ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Fuck you ρε mother fucker, dirty shit toilet face.Δεν ομιλώ την γλώσσαν τούτην.
Είναι τα Αγγλικά που σας έμαθαν στην φυλή των Παπούα;![]()
Fuck you ρε mother fucker, dirty shit toilet face.Δεν ομιλώ την γλώσσαν τούτην.
ΥΓ. Φυλή των Παπούα δεν υφίσταται, ω αγράμματε. Η Παπούα - Νέα Γουϊνέα είναι κράτος , και εκεί υπάρχει η φυλή των Μαορί... Αστοιχείωτε...Δεν ομιλώ την γλώσσαν τούτην.
ΥΓ. Φυλή των Παπούα δεν υφίσταται, ω αγράμματε. Η Παπούα - Νέα Γουϊνέα είναι κράτος , και εκεί υπάρχει η φυλή των Μαορί... Αστοιχείωτε...
συζητησα με την ερι τελικα θα κανουμε συγκηβερνηση εχουμε 10 και 10 ψηφους και θα μου δωσει και 4 ο κουμπαρος μου τρουμπακης και η κουμπαρα μου φαναστικ αρα συνολο 26 ψηφους
Για την ταμπακέρα όμως (την αγραμματοσύνη σας) ούτε λόγος...Σεις ξέρετε καλύτερα. Αφού εκεί εδιδάχθητε...![]()
Για την ταμπακέρα όμως (την αγραμματοσύνη σας) ούτε λόγος...
ο κουμπαρος θειε με την κουμπαρα θελουν την ερι δεν ξερω αλλα μου εκανε δυνατη προταση η ερι
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συμφωνώ μαζί σας...Είμαι ένας ταπεινός και ασήμαντος νηματοθέτης...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συμφωνώ μαζί σας...
Γιατί δεν αλλάζετε το νικ σας, να το κάνετε ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ; Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι να περιμένουμε...
Γιατί δεν αλλάζετε το νικ σας, να το κάνετε ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ; Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι να περιμένουμε...
ο κουμπαρος θειε με την κουμπαρα θελουν την ερι δεν ξερω αλλα μου εκανε δυνατη προταση η ερι
θα συγκυβερνησουμε με Γασπαρη. Είναι πλέον ανακοινωσιμοΚαι σεις υποχωρείτε επειδή σας έκανε πρόταση για ένα καφέ στο ΤρεΜαρί;;;
[size=30pt]θα [/size]συγκυβερνησουμε με Γασπαρη. Είναι πλέον ανακοινωσιμο