Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγώ είμαι εδώ. Κατ' εμέ 2 είναι τα ενδεχόμενα. Το πιο πιθανό (που θα μου ταίριαζε κι εμένα) είναι ότι η κυρία ήθελε να καθίσει άνετα να απολαύσει την ταινία της. Κι εγώ κάθομαι παράξενα και γενικά κινούμαι πολύ. Η άλλη εκδοχή (που μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία της κυρίας) είναι ότι δοκίμαζε να δει κατά πόσο περνάει η μπογιά της ακόμα, αλλά γι΄αυτήν ήταν ικανοποιητικές οι κλεφτές ματιές.

Ο νηματοθέτης δεν έχει ιδέα από θήλεα, όπως όλοι καλώς γνωρίζετε και αναγνωρίζετε. Έχει όμως την αίσθηση ότι η πρώτη εκδοχή είναι η απολύτως ορθή!  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
θα έφερνα πρώτον νέες γκομενες δεύτερον τον μπραμπ πίσω τρίτον Ρετσινα τεταρτον πενήντα ευρώ δώρο κάθε εβδομάδα σε κλήρωση για τα ενεργά μέλη του θρεντ, [size=30pt]συνεντεύξεις βλουβλου - παγκόσμιου γαμια με τίτλο: έχω γαμησει τη μισή βόρεια Ελλάδα[/size]. Νικ αποκλειστικά σε συνέντευξη "φορολογικοι και σεξουαλικοι παραδεισοι". Εφημερίδα με πορνορεπορταζ κ πλήθος άλλων καινοτομων ιδεών...

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η αναγνώριση πλέον είναι μαζική και από διάφορες κατευθύνσεις.
Αποτελεί υψίστη τιμή μας που ο κ. Vlandis καταδέχεται και γράφει στο νήμα μας!!!  :worship:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Ο νηματοθέτης δεν έχει ιδέα από θήλεα, όπως όλοι καλώς γνωρίζετε και αναγνωρίζετε. Έχει όμως την αίσθηση ότι η πρώτη εκδοχή είναι η απολύτως ορθή!  :hi:

Με κακομαθαίνετε κ. νηματοθέτη  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με κακομαθαίνετε κ. νηματοθέτη  :hi:

Καλημέρα, κυρία!
Όταν δηλώσατε ότι δεν έχετε ενδιαφέρον για την θέση του νηματοθέτη, σας είχα πει ότι οι προοπτικές σας στο παρόν νήμα είναι εξαιρετικά ευοίωνες.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό φρονώ ότι η άποψή σας είναι απόλυτα ορθή. Οτιδήποτε άλλο είναι καθαρά σεξιστικό και λιγουρουποκινούμενο.  :hi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα ύψιστε (κι ας μη χαιρετίσατε τις γυναίκες)
Δεν πρόκαμα κυρία, καλή σας ημέρα. Όσο για το χαρακτηρισμό σας φυλάξτε τον για εκεί που του αξίζει. Το "Υ" με κεφαλαίο ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν πρόκαμα κυρία, καλή σας ημέρα. Όσο για το χαρακτηρισμό σας φυλάξτε τον για εκεί που του αξίζει. Το "Υ" με κεφαλαίο ...

Αναγνωρίζετε δηλαδή τις μεσσιανικές ικανότητες του νηματοθέτη;  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο Trive αποτελεί το alter ego σας. Από τη μια μας κλαίγεται και από την άλλη τις περνάει διαδοχικά σα σουβλάκι.

Ο κ. NICK TRIVE έχει εγκαταλείψει το άθλημα εδώ και πάνω από ένα χρόνο επειδή ηράσθη σφοδρώς, ως καλώς γνωρίζετε. Πλην όμως ο Γκέμπελς μέσα σας αποτελεί φωτεινό οδηγό σας!
Πείτε μου όμως. Και η κα. Έριναλ, που σας απονέμει μεγαλειώδεις χαρακτηρισμούς και έχει κάνει και like σε κριτικές σας, αποτελεί το άλτερ έγκο μου;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όσον αφορά στην Έρι, απορώ με την ελαστικότητα της, που επιτρέπει στον εαυτό της σεξιστικά σχόλια, που σε άλλους θα απαγόρευε!

Ανυπόκριτος θαυμασμός είναι, κύριε και όχι σεξιστικά σχόλια.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο κ. NICK TRIVE έχει εγκαταλείψει το άθλημα εδώ και πάνω από ένα χρόνο επειδή ηράσθη σφοδρώς, ως καλώς γνωρίζετε. Πλην όμως ο Γκέμπελς μέσα σας αποτελεί φωτεινό οδηγό σας!
Πείτε μου όμως. Και η κα. Έριναλ, που σας απονέμει μεγαλειώδεις χαρακτηρισμούς και έχει κάνει και like σε κριτικές σας, αποτελεί το άλτερ έγκο μου;  :think:
Ποιο άθλημα έχει εγκαταλείψει; Του επιβήτορα πάντως όχι! Μόνο γιουσουφάκια δε μας εμφάνισε ακόμη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ποιο άθλημα έχει εγκαταλείψει; Του επιβήτορα πάντως όχι! Μόνο γιουσουφάκια δε μας εμφάνισε ακόμη!

Παρεμπιπτόντως σας πληροφορώ ότι σήμερα [ εντός ολίγου ] ο κ. NICK TRIVE ίπταται!  :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.853
Πόντοι
28.246
Οι μεγάλοι γαμετοί  :thubsdown:  :ban: και πάλι ξεκατινιάζονται.

Καλημέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom