blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω παιδιά, δεν τσουλάει
Θα τσουλήσει όπως τσούλησε για όλους μας κάποτε!
Υπάγω παιδιά, δεν τσουλάει
Υπάρχει και η Cinzia για την οποία ο πορνοθέτης μπορεί να σε ενημερώσει ενδελεχώς. Σπίτι της έχει αγοράσει! Χρησιμοποίησε και το νικ του. Satisfaction guaranteed!
Νομίζω ότι δεν είναι η ίδια. Υπάρχει και η Kira, την οποία επίσης έχει ξεκάνει ο πορνοθέτης ...Επίσης υπάρχει και μία Πωλίνα στο ΕΝ.
Αν είναι η ίδια με αυτή που είχα γράψει κριτική, τότε αξίζει μία επίσκεψη.
Αναγνώστε την κριτική μου, κ. zebu και δείτε εάν ταιριάζουν οι φωτο...
Νομίζω ότι δεν είναι η ίδια. Υπάρχει και η Kira, την οποία επίσης έχει ξεκάνει ο πορνοθέτης ...
Μιας ζωής σεξουαλικές εμπειρίες μας, ένα Σαββατοκύριακο του πορνοθέτη ...Και η Kira είναι επίσης εξαιρετική επιλογή!
Ιδού και η κριτική μου για τον κ. zebu:
Σας έμοιασα και σε κάτι, ας αισθάνομαι υπερήφανος!Αφήστε τις συκοφαντίες, κύριε.
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Και σας αφιερώνω το παρακάτω cover από Sabaton, εις ανάμνησιν της ομοίας στρατιωτικής εκπαιδεύσεώς μας! ;)
Δείτε το βίντεο για τις σκηνές που έχει!
Οι υπερήλικες σε χαιρετούν, ave Harry!καλημέρα στην ανήσυχη τρίτη ηλικία
Προσφάτως ο αγαπητός Κος Popov σε νήμα του παρόντος ιστότοπου αναφέρθηκε στον υποφαινόμενο ως "ακόλαστο" και συνέστησε επειγόντως το άναμμα κηρίου προς άφεσιν σε γνωστό οίκο γείτονος χώρας.
Ο Κος Popov - προφανώς λόγω φόρτου εργασίας - εξέχασε ότι "the difference between men and boys is the size of the toys"
Τι θα συμβουλεύατε?
α. να αναφτεί το κηρίον.
β. να αναφτεί λαμπάδα στο ύψος του πορνοθέτη ώστε στην άφεση να συμπεριληφθεί και ο Κος Popov.
γ. να αναφτεί λαμπάδα ώστε να συμπεριληφθούν στην άφεση οι Κοι Blizardeye, Vlandis, Zebu, Nick trive. Ο παρών πορνονηματοθέτης αγνοεί αν υπάρχει δι΄ αυτό λαμπάδα στο μέγεθος του πύργου του Eiffel.
Προσφάτως ο αγαπητός Κος Popov σε νήμα του παρόντος ιστότοπου αναφέρθηκε στον υποφαινόμενο ως "ακόλαστο" και συνέστησε επειγόντως το άναμμα κηρίου προς άφεσιν σε γνωστό οίκο γείτονος χώρας.
Ο Κος Popov - προφανώς λόγω φόρτου εργασίας - εξέχασε ότι "the difference between men and boys is the size of the toys"
Τι θα συμβουλεύατε?
α. να αναφτεί το κηρίον.
β. να αναφτεί λαμπάδα στο ύψος του πορνοθέτη ώστε στην άφεση να συμπεριληφθεί και ο Κος Popov.
γ. να αναφτεί λαμπάδα ώστε να συμπεριληφθούν στην άφεση οι Κοι Blizardeye, Vlandis, Zebu, Nick trive. Ο παρών πορνονηματοθέτης αγνοεί αν υπάρχει δι΄ αυτό λαμπάδα στο μέγεθος του πύργου του Eiffel.
Για τον εξαγνισμό του πορνοθέτη μας, υπολογίζετε καλύτερα την κλασική πυρά ή το αιώνιο καζάνι που βράζει.
Ό,τι άλλο, αποτελεί ημίμετρο σύμφωνα με την έκταση και τη σφοδρότητα των πεπραγμένων του...
Ησασταν κομαντα τυπε ?Και σας αφιερώνω το παρακάτω cover από Sabaton, εις ανάμνησιν της ομοίας στρατιωτικής εκπαιδεύσεώς μας! ;)
.
H ομαδα των "παπουληδων" εν ωρα δρασης
Καλημέρα λεω γεροντες
Ησασταν κομαντα τυπε ?