NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Κατά την περίοδον της απόκρεω!
μήπως συνάντησε τον εξκάλιμπουυυυυυρ
Κατά την περίοδον της απόκρεω!
Καλημέρα Νικόλα,hihihhihihihihi είναι ο γέλως εις τη Γαλλικήν
Καλημέρα Νικόλα,
Όποιος γελάει τελευταίος γελάει και καλύτερα, αυτό έχει σημασία!
Ολόκληρη κυρά της λίμνης σίγουρα τον έχει συναντήσει. Εξκάλιμπερ και όχι εξκάλιμπουρ, σενιορ! Καλημέρα σου!μήπως συνάντησε τον εξκάλιμπουυυυυυρ
Για πείτε μας εσείς που κατέχετε την Αγγλικήν, το ταχυδικαστήριο πως θα το αποδίδατε;
Όταν τρώνε δε γελάνεεμάς μας εχει κοπει το γέλιο απο καιρό
Αυτό θα το βρούμε μετά. Πως θα το αποδίδατε αυτολεξεί ρώτησα;Τι σημαίνει ταχυδικαστήριο;
Αυτό θα το βρούμε μετά. Πως θα το αποδίδατε ρώτησα;
Όχι αγαπητέ! Ας το πάμε πιο απλά: το δικαστήριο, πως θα το αποδίδετε;Short term trial
Fast track juridicial procedure
Σας κάνει κάποιο από αυτά;
Θα το κατανοήσετε πολύ καλά!Πως να αποδώσω κάτι που δεν κατανοώ ούτε εις την Ελληνικήν ...;
Όχι αγαπητέ! Ας το πάμε πιο απλά: το δικαστήριο, πως θα το αποδίδετε;
Το οίκημα αγαπητέ ...Το οίκημα ή την δίκη;
Φρονώ ότι η συνεχής αιδοιολειχία σας έχει κάνει να ξεχάσετε την Ελληνικήν.
Θα δούμε τώρα ποιος ξέχασε τι από την αιδοιολειχία ...Το οίκημα ή την δίκη;
Φρονώ ότι η συνεχής αιδοιολειχία σας έχει κάνει να ξεχάσετε την Ελληνικήν.
Το οίκημα αγαπητέ ...
Πολύ σωστά! Ας κρατήσουμε το πρώτο, το πιο απλό.Court, courthouse, court of justice.
Courtroom το ακροατήριο.
Πες το να πάει στο διάολο κάθομαι και περιμένω να δω που το πας! Πες το επιτέλους!Πολύ σωστά! Ας κρατήσουμε το πρώτο, το πιο απλό.
Και για το ταχύ τώρα είναι εύκολο, έχει ελληνοποιηθεί πλέον η λέξη, ακόμη κι εγώ το ξέρω. Παλιά για το τρένο λέγαμε θα πάρω την ταχεία, τώρα λέμε θα πάρω το ...
Να συνεχίσω ...
Πολύ σωστά! Ας κρατήσουμε το πρώτο, το πιο απλό.
Και για το ταχύ τώρα είναι εύκολο, έχει ελληνοποιηθεί πλέον η λέξη, ακόμη κι εγώ το ξέρω. Παλιά για το τρένο λέγαμε θα πάρω την ταχεία, τώρα λέμε θα πάρω το ...
Να συνεχίσω ...
Θα μας το πει τώρα ο άμωμος πορνοθέτης, περίμενε!Πες το να πάει στο διάολο κάθομαι και περιμένω να δω που το πας! Πες το επιτέλους!