blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Του μουνιού το πανυγήρι Έρη! Όλοι γαμάνε εδώ μέσα!![]()
![]()
![]()
Έχετε μία τάση να τα ισοπεδώνετε όλα.
Οι κ.κ. Vlandis, popov & Excalibur δεν είναι 'όλοι'...
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Του μουνιού το πανυγήρι Έρη! Όλοι γαμάνε εδώ μέσα!![]()
![]()
![]()
δεν το πιστεύω...Του μουνιού το πανυγήρι Έρη! Όλοι γαμάνε εδώ μέσα!![]()
![]()
![]()
Και ο νηματοθέτης συμπληρώνει το καρέ!Έχετε μία τάση να τα ισοπεδώνετε όλα.
Οι κ.κ. Vlandis, popov & Excalibur δεν είναι 'όλοι'...![]()
ατιμουτσικος![]()
Να το πιστέψεις! Για αυτό σου λέω... Πάρε και τις υπόλοιπες και βάλτε μια σειρά εδώ μέσα!δεν το πιστεύω...
Εσείς το ζητήσατεΈτσι πρέπει να τρέχω χιλιάδες σελίδες πίσω και αυτό απαιτεί ώρες... Δεν βοηθά αυτός ο αριθμός.
εγώ αν κόψει το φαγι της μανούλας θα ανησυχησω..σε λίγο θα μας πει ότι έκοψε τις μαλαματίνεςκαι άρχισε τις βότκες
Να το πιστέψεις! Για αυτό σου λέω... Πάρε και τις υπόλοιπες και βάλτε μια σειρά εδώ μέσα!
θα μελετήσω το θέμα γιατί θεωρώ ότι ο Βλουβλου φταίει για αυτές τις αδικες φήμες που συμπαρασυρουν και τους υπόλοιπους..Να το πιστέψεις! Για αυτό σου λέω... Πάρε και τις υπόλοιπες και βάλτε μια σειρά εδώ μέσα!
Βάλε και τον κοκκινισμένο δίπλα του! Πως τον βγάζεις στην απ΄ έξω δηλαδή;θα μελετήσω το θέμα γιατί θεωρώ ότι ο Βλουβλου και ο νηματοθέτης φταίει για αυτές τις αδικες φήμες που συμπαρασυρουν και τους υπόλοιπους..
Έρη, για δες την Φαναστικ. Ξεκίνησε να δίνει ονόματα και προσωπικότητες...
θα μελετήσω το θέμα γιατί θεωρώ ότι[size=30pt] ο Βλουβλου φταίει [/size]για αυτές τις αδικες φήμες που συμπαρασυρουν και τους υπόλοιπους..
Βάλε και τον κοκκινισμένο δίπλα του! Πως τον βγάζεις στην απ΄ έξω δηλαδή;
Παιδιά να ανοίξω το λινκ η θα πάθω σοκ πρωί πρωί και είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία για έμφραγμα
Καμία σχέση κύριε. Μην με βάζετε στο ίδιο τσουβάλι.Συντάσσεσθε με τον επαίσχυντο, κ. Vlandis, που έχει ήδη 30 likes στο forum;;;
Με προσοχή και με δική σου ευθύνη πάντα!Παιδιά να ανοίξω το λινκ η θα πάθω σοκ πρωί πρωί και είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία για έμφραγμα
ντροπή.. Μπροστά στα μάτια μας ?Εγώ είχα ζητήσει να μου στείλετε το λινκ με π.μ. ...