ο ραοπαπι το τεκνακι ; αχχχ μειναμε με τα ραμολια που γαμανε μια στο τοσο και το κανουν και θεμα
Και ιδού τα 'πλούσια' αποτελέσματα της αλιείας του ...
ο κυριος Τριβης ειναι μεγαλος ψαρας και μου εχει μαθει ορισμενα μυστικα του!
το μεγαλυτερο δε που μου εχει αποκαλυψει ειναι : O καλυτερος ψαρας ειναι αυτος που εχει μεγαλο πορτοφολι!
με αυτα και αυτα χαθηκε και ο λουτσος
εσένα δεν σε ξέρω. γεροντας και εσυ; που ειναι τα νιατα του βικινγκ του μποκα που ειναι ο ραοπαπι το τεκνακι ; αχχχ μειναμε με τα ραμολια που γαμανε μια στο τοσο και το κανουν και θεμα
Τι θα πει δεν με ξερεις ???? αν δεν ξερεις εμενα δεν εχεις γνωρισει τι θα πει αντρας ...
Σειρα με τον νηματοθετη είμαι...
Ιδού η άγρια θάλασσα όπου ψαρεύουν οι κ.κ. NICK TRIVE & Excalibur!