troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.688
- Πόντοι
- 5.506
ταχει τιναξει ηδη αλλα δεν το ξερειΌτι προλαβαίνει, πριν να τα τινάξει...
ταχει τιναξει ηδη αλλα δεν το ξερειΌτι προλαβαίνει, πριν να τα τινάξει...
Ο blizardeye αρέσκεται στην λιτή και μοναχική ζωή.
Για να νιώσει καλά του αρκούν 2-3 καλοί φίλοι,
ένα πεπαλαιωμένο εκ Σκωτίας ρόφημα σερβιρισμένο σε κρυστάλλινο ποτήρι,
ένα πούρο ενίοτε (....)
και ένα διαθέσιμο αιδοίο.
Ένα αιδοίο από το οποίο θα μπορέσει να αντλήσει όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του αποφεύγοντας την γκρίνια ( kara εις την νιοστή) και την βαρεμάρα που προξενεί ένα διαθέσιμο αλλά σε μόνιμη σχέση αιδοίο. Ένα αιδοίο που θα τον αγαπάει όταν αυτός θα φύγει.
Δεν εγεννήθην εις την Κεντρικήν Αφρικήν φίλτατε, αλλά εις την υπερσαχάρια, όπου εδιδάχθην την Γαλλικήν...
Σοφον το σαφες και ας μην καταλαβα ουτε λεξη.
η αγγλικη ειναι για τους ντιντιδεςΒάτραχος, ε;
Γι΄ αυτο και η δυσχέρεια κατανόησης της Αγγλικής ...
Ομιλούμε απταίστως την Αγγλικήν, όπως και άλλες τινές γλώσσες. Υμείς περιορισθείτε εις την βοϊδίσια...Βάτραχος, ε;
Γι΄ αυτο και η δυσχέρεια κατανόησης της Αγγλικής ...
οποιον θελω θα ρωταω.Όταν έχετε απορίες να ερωτάτε το νηματοθέτη!
ALL HAIL TROUBAKIS !!!οποιον θελω θα ρωταω.
εγω ειμαι ο νηματοθετης (αν δεν θελει η ερι)
οποιον θελω θα ρωταω.
εγω ειμαι ο νηματοθετης (αν δεν θελει η ερι)
ALL HAIL TROUBAKIS !!!
http://[URL unfurl="true"]www.animatedimages.org/data/media/1309/animated-laughing-image-0104.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ειπες κατι?
pitié pitié pitié sans remords sans merci
"Φιλώντας με στο λαιμό, μου ζήτησε να κάνουμε μπάνιο μαζί. Εκεί και για πρώτη φορά στην ζωή του, ο δύσμοιρος τούτος μεσήλικας ένιωσε υπέροχα αφού η Angelina ανέλαβε και με έλουσε ενδελεχώς, χρησιμοποιώντας διάφορα ευωδιαστά oil gels. "
ελπίζω να μην αναχωρήσατε με τα oil gels κολλημένα στα boss/armani κουστούμια :S :S :S
Πλανάσθαι αγαπητέ... Στην λαϊκή ψωνίζει. Το κουστούμι του είναι (Χ)ΑΡΜΑΝΙ...pitié pitié pitié sans remords sans merci
"Φιλώντας με στο λαιμό, μου ζήτησε να κάνουμε μπάνιο μαζί. Εκεί και για πρώτη φορά στην ζωή του, ο δύσμοιρος τούτος μεσήλικας ένιωσε υπέροχα αφού η Angelina ανέλαβε και με έλουσε ενδελεχώς, χρησιμοποιώντας διάφορα ευωδιαστά oil gels. "
ελπίζω να μην αναχωρήσατε με τα oil gels κολλημένα στα boss/armani κουστούμια :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.picgifs.com/graphics/l/laughing/graphics-laughing-590695.gif[/img[/URL]]
[/quote]
παρντον?
Επηκολούθησε έκπλυσις των βοτάνων! τι πιπες λες
παρντον?
Επηκολούθησε έκπλυσις των βοτάνων! τι πιπες λες
256 ευρω συνταξη παιρνει το χουφταλο ρε συ μην μασαςpitié pitié pitié sans remords sans merci