γιατί αρέσουν οι νέοι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες?Εξαρτάται κι απ'τη δικιά σου ηλικία αλλά χοντρικά θα έλεγα 28, άντε να σπάσει πέτρα 30. Βέβαια, αν είσαι 30 τότε θα έλεγα έως 25. Μεγαλύτερη σημασία έχει το να φαίνεται νέος ο άλλος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
εγω παω με γυναικες απο 18 εως 35
Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
εγω εχω καλη ηλικια για μεγαλυτερες γυναικες
Δεν αρκεί μόνο η ηλικία. Επιπλέον η θέση για το δικό σου target group έχει καλυφθεί.
α οκ είσαι μια χαρά τότεΕγώ πάντως θα αυξήσω το όριο σε 35 μετά τα 50. Έχω άλλα 12 χρόνια μπροστά μου.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.651
- Πόντοι
- 1.406
σε 40ρες ριχνεις χυλοπιτες Γιωργο?εγω παω με γυναικες απο 18 εως 35
Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
γιατί αρέσουν οι νέοι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες?
Πολύ καλή ερώτηση!
Κάνουν ότι τους πεις (δεν αμφισβητούν - οι μεγαλύτεροι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και δε δέχονται υποδείξεις)
Θέλουν τρελλά να σε ευχαριστήσουν και δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους
Νιώθουν ευγνωμοσύνη που κάνουν σεξ με μια μεγαλυτερη γυναίκα (ανεβαίνει το κασέ τους) κι αυτο βγαίνει προς τα έξω
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
φιλε μου αν ειναι καλη στο πρωσωπο οχι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
Η πορνο επενδυσεις συνεχιστηκαν σε αυτο το μαγαζι. Ανεβηκα μετα το ντερμυ αεκ με παοκ και ειδα την ξανθια υπηρεσια μαζι με την καρλα. Ηταν ακομα ενας συναγωνιστης και ενας τυπος που βγηκε απο το δωματιο. Η τσατσα ελεγε οτι οποιος μπει δωματιο δεν θα τον ενοχλησει και οτι θα περασει καλα. Εγω εδωσα το 20 ευρω διοτι δεν ειχα γαμησει ποτε την καρλα και ηθελα να δοκιμασω να δω τη ψαρια πιανει. ΜΕ εβαλε η υπηρεσια στο 3 δωματιο μου εφερε τα ρεστα η ιδια η τσατσα διοτι πληρωσα με 50 ευρω. Και μετα απο 5 λεπτα ηρθε η κοπελα μπηκε δωματιο και πριν ξεκινησουμε πιασαμε λιγο κουβεντα για τα γνωστα ονομα απο που εισαι και αλλα γδυθηκε φορουσε ωραια εσωρουχα και πορνο τακουνια. Η κοπελα ειναι χοντρουλα με καλα βυζια το προσωπο καλο ξεκινησε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο καλης διαρκειας και καλη σταση σωματος ωστε να χουφτωνο. Η κοπελα εχει τατουαζ κοντα στα βυζια ηταν ικανοποιητικο το τσιμπουκι της οταν τελειωσαμε με ρωτησε πως θελω το σεξ. Μου εβαλε προφυλακτικο και ξεκινησαμε πισωκολητο εχει καλα καπουλια για πισωκολητο την γαμαγα καλα σε αυτη την σταση. Για το τελος την πηρα και απο πανω ανεβηκε πανω μου και της χουφτωνα τα βυζια και την γαμαγα η κοπελα οταν τελειωσα δεν εφυγε αμεσως με στραγκηξε δωματιο εκατσα πανω απο 15 λεπτα ηταν μια συνευρευση που θα την ξαναεπαναλαβω στο αμεσο μελλον αν δεν βρω καποιο στανταρακι η τσατσα δεν ενοχλησε και για μια δοκιμη αξιζει η κοπελα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
βασιλωφρωνα ανεβασα κριτικες μου
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η πορνο επενδυσεις συνεχιστηκαν σε αυτο το μαγαζι. Ανεβηκα μετα το ντερμυ αεκ με παοκ και ειδα την ξανθια υπηρεσια μαζι με την καρλα. Ηταν ακομα ενας συναγωνιστης και ενας τυπος που βγηκε απο το δωματιο. Η τσατσα ελεγε οτι οποιος μπει δωματιο δεν θα τον ενοχλησει και οτι θα περασει καλα. Εγω εδωσα το 20 ευρω διοτι δεν ειχα γαμησει ποτε την καρλα και ηθελα να δοκιμασω να δω τη ψαρια πιανει. ΜΕ εβαλε η υπηρεσια στο 3 δωματιο μου εφερε τα ρεστα η ιδια η τσατσα διοτι πληρωσα με 50 ευρω. Και μετα απο 5 λεπτα ηρθε η κοπελα μπηκε δωματιο και πριν ξεκινησουμε πιασαμε λιγο κουβεντα για τα γνωστα ονομα απο που εισαι και αλλα γδυθηκε φορουσε ωραια εσωρουχα και πορνο τακουνια. Η κοπελα ειναι χοντρουλα με καλα βυζια το προσωπο καλο ξεκινησε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο καλης διαρκειας και καλη σταση σωματος ωστε να χουφτωνο. Η κοπελα εχει τατουαζ κοντα στα βυζια ηταν ικανοποιητικο το τσιμπουκι της οταν τελειωσαμε με ρωτησε πως θελω το σεξ. Μου εβαλε προφυλακτικο και ξεκινησαμε πισωκολητο εχει καλα καπουλια για πισωκολητο την γαμαγα καλα σε αυτη την σταση. Για το τελος την πηρα και απο πανω ανεβηκε πανω μου και της χουφτωνα τα βυζια και την γαμαγα η κοπελα οταν τελειωσα δεν εφυγε αμεσως με στραγκηξε δωματιο εκατσα πανω απο 15 λεπτα ηταν μια συνευρευση που θα την ξαναεπαναλαβω στο αμεσο μελλον αν δεν βρω καποιο στανταρακι η τσατσα δεν ενοχλησε και για μια δοκιμη αξιζει η κοπελα.
Εύγε, κύριε!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ο νηματοθέτης αναζητά 95χρονη ...
παλι μικρουλες κυνηγας γερομπισμπικι?!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.651
- Πόντοι
- 1.406
ωραιος φιλε ,θα τις διαβασω με την πρωτη ευκαιριαβασιλωφρωνα ανεβασα κριτικες μου
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Που είναι ο κ. Βασιλόφρων13 τώρα να δούμε τι έχει να μας πει ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
παλι μικρουλες κυνηγας γερομπισμπικι?!
Αντίθετα. Αναζητώ μεγαλύτερή μου!
πιο πολύ ο χαρακτήρας μετράει στά παραπάνω που έγραψες!Πολύ καλή ερώτηση!
Κάνουν ότι τους πεις (δεν αμφισβητούν - οι μεγαλύτεροι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και δε δέχονται υποδείξεις)
Θέλουν τρελλά να σε ευχαριστήσουν και δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους
Νιώθουν ευγνωμοσύνη που κάνουν σεξ με μια μεγαλυτερη γυναίκα (ανεβαίνει το κασέ τους) κι αυτο βγαίνει προς τα έξω
αλλά οκ κ με τις εμπειρίες των χρόνων αλλάζουν λίγο οι άνθρωποι. ..όχι τελείως όμως
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Αντίθετα. Αναζητώ μεγαλύτερή μου!
ψαχνεις εμπειριες!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
εχω πολλες αδημοσιευτες κριτικες διοτι εχουν πολλες πικαντικες λεπτωμεριες
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κουτσουρουκουτούθκι!
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
εχω πολλες αδημοσιευτες διοτι εχουν πολλες πικαντικες λεπτωμεριες
Ένας λόγος παραπάνω για να δημοσιευτούν ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις