troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.714
- Πόντοι
- 5.506
Που το ξερεις?παω για νανι, το πρωι στις 7 θα μπει η φανταστικ![]()
Που το ξερεις?παω για νανι, το πρωι στις 7 θα μπει η φανταστικ![]()
Καλά ρε έτσι θα κέρναγες μπύρες,θα μας έλεγες πάω για ύπνο.παω για νανι, το πρωι στις 7 θα μπει η φανταστικ![]()
Μπορεί να......Που το ξερεις?![]()
Καλησπερα! Ηρθα εγω και εφυγες εσυ.Που ησουν;χαιρεται
τυχερε!διακοπες
Καλησπερα! Ηρθα εγω και εφυγες εσυ.Που ησουν;
Νεο μελος με πολυ καλη διαθεση!Σας διαβαζω καιρο και χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.Μου εγιναν και δυο συστασεις απο πορνορεπορτερ πως πηρα φορα λεει αλλα δεν κανω κατι επιτηδες,απλα περναω καλα εδω και το δειχνωΕσείς πάλι ποιός είστε; Έχετε μήπως λάβει κανα παράσημο ανδρείας στους Βαλκανικούς, έστω;
Υπήρξατε άραγε, συμμαθητής κάποιου από εδώ μέσα; Πώς δηλαδή, μπουκάρετε έτσι;![]()
Νεο μελος με πολυ καλη διαθεση!Σας διαβαζω καιρο και χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.Μου εγιναν και δυο συστασεις απο πορνορεπορτερ πως πηρα φορα λεει αλλα δεν κανω κατι επιτηδες,απλα περναω καλα εδω και το δειχνω
Duško o Bliz τεμπέλιασε σήμερα ...
Διαβασα προσεχτικα το μηνυμα σας,γραφετε με γριφους και καπου μπερδευτηκα λιγακι,κάποια δεν καταλαβαινω καν γιατι μου τα λετε αλλά οπως λετε και εσεις και ας κρατησουμε αυτο"υπομονη"και το μελλον θα δειξει τι ειναι ο καθε ενας μας.Ακούστε αγαπητέ κ. Λάκκο μου, το νήμα μας τον τελευταίο καιρό περνάει μια τεράστια κρίση ταυτότητας
λόγω των αποκαλύψεων που γίνονται καθημερινά για τα αίσχη του πορνοθέτη: πάνω στα γραφεία, πάνω στα δέντρα,
στις παραλίες, πάνω στις ταράτσες ξενοδοχείων, κ.δ.σ. (και δεν συμμαζεύεται...).
Ως εκ τούτου, δύσκολη εποχή βρήκατε για να κάνετε αίτηση εισδοχής σε ένα νήμα που φθίνει
και αρχίζει να χάνει κάθε ηθικό έρεισμα, καθώς όπως λέει και ο σοφός λαός "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".
Συνεπώς, θα σας συμβούλευα, να περιμένετε λιγάκι, διότι δεν αποκλείεται στο άλφα προσεχές μέλλον
να υπάρξουν δραστικές εξελίξεις, ιστορικά γνωστές και δοκιμασμένες, σε περιπτώσεις άκρως διεφθαρμένων
ηγετών...
![]()
Οπότε, ας έχετε υπομονή μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, και έπειτα βλέπουμε
τα νέα δεδομένα που θα φέρει η καινούργια κατάσταση...![]()
![]()
![]()
Διαβασα προσεχτικα το μηνυμα σας,γραφετε με γριφους και καπου μπερδευτηκα λιγακι,κάποια δεν καταλαβαινω καν γιατι μου τα λετε αλλά οπως λετε και εσεις και ας κρατησουμε αυτο"υπομονη"και το μελλον θα δειξει τι ειναι ο καθε ενας μας.
Αφιερωμένο στο φίλο μου popovΘα έρθει καιρός που θα καταλάβετε αγαπητέ μου. Καλό θα ήταν, όμως, να διαβάσετε και τα παρελθόντα τεκταινόμενα
για να αποκτήσετε κάπως καλύτερη άποψη για τα σημεία και τέρατα ετούτου του βασανισμένου νήματος...![]()
Το έσαξα. Καλημέρα!Καλημέρα στο νήμα όπου το καθημερινό σεξ είναι στάση ζωής!