Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Ηναγκάσθην, κύριε.
Δεν ανευρίσκω θήλεα εις κατάλληλην ηλικίαν [ 50+ ]και εις κατάλληλην σωματικήν διάπλασιν δια την ετησίαν συνουσίαν μου.

:S :S Κατ'αρχήν ζητώ ταπεινά συγνώμη δια το προτειμάει το οποίο διόρθωσα σε προτιμάει και το ΣΑΡΔΑΜ καγκουροειδή μιλφόνια διόρθωση σε κουγκαροειδή .... αλλά με την τσίμπλα στο μάτι και άνευ καφέ τι να περιμένει κανείς...

Αγαπητέ Κύριε νηματοθέτη:

Σε περίπτωση που η πλέξη του πεπρωμένου φέρει να συναντηθούμε ενθυμήστε μου να φέρω προς επιλογήν ενώπιον σας και με αφορμή ΠΑΝΤΑ την ετήσια συνουσία σας...
α. πιπίνι 23 ετών κοψιάς Αναστασίας ή Βικτώριας
β. κουγκαροειδές μιλφόνι 50+
γ. κουρτίνα με τον Mr.Zong

Εαν επιλέξετε τη λύση βου  :kneel: :kneel: :kneel: θα σας κεράσω χυμό απόσταξης βρώμης παρόμοιας ηλικίας με το μιλφόνι 50+ και θα πνίξω τον πόνο μου με την λύση α  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
:S :S Κατ'αρχήν ζητώ ταπεινά συγνώμη δια το προτειμάει το οποίο διόρθωσα σε προτιμάει και το ΣΑΡΔΑΜ καγκουροειδή μιλφόνια διόρθωση σε κουγκαροειδή .... αλλά με την τσίμπλα στο μάτι και άνευ καφέ τι να περιμένει κανείς...

Σε περίπτωση που η πλέξη του πεπρωμένου φέρει να συναντηθούμε ενθυμήστε μου να φέρω προς επιλογήν ενώπιον σας και με αφορμή ΠΑΝΤΑ την ετήσια συνουσία σας...

Εαν επιλέξετε τη λύση βου  :kneel: :kneel: :kneel: θα σας κεράσω χυμό απόσταξης βρώμης παρόμοιας ηλικίας με το μιλφόνι 50+ και θα πνίξω τον πόνο μου με την λύση α  :hi:

Ανήρτησα ήδη συστάσεις εν είδη φωτογραφιών για την επιλογή 'βου'!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
spreading-28396916.jpg

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Η Αναστασία μια χαρά κοπέλα ήταν. Έχεις όμως χάσει (ευτυχώς για την οφθαλμολογική σου υγεία) πρωινές αναρτήσεις του πορνοθέτη που καταδεικνύουν τις προτιμήσεις του!

Εμμμμμ είπαμε με την τσίμπλα στο μάτι τι να δω....  στο ρελαντί δουλεύω ακόμη  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Το ενδεχόμενο να κουτουπώσει και τις τρεις το έχεις εξετάσει;

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Το μόνο που μένει τότε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε κυρίους όπως Macallan, Santori etc etc etc

Δεν γνωρίζω τους κυρίους.
Άλλωστε εάν θέλω να επιλέξω απευθύνομαι στην βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας για το σεξ και αλιεύω από την λίμνη της εμπειρίας του κ. Vlandis, ο οποίος γνωρίζει όλες τις εργαζόμενες!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Τώρα που επέστρεψε από τις σεξουαλικές αποδράσεις σε αλλοδαπή χώρα ο πορνοθέτης ανέβηκε και το Glamour στη Θεσσαλονίκη. Θα υπάξετε (sic) για να κόψετε την κιλότα να υποθέσω ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Τώρα που επέστρεψε από τις σεξουαλικές αποδράσεις σε αλλοδαπή χώρα ο πορνοθέτης ανέβηκε και το Glamour στη Θεσσαλονίκη. Θα υπάξετε (sic) για να κόψετε την κιλότα να υποθέσω ...

Το 2018 ξανά ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Το μόνο που μένει τότε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε κυρίους όπως Macallan, Santori etc etc etc
Lagavulin προτιμά ο πορνοθέτης, εμφιάλωση του ίδιου βαρελιού που προτιμούσε και η βυζαρού τροφός του.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Lagavulin προτιμά ο πορνοθέτης, εμφιάλωση του ίδιου βαρελιού που προτιμούσε και η βυζαρού τροφός του.

Και εδώ σφάλλετε και τούτο δεν αποτελεί έκπληξιν.
Η Αγγλίς τροφός μου προτιμούσε το ρούμι ενθυμούμενη τις ένδοξες ημέρες της καταδιώξεως των πειρατών υπό της εκπεσούσης Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Τυφλωθήκατε από την καλλονή και την σαγήνη του θήλεος;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Η συμβία μου προ 17 ετών καθότι σήμερον διάγει το 37ον έτος...

kyla_cole6_4.jpg

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Τυφλωθήκατε από την καλλονή και την σαγήνη του θήλεος;

Ναι ... δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά... και κρατώ μπαστούνι μην πέσω μέσα στην οπή... (των λεόντων όπως οι συνάδελφοι μου της προΧριστιανικής εποχής)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom