Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο σκληρός μας, ο κ. Αιδοιολείχος [size=30pt]ηράσθη[/size]!!!

ΥΓ. Μανίτσα σε πάω πολύ που είσαι cool διότι εγώ είμαι τίγκα στη φορμόλη. Είσαι τσαχπινογαργαλιάρα και καλά κάνεις. Η φάση σου είναι νιάου νιάου. Εγώ ο καριόλης όμως έχασα τα αβγά και τα πασχάλια, όταν σε είδα να περνάς από δίπλα μου. M έστειλες για τακάκια, κι ας είχα βγει μόλις από το συνεργείο. Ποια ημερολόγια;; Ποιες δουλειές;; Κρύο ντουζ ήθελα μετά… Ξέσφιξα τη γραβάτα και σε κοιτούσα μέχρι που μπήκες σε κάποιο κτίριο, το νούμερο 5 ήταν, αν θυμάμαι καλά.
ΥΓ 2. Αν, ποτέ, διαβάσεις αυτό το κείμενο, να ξέρεις πως είναι αφιερωμένο σε σένα…
ΥΓ 3. Το τηλ μου είναι στον κατάλογο , και όπως λέει το άσμα: «Όταν είσαι άντυτη κάνε μου αναπάντητη…»

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
[move]ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
index.php
[/move[/URL]]

%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99+%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F+%CE%97+%CE%A9%CE%A1%CE%91+%CE%97+%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%97+BY+EURO+IN+BALLOONS.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Γαμπρέ, τήνε (νύφη) μας,
νὰ μὴν τήνε μαλώνεις
νὰ τὴν ταΐζεις ζάχαρη
καὶ νὰ τὴν καμαρώνεις.

Γαμπρέ, τὴν (νύφη) ν᾿ ἀγαπᾷς
νὰ μὴ τήνε μαλώνεις
σὰν τὸ σγουρὸ βασιλικὸ
νὰ τήνε καμαρώνεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Μανίτσα σε πάω πολύ που είσαι cool διότι εγώ είμαι τίγκα στη φορμόλη. Είσαι τσαχπινογαργαλιάρα και καλά κάνεις. Η φάση σου είναι νιάου νιάου. Εγώ ο καριόλης όμως έχασα τα αβγά και τα πασχάλια, όταν σε είδα να περνάς από δίπλα μου. M έστειλες για τακάκια, κι ας είχα βγει μόλις από το συνεργείο. Ποια ημερολόγια;; Ποιες δουλειές;; Κρύο ντουζ ήθελα μετά… Ξέσφιξα τη γραβάτα και σε κοιτούσα μέχρι που μπήκες σε κάποιο κτίριο, το νούμερο 5 ήταν, αν θυμάμαι καλά.
ΥΓ 2. Αν, ποτέ, διαβάσεις αυτό το κείμενο, να ξέρεις πως είναι αφιερωμένο σε σένα…
ΥΓ 3. Το τηλ μου είναι στον κατάλογο , και όπως λέει το άσμα: «Όταν είσαι άντυτη κάνε μου αναπάντητη…»

Όπως μου επιβεβαιωσε ο καθ όλα αγαπητός φίλος κυριος Γλυφοτέτοιος ,,, ο στοχός "κλειδωσε "
(Για το διπλό με την Ελλη δεν εχω διαβάσει και ανησυχώ )  
Αναμεινατε στο ακουστικό σας , προσεχώς ΝΕΑ επεισοδια της σειράς ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346

Αίσχος κύριε. Ντροπή σας!!!! Είσθε εμετικός !!!
Απομονώσατε μια παράγραφο του πονήματός μου, προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα και κατασυκοφαντικά δι εμέ, συμπεράσματα. Δεν είστε άξιος ούτε του σάλιου που θα καταναλωνα δια να σας έπτυα... :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Όπως μου επιβεβαιωσε ο καθ όλα αγαπητός φίλος κυριος Γλυφοτέτοιος ,,, ο στοχός "κλειδωσε "
(Για το διπλό με την Ελλη δεν εχω διαβάσει και ανησυχώ )  
Αναμεινατε στο ακουστικό σας , προσεχώς ΝΕΑ επεισοδια της σειράς ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη

Έτσι μπράβο!
Όλα στην φόρα στο νήμα της αλήθειας και της διαφάνειας, [size=20pt]ω τρισμέγιστοι επιβήτορες![/size]
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Γαμπρέ, τήνε (νύφη) μας,
νὰ μὴν τήνε μαλώνεις
νὰ τὴν ταΐζεις ζάχαρη
καὶ νὰ τὴν καμαρώνεις.

Γαμπρέ, τὴν (νύφη) ν᾿ ἀγαπᾷς
νὰ μὴ τήνε μαλώνεις
σὰν τὸ σγουρὸ βασιλικὸ
νὰ τήνε καμαρώνεις.

Να ρωτήσω κατι ???
Όταν τα στρουμφάκια ζηλευουν γινονται πράσινα η παραμένουν μπλέ ????

μπορειτε να μας απαντησετε κρυφογαμηκουλα νηματοθέτα ???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.826
Πόντοι
5.506
Νέα κριτική από τον κ. Αιδοιολείχο...!!!
Στο τέλος θα κυνηγάει και εμάς αυτός με τους ρυθμούς που πάει ...
Τελικά μόνο ο νηματοθέτης και ο κ. troubakhs παραμένουν πιστοί στις αρχές του νήματος!!!

Μπάρμπα  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Αίσχος κύριε. Ντροπή σας!!!! Είσθε εμετικός !!!
Απομονώσατε μια παράγραφο του πονήματός μου, προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα και κατασυκοφαντικά δι εμέ, συμπεράσματα. Δεν είστε άξιος ούτε του σάλιου που θα καταναλωνα δια να σας έπτυα... :vomit: :vomit: :vomit:

love-560783_960_720.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Αφιερούται εις τον κ. Αιδοιολείχον!

6360493048587078022008349599_love-01.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Να ρωτήσω κατι ???
Όταν τα στρουμφάκια ζηλευουν γινονται πράσινα η παραμένουν μπλέ ????

μπορειτε να μας απαντησετε κρυφογαμηκουλα νηματοθέτα ???

Ηράσθητε και υμείς;
Πάρτε για να μην φθονείτε τον άλλο, τον ερωτευμένο ...
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096
Επαναλαμβάνω!
Ευτυχώς που στο παρόν νήμα υπάρχει ο ασκητικός νηματοθέτης και ο εγκρατής κ. troubakhs και διατηρείται ένα επίπεδο εδώ μέσα.
Φυλάττουμε τις Θερμοπύλες, κύριοι.
Είμεθα λίγοι αλλά είμεθα αποφασισμένοι!  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.826
Πόντοι
5.506
Επαναλαμβάνω!
Ευτυχώς που στο παρόν νήμα υπάρχει ο ασκητικός νηματοθέτης και ο εγκρατής κ. troubakhs και διατηρείται ένα επίπεδο εδώ μέσα.
Φυλάττουμε τις Θερμοπύλες, κύριοι.
Είμεθα λίγοι αλλά είμεθα αποφασισμένοι!  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ψιτ, μπάρμπα  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.730
Πόντοι
26.096

Σε άλλες εποχές ο νηματοθέτης θα ήταν στυλίτης στην έρημο της Σαχάρας ή ασκητής σε κάποια σπηλιά του όρους Αραράτ!
Τώρα αποτελεί τον ορισμό της εγκράτειας στο λεξικό του Μπαμπινιώτη!!!  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.826
Πόντοι
5.506
Σε άλλες εποχές ο νηματοθέτης θα ήταν στυλίτης στην έρημο της Σαχάρας ή ασκητής σε κάποια σπηλιά του όρους Αραράτ!
Τώρα αποτελεί τον ορισμό της εγκράτειας στο λεξικό του Μπαμπινιώτη!!!  :)

Εμένα γιατί στην απέξω βρε γερομπισμπίκη;;;;; Ένας φτωχός ταπεινός πιρφόρος είμαι μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom