You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Επιπλέον θέλω να υπενθυμίσω ότι κάποτε είχα ερωτήσει το νικ pentagiotissa εάν είναι Κύπρια επειδή της είχε ξεφύγει μία Κυπριακή έκφραση. Αυτή βέβαια τότε το είχε αρνηθεί ...
Είναι Κύπρια απο την Ελλάδα που μενει στην Αγγλια... ασε τα μελη να κανουν τη πλακα τους.Επιπλέον θέλω να υπενθυμίσω ότι κάποτε είχα ερωτήσει το νικ pentagiotissa εάν είναι Κύπρια επειδή της είχε ξεφύγει μία Κυπριακή έκφραση. Αυτή βέβαια τότε το είχε αρνηθεί ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Είναι Κύπρια απο την Ελλάδα που μενει στην Αγγλια... ασε τα μελη να κανουν τη πλακα τους.
Τα αφήνω!
Απλά στο νήμα της αληθείας όλα είναι διάφανα και πρέπει να λέγονται.
Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ερωτήστε την και θα σας απαντήσει. Η πληροφόρηση του νηματοθέτη είναι απόλυτα έγκυρη στην περίπτωσή της.
Ο νηματοθέτης και δη εσύ, δεν έχει καν μπει στον κόπο να λάβει πλήροφόρηση διαφορετικά δε θα έσπερνε τέτοιες αβάσιμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Επιπλέον, δεν εκτιμώ καθόλου τον παραλληλισμό με άλλες γυναίκες που κατά καιρούς έχουν περάσει από το φόρουμ. Είμαι αυτή που είμαι και όποιος ενδιαφέρεται να μάθει εδώ είμαστε για να μιλήσουμε και να γνωριστούμε.
Δεν γνωρίζω την "κυρία" όποια και να είναι. Επιπλέον δεν έχω κυπριακή προφορά και οι γενικότερες γνώσεις μου όσο αφορά στην κυπριακή διάλεκτο είναι περιορισμένες.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Ο νηματοθέτης και δη εσύ, δεν έχει καν μπει στον κόπο να λάβει πλήροφόρηση διαφορετικά δε θα έσπερνε τέτοιες αβάσιμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Επιπλέον, δεν εκτιμώ καθόλου τον παραλληλισμό με άλλες γυναίκες που κατά καιρούς έχουν περάσει από το φόρουμ. Είμαι αυτή που είμαι και όποιος ενδιαφέρεται να μάθει εδώ είμαστε για να μιλήσουμε και να γνωριστούμε.
Δεν γνωρίζω την "κυρία" όποια και να είναι. Επιπλέον δεν έχω κυπριακή προφορά και οι γενικότερες γνώσεις μου όσο αφορά στην κυπριακή διάλεκτο είναι περιορισμένες.
Η κατσαρίδα ξέρετε πως είναι στα Κυπριακά;
Εγω εγώ/..Ο νηματοθέτης και δη εσύ, δεν έχει καν μπει στον κόπο να λάβει πλήροφόρηση διαφορετικά δε θα έσπερνε τέτοιες αβάσιμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Επιπλέον, δεν εκτιμώ καθόλου τον παραλληλισμό με άλλες γυναίκες που κατά καιρούς έχουν περάσει από το φόρουμ. Είμαι αυτή που είμαι και όποιος ενδιαφέρεται να μάθει εδώ είμαστε για να μιλήσουμε και να γνωριστούμε.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Εγω εγώ/..
Θα έχουμε και λεσβιακό στο νήμα;
απλη γνωριμια αγαπητε.
Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα
Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω και πάλι αλλά μου αρέσουν οι άντρες...και πολύ μάλιστα!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Καλησπερα
Καλώς την!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.153
- Πόντοι
- 5.506
μπραβο σαςΕδω στο νημα της ειλικρινειας και της αληθειας...
σήμερα θα ειπωθούν ολα...μεινετε συντονισμενοι
Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Η κατσαρίδα ξέρετε πως είναι στα Κυπριακά;
Iδέα δεν έχω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω και πάλι αλλά μου αρέσουν οι άντρες...και πολύ μάλιστα!
Έχω 3 πολύ καλούς επιβήτορες αυτή την εποχή, που είναι διαθέσιμοι. Είναι και οι 3 στην ψηφοφορία μας. Να το έχετε υπόψη αφού είστε νέα στο νήμα μας ...
Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σε ποια δεν αρέσουν ;Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω και πάλι αλλά μου αρέσουν οι άντρες...και πολύ μάλιστα!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.857
- Πόντοι
- 26.096
Iδέα δεν έχω
Το σουτιέν;