ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Καλημέρα κύριε,
Ακόμη αμφιβάλλετε; Εδώ στέναξε το δικηγορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας!
Καλημέρα κύριε,
Καλημέρα σας κύριοι.
Θα παραθέσω προσωπική αλληλογραφία, μη με προκαλείτε άλλο παρακαλώ!Ειλικρινά δεν ανέμενα να παρασυρθείτε και σεις από τα φληναφήματα του κ. Vlandis....
Διορθώστε με αν κάνω λάθος κε πορνονηματοθέτα, αλλά σήμερα το πρωΐ πηδήξατε;
Θα παραθέσω προσωπική αλληλογραφία, μη με προκαλείτε άλλο παρακαλώ!
Τι έλεγα για το κήρυγμα μετά το πήδημα;![]()
Πορνοάρχοντα μη κάνετε έτσι! Δυο μέρες μεσολαβούν μόνο μέχρι την Τετάρτη. Θα περάσουν! Δεν παραδειγματιζόσαστε από τη στωικότητα του Νικοτρίβη;
Καλημέρα κύριε,
[/quoteΒρίσκομαι εκτός Ελλάδος φίλτατε...Καλημέρα κύριε,
Με την πλαστογραφία κατρακυλάτε στο τελευταίο σκαλοπάτι της αχρειότητας. Ακολουθεί ο υπόνομος, που σας είναι οικείος, σύμφωνα με την πρωινή παραδοχή σας.Ας παραθέσει πρώτα ο νηματοθέτης!![]()
Ναι, είχες πάρει δουλειά και εκτός γραφείου, σε αντίθεση με τον πορνοθέτη!Ο Νικοτρίβης εργαζόταν κύριε
Σωτήριο για τα ώτα σας!Βρίσκομαι εκτός Ελλάδος φίλτατε...
Εγω πάντως στηρίζω Βλαντη...Με την πλαστογραφία κατρακυλάτε στο τελευταίο σκαλοπάτι της αχρειότητας. Ακολουθεί ο υπόνομος, που σας είναι οικείος, σύμφωνα με την πρωινή παραδοχή σας.
Με πλήρη σοβαρότητα, ουδέποτε απέστειλα σε κανένα αποδέκτη αυτό το μήνυμα.
Ούτε καν παραποίηση δεν ήταν. Καταφεύγετε σε ευτελείς μεθόδους. Λυπάμαι!
Εγω πάντως στηρίζω Βλαντη...
Μην τον λυπάστε κύριε. Ούτε ο Θεός δεν τον λυπήθηκε (γι αυτό και τον έκανε έτσι).Ούτε καν παραποίηση δεν ήταν. Καταφεύγετε σε ευτελείς μεθόδους. Λυπάμαι!
Μα μ´ ένα πούστη μιξοηθικιστή που έχουμε μπλέξει εδώ μέσα ... Με εξωθεί και παραφέρομαι!Εγω πάντως στηρίζω Βλαντη...
Σας κατανοώ απολύτως.Μα μ´ ένα πούστη μιξοηθικιστή που έχουμε μπλέξει εδώ μέσα ... Με εξωθεί και παραφέρομαι!
Πλεον, τοσο συχνα που γαμαει, θα τον λεμε Πλιτς (πλατς)...Μπλιτς γαμησες?