Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για πες από δω ποιος έχει κοιλιά ; >Σωστά άλλα σπάνια. Δε προσέχουν έχουν κοιλιές
Για πες από δω ποιος έχει κοιλιά ; >Σωστά άλλα σπάνια. Δε προσέχουν έχουν κοιλιές
Mουνόδουλος?
Τώρα εσυ είσαι άντρας;γιατι μωρη καριολα
Συγνώμη λάθος μου.Οχι ρε, για μια συνταγη τη θελω.
Εγώ θα πω για αυτούς;που να ξέρω...αν ενδιαφέρεσαι ρωτα ξεχωριστά το καθέναΓια πες από δω ποιος έχει κοιλιά ; >
Πες ξεχωριστάΕγώ θα πω για αυτούς;που να ξέρω...αν ενδιαφέρεσαι τώρα ξεχωριστά το καθένα
Τώρα εσυ είσαι άντρας;
Πολύ αμφιβάλλω
Και να γνώριζα... δεν θα ήταν σωστό εγώ να δώσω τέτοιες πληροφορίες . Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να περιγράψουν τα σωματοτυπα τους στην φανταστικΠες ξεχωριστά
Άσε θα ζητήσω εγώ από όποιον θέλω ;)Και να γνώριζα... δεν θα ήταν σωστό εγώ να δώσω τέτοιες πληροφορίες . Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να περιγράψουν τα σωματοτυπα τους στην φανταστικ
Σωστα !Άσε θα ζητήσω εγώ από όποιον θέλω ;)
Εδώ όλοι είναι παππουληδες κοντοί χοντροί και άσχημοι.Σωστα !
Καλά άμα δε δεις τι κρύβεται από πίσω τι άποψη μπορεί ν έχεις; άλλα Τέλος πάντων μπορεί να έχεις και προαίσθημαΕδώ όλοι είναι παππουληδες κοντοί χοντροί και άσχημοι.
Για κάποιους έχω αντίθετη άποψη .!!!
ΣωστάΚαλά άμα δε δεις τι κρύβεται από πίσω τι άποψη μπορεί ν έχεις; άλλα Τέλος πάντων μπορεί να έχεις και προαίσθημα
Και να γνώριζα... δεν θα ήταν σωστό εγώ να δώσω τέτοιες πληροφορίες . Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να περιγράψουν τα σωματοτυπα τους στην φανταστικ
δε πείραζε κύριε την υγεία σας να έχετε κ για όλα τα υπόλοιπα μην αγχώνεστε....Κυρία μου εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα αλτσχαιμερ, στύσης (άπαξ του μηνός) κτλ τις κοιλιές θα κοιτάμε τώρα... ???
Γεια σου, πάω δουλειά, να μπαινειςδε πείραζε κύριε την υγεία σας να έχετε κ για όλα τα υπόλοιπα μην αγχώνεστε....
δε πείραζε κύριε την υγεία σας να έχετε κ για όλα τα υπόλοιπα μην αγχώνεστε....
Είστε σε καλό δρόμο κύριε μου. Όλα καλά θα πάνε Υπάρχουν ελπίδες ακόμη και τώρα στα γεράματα ν σας κοιτάξει γυναίκαΚάνω αμμόλουτρα για να συνηθίζω, ξαπλώνω στο γρασσίδι επίσης για να συνηθίζω τη θέα (πάντα έχω βέβαια την κρυφή ελπίδα να κάτσει κάτι σε νοσοκόμα πάνω μου ) να ανησυχώ???