Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ψήφισα και εγώ γυναίκα, αν και καλά γνωρίζω ότι θα εισπράξω τα ....
Καλημέρα άοκνε αναζητητήΤην καλημέρα μου Κε Vlandis
Πόσο πιο λιανά να σας το κάνει ο πορνοθέτης! "Εδώ μόνο εγώ". Πολιτική ανατολίτη μαχαραγιά ...Αρθειτε στο υψος των περιστασεων και ΨΗΦΙΣΤΕ!
Κονε δεν εχει ο νηματοθετης...
Οσοι θελουν κονε και τηλ., να στελνετε π.μ. στον κ. Vlandis.
Τις ξερει και τον ξερουν ολες!!!
Ο Σενιορ Τρίβης δεν χαίρει αναγνώρισης όμως... :-72 likes εχει στο forum ο κ. Vlandis!
Μονο τυχαια δεν ειναι η αναγνωριση που εισπραττει!
Τα 2/3 από τον πορνοθέτη και τα υπόλοιπα από τον πορνοκλώνο. Ο Στάλιν πολύ θα σας ήθελε στο επιτελείο του!72 likes εχει στο forum ο κ. Vlandis!
Μονο τυχαια δεν ειναι η αναγνωριση που εισπραττει!
Ο Σενιορ Τρίβης δεν χαίρει αναγνώρισης όμως... :-
Πιάσε δουλειά! Ακόμα;Ο Σενιορ Τρίβης δεν χαίρει αναγνώρισης όμως... :-
Εγώ τα είπα πάντως ...Θα ασχοληθουμε και μ αυτον ...
Αρθειτε στο υψος των περιστασεων και ΨΗΦΙΣΤΕ!
Κονε δεν εχει ο νηματοθετης...
Οσοι θελουν κονε και τηλ., να στελνετε π.μ. στον κ. Vlandis.
Τις ξερει και τον ξερουν ολες!!!
Προς το παρόν βλέπω η αναγνώριση προς το πρόσωπό σου έχει φτάσει και στο γκλομπέο σου...Πιάσε δουλειά! Ακόμα;
Οι γνωστοι αναποδεικτοι ισχυρισμοι σας ....Τα 2/3 από τον πορνοθέτη και τα υπόλοιπα από τον πορνοκλώνο. Ο Στάλιν πολύ θα σας ήθελε στο επιτελείο του!
Τα 2/3 από τον πορνοθέτη και τα υπόλοιπα από τον πορνοκλώνο. Ο Στάλιν πολύ θα σας ήθελε στο επιτελείο του!
Αυτό τακτοποιείται εύκολαΠρος το παρόν βλέπω η αναγνώριση προς το πρόσωπό σου έχει φτάσει και στο γκλομπέο σου...
Αυτό τακτοποιείται εύκολα
Οποιαδήποτε ενδιαφέρεται εύκολα παρατηρεί, ότι οποιαδήποτε έχω αναρτήσει σε νήματα με δυνατότητα like εμφανίζονται αποκλειστικά δύο και κάνουν like!Οι γνωστοι αναποδεικτοι ισχυρισμοι σας ....