Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπερα! Ηρθα εγω και εφυγες εσυ.Που ησουν;

Εσείς πάλι ποιός είστε; Έχετε μήπως λάβει κανα παράσημο ανδρείας στους Βαλκανικούς, έστω;
Υπήρξατε άραγε, συμμαθητής κάποιου από εδώ μέσα; Πώς δηλαδή, μπουκάρετε έτσι;  :think:

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Εσείς πάλι ποιός είστε; Έχετε μήπως λάβει κανα παράσημο ανδρείας στους Βαλκανικούς, έστω;
Υπήρξατε άραγε, συμμαθητής κάποιου από εδώ μέσα; Πώς δηλαδή, μπουκάρετε έτσι;  :think:
Νεο μελος με πολυ καλη διαθεση!Σας διαβαζω καιρο και χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.Μου εγιναν και δυο συστασεις απο πορνορεπορτερ πως πηρα φορα λεει αλλα δεν κανω κατι επιτηδες,απλα περναω καλα εδω και το δειχνω

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.319
Πόντοι
26.227
Duško o Bliz τεμπέλιασε σήμερα ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Νεο μελος με πολυ καλη διαθεση!Σας διαβαζω καιρο και χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.Μου εγιναν και δυο συστασεις απο πορνορεπορτερ πως πηρα φορα λεει αλλα δεν κανω κατι επιτηδες,απλα περναω καλα εδω και το δειχνω

Ακούστε αγαπητέ κ. Λάκκο μου, το νήμα μας τον τελευταίο καιρό περνάει μια τεράστια κρίση ταυτότητας
λόγω των αποκαλύψεων που γίνονται καθημερινά για τα αίσχη του πορνοθέτη: πάνω στα γραφεία, πάνω στα δέντρα,
στις παραλίες, πάνω στις ταράτσες ξενοδοχείων, κ.δ.σ. (και δεν συμμαζεύεται...).
Ως εκ τούτου, δύσκολη εποχή βρήκατε για να κάνετε αίτηση εισδοχής σε ένα νήμα που φθίνει
και αρχίζει να χάνει κάθε ηθικό έρεισμα, καθώς όπως λέει και ο σοφός λαός "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".
Συνεπώς, θα σας συμβούλευα, να περιμένετε λιγάκι, διότι δεν αποκλείεται στο άλφα προσεχές μέλλον
να υπάρξουν δραστικές εξελίξεις, ιστορικά γνωστές και δοκιμασμένες, σε περιπτώσεις άκρως διεφθαρμένων
ηγετών... :rolleyes:

1441417_483.jpg

Οπότε, ας έχετε υπομονή μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, και έπειτα βλέπουμε
τα νέα δεδομένα που θα φέρει η καινούργια κατάσταση...  :grin: :grin: :grin:

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Ακούστε αγαπητέ κ. Λάκκο μου, το νήμα μας τον τελευταίο καιρό περνάει μια τεράστια κρίση ταυτότητας
λόγω των αποκαλύψεων που γίνονται καθημερινά για τα αίσχη του πορνοθέτη: πάνω στα γραφεία, πάνω στα δέντρα,
στις παραλίες, πάνω στις ταράτσες ξενοδοχείων, κ.δ.σ. (και δεν συμμαζεύεται...).
Ως εκ τούτου, δύσκολη εποχή βρήκατε για να κάνετε αίτηση εισδοχής σε ένα νήμα που φθίνει
και αρχίζει να χάνει κάθε ηθικό έρεισμα, καθώς όπως λέει και ο σοφός λαός "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".
Συνεπώς, θα σας συμβούλευα, να περιμένετε λιγάκι, διότι δεν αποκλείεται στο άλφα προσεχές μέλλον
να υπάρξουν δραστικές εξελίξεις, ιστορικά γνωστές και δοκιμασμένες, σε περιπτώσεις άκρως διεφθαρμένων
ηγετών... :rolleyes:

1441417_483.jpg

Οπότε, ας έχετε υπομονή μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, και έπειτα βλέπουμε
τα νέα δεδομένα που θα φέρει η καινούργια κατάσταση...  :grin: :grin: :grin:
Διαβασα προσεχτικα το μηνυμα σας,γραφετε με γριφους και καπου μπερδευτηκα λιγακι,κάποια δεν καταλαβαινω καν γιατι μου τα λετε αλλά οπως λετε και εσεις και ας κρατησουμε αυτο"υπομονη"και το μελλον θα δειξει τι ειναι ο καθε ενας μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Διαβασα προσεχτικα το μηνυμα σας,γραφετε με γριφους και καπου μπερδευτηκα λιγακι,κάποια δεν καταλαβαινω καν γιατι μου τα λετε αλλά οπως λετε και εσεις και ας κρατησουμε αυτο"υπομονη"και το μελλον θα δειξει τι ειναι ο καθε ενας μας.

Θα έρθει καιρός που θα καταλάβετε αγαπητέ μου. Καλό θα ήταν, όμως, να διαβάσετε και τα παρελθόντα τεκταινόμενα
για να αποκτήσετε κάπως καλύτερη άποψη για τα σημεία και τέρατα ετούτου του βασανισμένου νήματος... :woldman:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα και Συγχαρητήρια σε μέλος μας για την επέτειο των γενεθλίων του! Ό,τι επιθυμεί στο μακρύ του να το βρει!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Θα έρθει καιρός που θα καταλάβετε αγαπητέ μου. Καλό θα ήταν, όμως, να διαβάσετε και τα παρελθόντα τεκταινόμενα
για να αποκτήσετε κάπως καλύτερη άποψη για τα σημεία και τέρατα ετούτου του βασανισμένου νήματος... :woldman:
Αφιερωμένο στο φίλο μου popov

Συνημμένα

• IMG_2307.JPG
    IMG_2307.JPG
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 6
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στο νήμα όπου η αγαμία είναι στάση ζωής!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Χρόνια Πολλά στο μέλος μας που έχει γενέθλια σήμερα!
grandpa_cake2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom