Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.545
- Πόντοι
- 28.246
Εντάξει το έπιασα... Είμαι τετράχρονος κινητήρας εγώ.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απορεί ...
Εντάξει το έπιασα... Είμαι τετράχρονος κινητήρας εγώ.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απορεί ...
Εντάξει το έπιασα... Είμαι τετράχρονος κινητήρας εγώ.
Με το δάχτυλο!Και με τι ...![]()
Με το δάχτυλο!![]()
Είναι μεν φίλος μου ο popov αλλά δεν είμαστε ίσα κι όμοια!Πρόσθεσα αυτόν που ξέχασες!
Θα παρεξηγηθεί λες;
Άμα πας με δάκτυλο εκεί που υποθέτω θα πας ΑΚΛΑΦΤΟΣ ούτε αμήν δε θά προλάβεις. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ![]()
Επειδή ήδη τέθηκε υπό αμφισβήτηση το "ξενογαμάει" του πορνοθέτη, να διευκρινίσω πως εμείς οι υπόλοιποι " περιοριζόμαστε" σε ένα κύκλο από κοπέλες γραφείων και μερικές ανεξάρτητες. Για τον πορνοθέτη όμως ισχύει το ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά, μια και υπάρχει ένα πλήθος από γραμματείς, συναθλούμενες κλπ, για να ικανοποιήσουν το πάθος του εδώ και τώρα!
Θα παρεξηγηθεί λες;
Είναι μεν φίλος μου ο popov αλλά δεν είμαστε ίσα κι όμοια!
Σας φαντάζομαι και τους δυο σας σε παρτούζα! Ένα μόνο θα σε χαλάσει. Ότι θα σου αφήσει την πίσω πόρτα της εργαζομενης ορθάνοιχτη και δεν θα το ευχαριστηθείς!Είναι μεν φίλος μου ο popov αλλά δεν είμαστε ίσα κι όμοια!
Επειδή ήδη τέθηκε υπό αμφισβήτηση το "ξενογαμάει" του πορνοθέτη, να διευκρινίσω πως εμείς οι υπόλοιποι " περιοριζόμαστε" σε ένα κύκλο από κοπέλες γραφείων και μερικές ανεξάρτητες. Για τον πορνοθέτη όμως ισχύει το ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά, μια και υπάρχει ένα πλήθος από γραμματείς, συναθλούμενες κλπ, για να ικανοποιήσουν το πάθος του εδώ και τώρα!
Δε θα το τολμούσα ποτέ, μη γίνει κανένα μπέρδεμα!Σας φαντάζομαι και τους δυο σας σε παρτούζα! Ένα μόνο θα σε χαλάσει. Ότι θα σου αφήσει την πίσω πόρτα της εργαζομενης ορθάνοιχτη και δεν θα το ευχαριστηθείς!![]()
![]()
![]()
![]()
Του σπιτιού είναι οι καθαρίστριες, δεν τις ανέφερα.Οι γραμματείς δεν πιάνονται είναι του σπιτιού
Τώρα πήδημα και κολύμπι μαζί ρισπεκτ μόνο ο νηματοθετης δύναται τέτοιους άθλους