blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.547
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα, ρέκτες μου!
αργησες σημερα
να σε πληροφορησω οτι σε χωρα της αλλοδαπης και μετα απο πολυωρο ταξιδι,το ξενοδοχειο που με το ζορι εφτασα το γερικο και κουρασμενο κορμι μου,δεν ειχε νερο
Επίσης, αποφάσισα να γίνω λίγο πιο ρεαλιστής και να επιτρέπω το χύσιμο με μαλακία ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ αφού πρώτα έχεις γαμήσει στόμα, κώλο ή μουνί. Αυτό, χωρίς βέβαια εμένα να μου αρέσει, θα επιτρέπεται από το νόμο και θα μετράει για σεξ.
πιστεψε με οταν μου το ειπαν,μπορουσα ευκολα να εκτελεσω εξ επαφης τον υπευθυνο
Εταλαιπωρήθην εχθές υπό πολυώρου διακοπής του ρεύματος [ πλέον των 7 ωρών ].
Ως εκ τούτου εκοιμήθην απολαμβάνων όνειρο με θέμα την ιδιωτικοποίησιν της Δ.Ε.Η., απόλυσιν προσωπικού, δημοσίας εκτελέσεις συνδικαλιστών της εν λόγω 'επιχειρήσεως', ανασκολοπισμός συνδικαλιστού Φωτόπουλου κλπ
Ναί, δεν τα έχω, το παραδέχομαι. Είδες, τι κρίμα;...
Με τον καημό και το μαράζι θα μείνεις που δεν σε γάμησα και θα το έχεις απωθημένο...
Παλιοζωή...
υπουργικες ανακοινωσεις
καλημερα σας......αν δειτε ξανα το ιδιο ονειρο βαλτε παρακαλω κι εμενα στο εργο ..θα τους μαστιγωνω και θα τους στραποναρω...
καλημερα σε ολη την πρωινη παρεα
υπουργικες ανακοινωσεις
πιστεψε με οταν μου το ειπαν,μπορουσα ευκολα να εκτελεσω εξ επαφης τον υπευθυνο
Ο αριθμός των σεξουαλικών επαφών καθορίζεται αυστηρά από το πόσες φορές τελειώνεις μετά από σεξ. Αν π.χ. γαμήσεις 3 πουτάνες στη σειρά αλλά τελειώσεις μόνο μετά την τρίτη, αυτό πιάνεται για 1 σεξουαλική επαφή και όχι για 3.
να μας πει ο πικερ και για το τιναγμα μετα το κατουρημα που μας βασανιζει τοσα χρονια
Αν πάλι το χώσεις σε στόμα, κώλο ή μουνί και τελειώσεις με μαλακία - αν και επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν το προτιμώ έτσι - αυτό μετράει και πάλι για 1 σεξουαλική επαφή. Προσοχή: ποτέ δεν μαλακιζόμαστε χωρίς να έχουμε πρώτα γαμήσει!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
και δεν τον τιναζει καν μετα το κατουρημα? :oΘα σας στείλει εις το πυρ το εξώτερον, εάν του θέσετε παρόμοιον ερώτημα.
Ο Δάσκαλος θεωρεί ότι το πέος [ του ] χρησιμοποιείται μόνο δια συνεχείς συνουσίες και ουδέν έτερον.
και δεν τον τιναζει καν μετα το κατουρημα? :o