Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Enlighten me, please!
Enlighten me, please!
Εξήγησε του ότι οποίο θηλυ μπει στο μπου, πλευρίζεται από τον Αλέκο τον Πορθητή και κλείνει ως γυναίκα.
Γι αυτό εμείς δε στέλνουμε πμ
Φοβάστε τον ανταγωνισμό; Ποιος σας είπε ότι μια γυναίκα θα διαλέξει μόνο έναν;
Got it!
ελπίζω δε να συμφωνείτε μαζί μου
Όχι κυρία παρεξηγήσατε. Εγώ άλλωστε είμαι ο τελευταίος από τα 150000 μέλη .Φοβάστε τον ανταγωνισμό; Ποιος σας είπε ότι μια γυναίκα θα διαλέξει μόνο έναν;
Όχι κυρία παρεξηγήσατε. Εγώ άλλωστε είμαι ο τελευταίος από τα 150000 μέλη .
Απλά είστε όλες τόσο προβλέψιμες που πιο βαρετά πεθαίνεις
Στην τύχη το πέταξα και έβγαλα λαυράκι
Καλα βρες τον εναν να κανεις σεφτε,και μετα φτιαξε και χαρεμιΠοιο λαυράκι; Το ότι δεν ψάχνω μόνο για έναν; Δε θέλουν μόνο οι άντρες ποικιλία ξέρεις.
Αν είστε πάνω σπο 100 κιλά με έναν θα μείνετεΠοιο λαυράκι; Το ότι δεν ψάχνω μόνο για έναν; Δε θέλουν μόνο οι άντρες ποικιλία ξέρεις.
Αν είστε πάνω σπο 100 κιλά με έναν θα μείνετε
Στα 80 με 2-3
Κάτω από 70 έχετε επιλογές
Δεν είχα καμία ανησυχία κυρία, πληροφορίες σας δίνω, αν ενοχλώ να σταματήσωΜην ανησυχείτε για τα κιλά μου. Επιλογές έχω.
Δεν είχα καμία ανησυχία κυρία, πληροφορίες σας δίνω, αν ενοχλώ να σταματήσω
Ο ένας θαρραλέος πάντα υπάρχει και είναι γνωστόςΚαλα βρες τον εναν να κανεις σεφτε,και μετα φτιαξε και χαρεμι
Καλά που το διευκρινίσατε γιατί ούτε γνώσεις ούτε στύση διαθέτουμε.Προς Θεου! Εγώ είμαι εδώ επειδή απολαμβάνω την παρέα σας και σέβομαι τις γνώσεις σας στον έρωτα. (όχι εσάς προσωπικά - για το bou γενικά μιλώ)
θα πάτε "Καβάλα" από την Αθήνα;Να σας ενημερώσω πως θα είμαι και στην Καβάλα. Όχι μόνο στην Αθήνα.