Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στους σκληροπεοφόρους γέροντες
Καλημέρα και σε εσάς κύριε!Καλημέρες σε όλους...
Που τον έχωνες χτες πάλι ρε Βλαντή; Καλημέρα.Καλημέρα στους σκληροπεοφόρους γέροντες
Κυριακή, ημέρα αναπαύσης, όπως και κάθε άλλη ημέρα άλλωστε ...Που τον έχωνες χτες πάλι ρε Βλαντή; Καλημέρα.
Κυριακή, ημέρα αναπαύσης, όπως και κάθε άλλη ημέρα άλλωστε ...
Καλώς τον Χαρυ Πάλμερ!Καλημέρα ραμολημέντα !
Ξεχάσατε και την εξαιρετική ομορφιά της αοιδούς. Καλημέρα σας!
Μάλιστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα δηλαδή. Ξεχάστε το σχόλιο.Δεν μου αρέσει ...
https://[URL unfurl="true"]www.grammy.org/files/news/161392703_1_0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://mediamass.net/jdd/public/documents/celebrities/7115.jpg
Καλημέρες σε όλους...
Καλημέρα.
Μόλις είδα ότι ενδιαφέρεσθε για το ξενοδοχείο Ανδρομέδα στην Θεσσαλονίκη;
Καλημέρα. Αυτό μου πρότειναν. Συμφωνείτε ή ξέρετε κάποια καλύτερη επιλογή; Θα ήμουν υπόχρεος...
Καλώς τον Χαρυ Πάλμερ!
Μάλιστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα δηλαδή. Ξεχάστε το σχόλιο.
Εξαρτάται για ποιο λόγο το θέλετε.
Έχω γράψει κριτική για το ξενοδοχείο αυτό.
Μπορείτε να την αναγνώσετε:
Μόλις τη διάβασα... Μάλλον θα χρειαστώ κάτι άλλο για ημιδιαμονή και πιο διακριτικό...
Τεκμηριώστε τον χαρακτηρισμό παρακαλώ πολύ!Καλημέρα στο γερακομπήχτη της παρέας!
Σε μια πραγματικά προοδευτική κοινωνία που επικρατεί αλληλοσεβασμός, οι όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις και επαφές μεταξύ συναινούντων ενηλίκων θα πρέπει να θεωρούνται ως κάτι το αυστηρά προσωπικό που δεν αφορά κανέναν άλλον, και συνεπώς, γελοίο να προβάλλονται. Πόσο μάλλον να διοργανώνονται παράτες με τυμπανοκρουσίες. Αλλιώς να αρχίσουμε και τa straight pride, bisexual pride, bdsm pride, τον παίρνω pride, τον δίνω pride, κλπ.
Το ταμπελάκι "ομοφοβικός", όταν αποδιδεται σε κάποιον που σχολιάζει αρνητικά, όχι το σύνολο της gay κοινότητας, αλλά τις διάφορες εκδηλώσεις προβολής και διαφήμησης της ομοφυλοφιλίας, είναι μια παπαριά και μισή. Οι κοινωνίες έχουν την τάση να σχολιάζουν αρνητικά οιαδήποτε γελοιότητα.
Δηλαδή όσοι σχολίασαν με τον ίδιο αρνητικό τρόπο τους ετεροφυλόφιλους (κ.κ) Τατσόπουλο και Σπαλιάρα, όταν μας διαφήμησαν με στόμφο τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, καθως και το πόσο "ενεργοί" τυγχάνουν σεξουαλικά, τι είναι;;; Ετεροφοβικοί;;;