ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Λάκης;;;;;;
Λάκης;;;;;;
Inside joke ... ;)
Ο κ. Μπλιζ, γνωρίζει πολύ καλά την ιδεολογική μου τοποθέτηση, στον χώρο του εθνικισμού/φασισμού, και την ταυτόχρονη αποστροφή μου προς οτιδήποτε αριστεροκομμουνιστικοαναρχοαυτόνομο κλπ
Ένας είναι ο Κύριος , κύριε. Θυμηθείτε την 1η των Εντολών. "Εγώ ειμί Κύριος ο Θεός σου. Ουκ έσονται συ Θεοί, έτεροι πλην Εμού"
Λάκης;;;;;;
Πορευθείτε εν Κυρίω, φίλτατε.εννοείται ... απλά αναρωτιόμουν τι ήταν...σας αφήνω εκλεκτοί σύντροφοι, υπάγω για τσίπουρα για να ξεχάσω το επικείμενο άδειασμα των λογαριασμών
μου εντός 2 ημερών το οποίο θα προκύψει αφού ξεμπερδέψουν τα μπούτια τους οι λογιστές μου οι οποίοι συνομιλούν σε γλώσσες και συνεννόηση που ομοιάζει με Πύργο της Βαβέλ :S :S :S.
Είπαμε να μην το χοντρύνουμε τόσο...Αν βάλετε όπου Θεός - νηματοθέτης, ομιλείτε ωσάν το νηματοθέτη, κύριε.
zeljiko
Τετιμημένος συνοδοιπόρος και συναγωνιστής.Αν βάλετε όπου Θεός - νηματοθέτης, ομιλείτε ωσάν το νηματοθέτη, κύριε.
zeljiko
Είπαμε να μην το χοντρύνουμε τόσο...
Η κριτική είναι σαν το μόριο του νηματοθέτη. Και τα δυο άφαντα....Αναρτήθηκε η κριτική του νηματοθέτη...![]()
Η κριτική είναι σαν το μόριο του νηματοθέτη. Και τα δυο άφαντα....
Nα βαλω κανενα χοντρο κωλο;
![]()
Βυζγια μας τελειωσανόχι να βαλεις κανενα ωραιο κωλο και τιποτα ΒΥΖΓΙΑ
silver alert
Ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης ...
1) εσυνουσιάσθη μετα τρυφαράς νεάράς υπάρξεως ουδεμίαν σχέση εχουσα με τις πατσαβουρόγριες που μας γεμίζει τις σελίδες
2) Το πρωτο μέρος της κριτικής του δείχνει εντονη επιρροή από "λαουτζίκο" γεγονός ανάρμοστο για κάποιον που μεγαλωσε με Αγγλίδα τροφό ( sic )
3) Το γεγονός αυτό καθ εαυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ψεύδεται ασύστολα και εν τοις πραγμασι ..γαμαει πολύ και ασχημα ...
Αυταααααααα
Δηλαδή τώρα ρε ντουσλαμά, θέλεις να μας πεις πως μπιφτέκωσες δίπαξ;