Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Έχουμε ανοίξει και σας περιμένουμε. Καλοδεχούμενος! Συγνώμη που δεν είναι εδώ ο πορνοθετης αυτοπροσώπως, τέτοια ώρατοκ τοκ να περάσω?
Έχουμε ανοίξει και σας περιμένουμε. Καλοδεχούμενος! Συγνώμη που δεν είναι εδώ ο πορνοθετης αυτοπροσώπως, τέτοια ώρατοκ τοκ να περάσω?
δικιο εχεις δεν υπεροχα καφε μπαρος θησειο γκομενακια οκτρουμπακης γυρναει γκομενα βρηκε φτυσιμο τελος φαει υπεροχα χανεται καλο καφε θα βγει δε πρωι κοροιδευει μπει αποφασισει δει γραψαμε
Έχουμε ανοίξει και σας περιμένουμε. Καλοδεχούμενος! Συγνώμη που δεν είναι εδώ ο πορνοθετης αυτοπροσώπως, τέτοια ώρα
Comment sa vas?Bonjour
Δε σε καλύπτει. Όταν ο πορνοθέτης αποφασίσει να και τοίχους τρυπάει. Ευτυχώς για την ασφαλή μου διάβαση από τη συμπρωτεύουσα, αυτή τη στιγμή ξεπατώνει την ANASTASIA. Θα υπάρξει αργότερα αναλυτική ενημέρωση από το γραφείο επιχειρήσεων.Mon Dieu ο πορνοθέτης πρωί - πρωί ? Άξιος... Θυμίστε όμως να πηγαίνω τοίχο τοίχο, αυτό το νήμα φαίνεται πολύ horny.
Δε σε καλύπτει. Όταν ο πορνοθέτης αποφασίσει να και τοίχους τρυπάει. Ευτυχώς για την ασφαλή μου διάβαση από τη συμπρωτεύουσα, αυτή τη στιγμή ξεπατώνει την ANASTASIA. Θα υπάρξει αργότερα αναλυτική ενημέρωση από το γραφείο επιχειρήσεων.
Όταν εγώ τα έγραφα και προσπαθούσα να τον κηρύξω εκπτωτο, πέσαν όλοι να με φάνε... Μόνο υμείς φίλτατε ταχθήκατε παρά τω πλευρώ μου, στον ωραίο και δίκαιο αγώνα μας...Κλασικός νηματοθέτης της συμφοράς
Πάλι με αβυζο πιπινι ..ΑΙΣΧΟΣ
Να αντικατασταθεί άμεσα
Όταν εγώ τα έγραφα και προσπαθούσα να τον κηρύξω εκπτωτο, πέσαν όλοι να με φάνε... Μόνο υμείς φίλτατε ταχθήκατε παρά τω πλευρώ μου, στον ωραίο και δίκαιο αγώνα μας...
Καλώς τον.
Τι λες να καταβασουμε τα στρατα στους δρομους να τον ανατρέψουμε
να κανουμε μια μικρουλα επανασταση ...
Αντε λεγε ...
Το νέο μέλος δεν εισήχθη κατ' εκλογίν, αλλά αριστήνδην. Ως εκ τούτου, πάσα δοκιμασία καθίσταται περιττός...τι καλως τον μωρε!!!!!!!!!!!!!που ειναι το τουπε σου το τσαγανο σου?
παρτον κοπανο και δωστον...δοκιμασιες και τεστ δε θα περασει αυτος?αιντε ανοιγουμε την πορτα ?αμερικαν μπαρ ειν εδω μεσα...ρωτηστε τον πρωτα τις 40 ερωτησεις και μετα αφου κερδισει με το...σπαθι του τα τεστ να περασει .....στγνωμη κυριε αλλα ετσι τοχουμε δω..ολα κι ολα
τι καλως τον μωρε!!!!!!!!!!!!!που ειναι το τουπε σου το τσαγανο σου?
παρτον κοπανο και δωστον...δοκιμασιες και τεστ δε θα περασει αυτος?αιντε ανοιγουμε την πορτα ?αμερικαν μπαρ ειν εδω μεσα...ρωτηστε τον πρωτα τις 40 ερωτησεις και μετα αφου κερδισει με το...σπαθι του τα τεστ να περασει .....στγνωμη κυριε αλλα ετσι τοχουμε δω..ολα κι ολα
Ε ..εσυ η ομορφουλα
Λιγα με τα σπαθια ..κοβουν
χαλαρωσε μωρο εγω δεν ειμαι ο μηχανικος σου....
Comment sa vas?