blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Που ειναι το αστειο, κυρια;
Στις παραληρηματικες φαντασιωσεις του Μεγιστου των Επιβητορων;
Κορυφαία η κουζίνα του, το συστήνω ανεπιφύλακτα!Φαντάζομαι ότι η ένστασή σας αφορά τη μαγειρική του εν λόγω εστιατορίου...![]()
μα δεν γέλασα. ΔιαπίστωσαΠου ειναι το αστειο, κυρια;
Στις παραληρηματικες φαντασιωσεις του Μεγιστου των Επιβητορων;
όπως πάντα πνιγεται στη δουλειά. Εσείς ?Επίσης να σας ενημερώσω, ότι αύριο πλέον Κυριακή, ο πορνοθέτης και Νο 5 κορυφαίος πορνοαναλυτής, θα μεταβεί στο γραφείο του, όπου θα γαμηθεί κυριολεκτικά στη δουλειά ...
Φαντάζομαι ότι η ένστασή σας αφορά τη μαγειρική του εν λόγω εστιατορίου...![]()
Time is not an issue στην περίπτωση σας κύριε!Βεβαιως ο κ. popov ειναι σποδοτικοτερος.
3γυροι στα 60 λεπτα!!"
Υποκλινομεθα ολοι!!!!
Αγωνιούμε για τον επιούσιο ...όπως πάντα πνιγεται στη δουλειά. Εσείς ?
Επίσης να σας ενημερώσω, ότι αύριο πλέον Κυριακή, ο πορνοθέτης και Νο 5 κορυφαίος πορνοαναλυτής, θα μεταβεί στο γραφείο του, όπου θα γαμηθεί κυριολεκτικά στη δουλειά ...
Κορυφαία η κουζίνα του, το συστήνω ανεπιφύλακτα!
όπως πάντα πνιγεται στη δουλειά. Εσείς ?
Μετά τις 00:00 αύριο είναι Κυριακή κύριε ... έχετε ξεμείνει στο parking των παλινδρομήσεων φοβούμαι ...Αυριο ειναι Σαββατο.
Ρυθμιστε την δοση καταλληλα για να εχετε μονο παραισθησεις και οχι απωλεια του χρονου....
Για τα στρώματα δεν ρωτώ ... >ξέρω χάλια ... όλοι χρησιμοποιούν το πάρκινγκ μέσα σε μαύρα αμάξια
...
όπως πάντα πνιγεται στη δουλειά. Εσείς ?
Μια χαρά είναι τα στρώματα, έχω μείνει. Αλλά όπως στρώσει κοιμάται ο καθένας ...Για τα στρώματα δεν ρωτώ ... >ξέρω χάλια ... όλοι χρησιμοποιούν το πάρκινγκ μέσα σε μαύρα αμάξια
...
Σκηνή καθημερινότητας στο γραφείο του πορνοθέτη!νο κομεντ, πνίγηκε
Ενα καρο εχω με ενα γερο ονο να το τραβαει ...