blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν είμαι αργυρόνητος , κύριε...
Ωραία τα λέτε!
Δεν είμαι αργυρόνητος , κύριε...
Γνωστόν το αισχρόν και ψευδές του λόγου σας!
Υπερκατάσκοπος είσθε άλλωστε ...![]()
Καλά μένω εμβρόντητος... Εκείνη την ώρα της κορύφωσης, μπορείτε και τραβάτε και φωτογραφίες;;; ΕΥΓΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την περίπτωσή σας, θα πρότεινα κάτι τέτοιο ...Εμφανές το αλτζχάϊμέρ σας, δυστυχώς. Υπάγετε εις την οικίαν σας όσο ακόμη ενθυμείσθε την διεύθυνσίν της.
Προφανώς και έχετε ξεχάσει τα όσο συζητούσαμε χθες και το νηματοθέτη να δηλώνει ότι τώρα, στα στερνά του, είναι κάτι που θέλει να ζήσει ...
Δεν είμαι αργυρώνητος , κύριε...
ενταξει ..τοτε σου δινω το δικαίωμα να λες ότι εισαι φιλος μου ...
Υπαρχει μια φωτογραφία ( διαβαθμισμενη σαν Cosmic Aetna ) οπου γνωστη κυρία στους παρεπιδημουντες στην Ιερουσαλημ ..γλυφει σαντιγυ από το μουνακι και τα βυζάκια επισης γνωστης κυρίας την οποια ολως τυχαιως ειχε εναποθέσει στα επίμαχα σημεια ο υποφαινόμενος κατά διαρκεια του social time ...
A ρε πουστη φραγκατε αγαπουλη τι μας κανεις ( καταλαβες bliz περι ποιου θεματος ομιλω )
Φευ!
Και είναι και συντοπίτης ο βρωμοκίναιδος ...
Σημαντικός δεν είσαι από τους φίλους σου, αλλά από τους εχθρούς σου...ενταξει ..τοτε σου δινω το δικαίωμα να λες ότι εισαι φιλος μου ...
που να του καει το βιντεο ...
Αυτή με το ηδυπαθές [ θολό και αγελαδινό ] βλέμμα είναι φωτομοντέλο και εγγονή του [ παρολίγον ] Πρωθυπουργού και εντίμου όμως υπερυπουργού, κ. Άκη Τσοχατζόπολου!
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/images/thumbs_xlarge/article/2015-11/kiara.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λίγα λόγια για τον σύντροφο Άκη...
Και να μην του ξανασηκωθεί και να γίνει έτσι [ δικαιωματικά ] μέλος του νήματός μας ...
Τι λες ρε φιλε ..αμα τον πετυχω θα τον κανω τον συγχρονο Αθανασιο Διάκο ...
Αυτος μας εχει κανει μεγαλυτερο κακο και απ τον Σοιμπλε
πολύ ζεστη σημερις
Εγω στη θεση του θα την εκλεινα κατ ευθειαν με issa ...να βγουν ωραια γουστα