blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Θα πρότεινα να έρθουμε κι εμείς, αλλά θα πάψει να είναι ερημική πλέον ...
Με εσάς παρόντα ούτε στην Σαχάρα θήλυ δύναται να αισθανθεί μόνο!
Θα πρότεινα να έρθουμε κι εμείς, αλλά θα πάψει να είναι ερημική πλέον ...
Καλημέρα αγαπητέ.καλημέρα κύριοι. Υπάγω βόρεια όπου διαφαίνεται από τις επιδόσεις των κυρίων κυρίων blizardeye και vlandis ότι ο βόρειος αέρας ωφελεί τους σεξουαλικούς αδένες.
Καλημέρα αγαπητέ.
Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του ασύστολα ψεύτη πορνοθέτη, σου γνωρίζω ότι βόρεια στον ωφέλιμο αέρα η αφεντιά του ενδιαιτεί. Εγώ πνίγομαι από το καυσαέριο της πρωτεύουσας ... :S
Καλημέρα.Εξαιρετική ιδέα!
Θα το αναζητήσω!!!
Αυτού του είδους τα βασανιστήρια και μένα μου αρέσουν ...Όλα καλά τότε, πολύ καλύτερα από το να βασανίζεσαι για να μην βασανίζεις.
Αυτού του είδους τα βασανιστήρια και μένα μου αρέσουν ...
Καλημέρα αγαπητέ.
Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του ασύστολα ψεύτη πορνοθέτη, σου γνωρίζω ότι βόρεια στον ωφέλιμο αέρα η αφεντιά του ενδιαιτεί. Εγώ πνίγομαι από το καυσαέριο της πρωτεύουσας ... :S
του τα λεγα εγώ.Καλημέρα.
Να βρείτε και γάντια για τα χέρια καθώς και παπούτσια. Το σεξ έχει πολλές πτυχές πλέον
Καλημέρα αγαπητήΚαλημέρα.
Να βρείτε και γάντια για τα χέρια καθώς και παπούτσια. Το σεξ έχει πολλές πτυχές πλέον
Ισχύουν αναμφίβολα για τον πορνοθέτη!δηλαδή μύθος ότι ο Βαρδάρης και τα πραβαρδάρεια ξενοδοχεία με καθαρίστριες δρουν ως αφροδισιακά???
Νομίζει πως με μια ζώνη ξεμπέρδεψε Νικολάκη μου.του τα λεγα εγώ.
Σίγουρα γνωρίζετε.Καλημέρα αγαπητή
Είμεθα έτοιμοι να τις ανακαλύψουμε μία προς μία!
Καλημέρα.
Καλό ταξίδι!Μπαίνω πτήση καλημέρα
Καλημέρα αγαπητή
Είμεθα έτοιμοι να τις ανακαλύψουμε μία προς μία!
Σίγουρα γνωρίζετε.
Ένα ψαλιδάκι είναι όλα αυτάΚαλημέρα, κυρία!
Μου διευρύνετε την προβληματική μου...
Βρήκα όμως την λύση ...