Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στους γερολιγούρηδες
Έτσι γίνεται συνήθως γι αυτό προτιμώ την πεπατημένη ...Καλημέρα γαμηστερά γερόντια! Βλου θυμάσαι το δεύτερο χθεσινό πμ μέσα στην τρελή χαρά; Αγνόησε το... Η υπόθεση έγινε πίκι πίκι ραμ! :S
Αποκλείεται ο πορνοθέτης να μοιραζόταν τους μαστούς της τροφού του!"Stiff fingers ως και η Αγγλις τροφος μου θα εχαρακτηριζε τα πασχοντα απο αρθριτιδα δακτυλα του νηματοθδτη..."
![]()
Κι εκεί από ό,τι βλέπω είναι ακόμα χειρότερα! :SΈτσι γίνεται συνήθως γι αυτό προτιμώ την πεπατημένη ...
Καλημέρα παράδειγμα προς αποφυγήν νηματοθέτη!Καλημέρα, σιχαμεροί παππούληδες!
Καλημέρα παράδειγμα προς αποφυγήν νηματοθέτη!
Ορθώς!
Αν καταλήξετε σαν το νηματοθέτηούτε θηλυκός γυμνοσάλιαγκος θα σας πλησιάζειπου με σωστή διατροφή, γυμναστική γαμάει δίχως έλεος...
Εσείς κύριε πορνοθέτη, τι έχετε να πείτε για την υπόθεση πίκι πίκι ραμ;
Δεν ζήτησα συμβουλή, αλλά του εδειξα πόσο δεν αφήνει η χαρά τον πουτανιάρη να κρυφτεί. Αργότερα, κατά το μεσημέρι θυμήθηκα την κουβέντα του πατρός μου: "Η σκύλα από την χαρά της τα κουτάβια τα έβγαλε στραβά!"Ανοησίες.
Κατά τα λοιπά κατανοώ από τα συμφραζόμενα ότι ζητάτε στην συμβουλή του μεγάλου επιβήτορος, κ. Vlandis, με π.μ.
Καλά κάνετε. Έχετε πολλά να μάθετε από τον τρισμέγιστο τούτο επιβήτορα!
Δείτε το από πάνω από αυτό που διαβάζετε μόλις...Δεν την γνωρίζω, κύριε.
Ασχολούμαι με κάποια αντιχοληστερινικά σκευάσματα αυτές τις μέρες.
Του συνέστησε η (φυσικά) ιατρός του συχνό σεξ για τη μείωση της χοληστερόλης!Δεν την γνωρίζω, κύριε.
Ασχολούμαι με κάποια αντιχοληστερινικά σκευάσματα αυτές τις μέρες.
Έτσι απλά για την ενημέρωση σας, αύριο 08:00-10:00 ο πορνοθέτης θα ρίξει ένα δίωροΕορταστική μέρα σήμερα για τις εν Θεσσαλονίκη εργαζόμενες.
Εντός ολίγων ωρών ο κ. Vlandis αφικνείται στην πόλη και θα αρχίσουν οι κλήσεις εργαζομένων στην σουίτα του 5στερου κεντρικού ξενοδοχείου του!![]()
Έτσι απλά για την ενημέρωση σας, αύριο 08:00-10:00 ο πορνοθέτης θα ρίξει ένα δίωρο![]()
Μην τον περιμένετε στο νήμα λοιπόν, όπως εγώ που ευελπιστούσα σε πρωινή παρέα με συνοδεία καφέ ...
ευχαριστω ποπε....