Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Εξαρτάται κι απ'τη δικιά σου ηλικία αλλά χοντρικά θα έλεγα 28, άντε να σπάσει πέτρα 30. Βέβαια, αν είσαι 30 τότε θα έλεγα έως 25. Μεγαλύτερη σημασία έχει το να φαίνεται νέος ο άλλος.
γιατί αρέσουν οι νέοι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες?

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
γιατί αρέσουν οι νέοι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες?

Πολύ καλή ερώτηση!

Κάνουν ότι τους πεις (δεν αμφισβητούν - οι μεγαλύτεροι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και δε δέχονται υποδείξεις)
Θέλουν τρελλά να σε ευχαριστήσουν και δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους
Νιώθουν ευγνωμοσύνη που κάνουν σεξ με μια μεγαλυτερη γυναίκα (ανεβαίνει το κασέ τους) κι αυτο βγαίνει προς τα έξω

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
Η πορνο επενδυσεις συνεχιστηκαν σε αυτο το μαγαζι. Ανεβηκα μετα το ντερμυ αεκ με παοκ και ειδα την ξανθια υπηρεσια μαζι με την καρλα. Ηταν ακομα ενας συναγωνιστης και ενας τυπος που βγηκε απο το δωματιο. Η τσατσα ελεγε οτι οποιος μπει δωματιο δεν θα τον ενοχλησει και οτι θα περασει καλα. Εγω εδωσα το 20 ευρω διοτι δεν ειχα γαμησει ποτε την καρλα και ηθελα να δοκιμασω να δω τη ψαρια πιανει. ΜΕ εβαλε η υπηρεσια στο 3 δωματιο μου εφερε τα ρεστα η ιδια η τσατσα διοτι πληρωσα με 50 ευρω. Και μετα απο 5 λεπτα ηρθε η κοπελα μπηκε δωματιο και πριν ξεκινησουμε πιασαμε λιγο κουβεντα για τα γνωστα ονομα απο που εισαι και αλλα γδυθηκε φορουσε ωραια εσωρουχα και πορνο τακουνια. Η κοπελα ειναι χοντρουλα με καλα βυζια το προσωπο καλο ξεκινησε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο καλης διαρκειας και καλη σταση σωματος ωστε να χουφτωνο. Η κοπελα εχει τατουαζ κοντα στα βυζια ηταν ικανοποιητικο το τσιμπουκι της οταν τελειωσαμε με ρωτησε πως θελω το σεξ. Μου εβαλε προφυλακτικο και ξεκινησαμε πισωκολητο εχει καλα καπουλια για πισωκολητο την γαμαγα καλα σε αυτη την σταση. Για το τελος την πηρα και απο πανω ανεβηκε πανω μου και της χουφτωνα τα βυζια και την γαμαγα η κοπελα οταν τελειωσα δεν εφυγε αμεσως με στραγκηξε δωματιο εκατσα πανω απο 15 λεπτα ηταν μια συνευρευση που θα την ξαναεπαναλαβω στο αμεσο μελλον αν δεν βρω καποιο στανταρακι η τσατσα δεν ενοχλησε και για μια δοκιμη αξιζει η κοπελα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η πορνο επενδυσεις συνεχιστηκαν σε αυτο το μαγαζι. Ανεβηκα μετα το ντερμυ αεκ με παοκ και ειδα την ξανθια υπηρεσια μαζι με την καρλα. Ηταν ακομα ενας συναγωνιστης και ενας τυπος που βγηκε απο το δωματιο. Η τσατσα ελεγε οτι οποιος μπει δωματιο δεν θα τον ενοχλησει και οτι θα περασει καλα. Εγω εδωσα το 20 ευρω διοτι δεν ειχα γαμησει ποτε την καρλα και ηθελα να δοκιμασω να δω τη ψαρια πιανει. ΜΕ εβαλε η υπηρεσια στο 3 δωματιο μου εφερε τα ρεστα η ιδια η τσατσα διοτι πληρωσα με 50 ευρω. Και μετα απο 5 λεπτα ηρθε η κοπελα μπηκε δωματιο και πριν ξεκινησουμε πιασαμε λιγο κουβεντα για τα γνωστα ονομα απο που εισαι και αλλα γδυθηκε φορουσε ωραια εσωρουχα και πορνο τακουνια. Η κοπελα ειναι χοντρουλα με καλα βυζια το προσωπο καλο ξεκινησε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο καλης διαρκειας και καλη σταση σωματος ωστε να χουφτωνο. Η κοπελα εχει τατουαζ κοντα στα βυζια ηταν ικανοποιητικο το τσιμπουκι της οταν τελειωσαμε με ρωτησε πως θελω το σεξ. Μου εβαλε προφυλακτικο και ξεκινησαμε πισωκολητο εχει καλα καπουλια για πισωκολητο την γαμαγα καλα σε αυτη την σταση. Για το τελος την πηρα και απο πανω ανεβηκε πανω μου και της χουφτωνα τα βυζια και την γαμαγα η κοπελα οταν τελειωσα δεν εφυγε αμεσως με στραγκηξε δωματιο εκατσα πανω απο 15 λεπτα ηταν μια συνευρευση που θα την ξαναεπαναλαβω στο αμεσο μελλον αν δεν βρω καποιο στανταρακι η τσατσα δεν ενοχλησε και για μια δοκιμη αξιζει η κοπελα.

Εύγε, κύριε!  :headbaning1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Που είναι ο κ. Βασιλόφρων13 τώρα να δούμε τι έχει να μας πει ...

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλή ερώτηση!

Κάνουν ότι τους πεις (δεν αμφισβητούν - οι μεγαλύτεροι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και δε δέχονται υποδείξεις)
Θέλουν τρελλά να σε ευχαριστήσουν και δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους
Νιώθουν ευγνωμοσύνη που κάνουν σεξ με μια μεγαλυτερη γυναίκα (ανεβαίνει το κασέ τους) κι αυτο βγαίνει προς τα έξω
πιο πολύ ο χαρακτήρας μετράει στά παραπάνω που έγραψες!
αλλά οκ κ με τις εμπειρίες των χρόνων αλλάζουν λίγο οι άνθρωποι. ..όχι τελείως όμως

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εχω πολλες αδημοσιευτες κριτικες  διοτι εχουν πολλες πικαντικες λεπτωμεριες

OP
OP
blizardeye