Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
καλως τον Γιωργη 

Αν δε[move][/move[/URL]]![]()
με συκοφαντειτε κυριε. εγω αναφερομουν στο πρωτο της τουρ. δεν γνωριζω τι κανουν οι υπολοιποι συνηθεις υποπτοι στο νημα σας. εγω απλος επισκεπτης ειμαι εδω. εδω μονο γαματε,δεν κανετε κατι αλλο. αντιθετως εγω εχω να δω χαρα μηνες![]()
![]()
η κοπέλα είναι ήδη OVERbooked [size=30pt]από vlandis και popov και μόνο[/size] ... δε θα μείνει λέπι, ο ένας θα παίζει στα χαμηλά, ο άλλος στα ψηλά στα όρθια
.
Ο κόμης Vland θα μας λέει ότι έφταιγαν τα πολλά ψαρικά του ΣΚ και ο ανηλεής popov θα ανακαλπύψει και 2ο ελαφροχέρικο ανηψούδι
Ο δε petergsp θα μας λέει ότι "οοοοχι ήταν απομνημονεύματα από το πρώτο τουρ"
Παρατηρώ με ενδιαφέρον τον πρωτοεπιβήτορα, το πρώτο άβαταρ πάνω αριστερά ... τυχαίο, δε νομίζω ...Καλημέρα σε αυτούς που νικησαν την αγαμία! Καλημέρα και σε αυτούς που ζουν καθημερινά με τα κουσούρια τους.
Οι στιγνοί επιβήτορες του νήματος
Η σειρά είναι τυχαία...Παρατηρώ με ενδιαφέρον τον πρωτοεπιβήτορα, το πρώτο άβαταρ πάνω αριστερά ... τυχαίο, δε νομίζω ...
Παρατηρώ με ενδιαφέρον τον πρωτοεπιβήτορα, το πρώτο άβαταρ πάνω αριστερά ... τυχαίο, δε νομίζω ...
Από ψάρι όντως δεν έμεινε λέπι χθες. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο Dirty Harry και που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε πορνοκλώνος β, κινούνται στη σφαίρα της συκοφαντίας!
Καλημέρα χρυσομαλλούσα!καλημερα ζεβζεκικα (γεροντια)![]()
.....
καλη βδομαδα με καλα βολια