Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Προσφέρεσαι;
Δεν θα προτιμουσες να χεις ενα πουτσο στο στομα απο το να μιλας καλυτερα...?
Προσφέρεσαι;
Κύπρος: Πήρε πτυχίο στα 97 και τον Σεπτέμβριο πάει γι' άλλο
Δεν είχε μπορέσει να σπουδάσει σε νεαρή ηλικία καθώς εργαζόταν στο εξωτερικό - Έχει αποφασίσει να ξεκινήσει και τις σπουδές του στη Νομική, αφού κατάφερε να περάσει στις εισαγωγικές εξετάσεις
Πτυχίο Κοινωνιολογίας πήρε προχθές ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τον Σεπτέμβριο έχει αποφασίσει να ξεκινήσει και τις σπουδές του στη Νομική, αφού κατάφερε να περάσει στις εισαγωγικές εξετάσεις όπως και πριν από 4 χρόνια όταν πέρασε στη σχολή Κοινωνιολογίας.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDYvMjgvZW5hbmhudGFlcGF4cm9ub3MuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
Ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης παρακολουθούσε ανελλιπώς τα μαθήματα ενώ και οι επιδόσεις του στις εξετάσεις ήταν αξιοσημείωτες. Ο ίδιος δεν είχε μπορέσει να σπουδάσει σε νεαρή ηλικία καθώς εργαζόταν στο εξωτερικό όπου έμεινε για χρόνια. Όταν επέστρεψε στη Κύπρο προσπάθησε να δημιουργήσει μια επιχείρηση την οποία έχασε με τη τουρκική εισβολή το 1974.
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/692588/kupros-pire-ptuhio-sta-97-kai-ton-septemvrio-paei-gi-allo-/[/URL]
νέος συνάδελφος του νηματοθέτη μας!!!
[/quote]Θα φτιάξει και γαμώ τα βιογραφικά,επίσης θα γίνει ανάρπαστος σαν ασκούμενος δικηγόρος.
Τι έγινε πάλι γάμησε?το σχόλιό μου στην κριτική του Μπλιζ
Ρε Μπλιζ τι είναι αυτά? Γράφεις κριτική για εμάς τους μέσους χρήστες και χρησιμοποιείς την έκφραση "Το πέος μου [ επενδυμένο με προφυλακτικό ] " , αντί του ορθού, "Το καβλί μου [με φορεμένη καπότα]?
ΥΓ: Αν ξαναπείς τον Καρρά, Καρά θα σου κόψω και την καλημέρα.
Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Σ![]()
Τι έγινε πάλι γάμησε?![]()
Κόλλησε γασπαρίτιδα η ανακάλυψε το μπλέ χαπάκι.λες να γράψουμε υπέροχα σαν σχόλιο στην κριτική του Μπλιζ?![]()
Τι έγινε πάλι γάμησε?![]()
Σήμερα κερνάς?Ευκαιρία που λείπει το Τρουμπάκη.
όχι φίλε φεύγω, τα έχω παίξει ενα μηνα απο τις 7 το πρωί ως τις 12 το βραδυ![]()
Καλησπερα στο νημα που αποτελει το καταφυγιο των αγαμητων!
Αυτή η αργοπορημένη καλησπέρα είναι ΠΟΛΥ ύποπτη ... πες μας ότι ξαναγάμησες το απόγευμα ...![]()