raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.860
- Πόντοι
- 5.006
σιγα ρε μεγαλε....και αλλοι αγαπήσαμε, δεν καναμε ετσι... :SΣαν σήμερα ένα χρόνο πριν ένα μήνυμα μου άλλαξε τη ζωή
σιγα ρε μεγαλε....και αλλοι αγαπήσαμε, δεν καναμε ετσι... :SΣαν σήμερα ένα χρόνο πριν ένα μήνυμα μου άλλαξε τη ζωή
αμα είναι και πιπινακι, να βγουμε ζευγάριαΕλληνίδα, πανέμορφη
αμα είναι και πιπινακι, να βγουμε ζευγάρια
θα μας κουβαλησει και την σαβουρα την ερι και θα μας χαλασει το ιματζ... :Sείναι, θα το κανονισεις? ή ο Βασιλόφρων?
θα μας κουβαλησει και την σαβουρα την ερι και θα μας χαλασει το ιματζ... :S
με τον βασιλοφρωνα ας βγουμε ψωλαρια για κανα τσιπουρο καλυτερα....
νταξει δεν αντιλεγω, αλλα όχι να βγουμε και ζευγάρια με την ερι...καταρχας αυτή παιζει και να θελει να πας παει σε κανα μπαφαδικο ροκαδικο και ετσι, ως αναρχοαπλυτη που είναι... :Sη Έρη είναι η καλύτερη μου φίλη στο σαη
νταξει δεν αντιλεγω, αλλα όχι να βγουμε και ζευγάρια με την ερι...καταρχας αυτή παιζει και να θελει να πας παει σε κανα μπαφαδικο ροκαδικο και ετσι, ως αναρχοαπλυτη που είναι... :S
σιγα την παρεα...μια φορα βγηκαμε και νταξει λιγα πραγματα, δεν φτουραει η λεγαμενη...εσεις κανατε παρεα τοσο καιρό, τι έγινε τωρα?
σιγα την παρεα...μια φορα βγηκαμε και νταξει λιγα πραγματα, δεν φτουραει η λεγαμενη...
η γυναικα μου ειναι κλασσατη γκομενα τυπε,ε και αν παει σε κανα μπαφοροκαδικο το κανει απο αποψη γκεγκε?νταξει δεν αντιλεγω, αλλα όχι να βγουμε και ζευγάρια με την ερι...καταρχας αυτή παιζει και να θελει να πας παει σε κανα μπαφαδικο ροκαδικο και ετσι, ως αναρχοαπλυτη που είναι... :S
Η Έρη ποια είναι και που είναι;
Είναι πολλά τα μηνύματα Νικόλα ...Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν ένα μήνυμα μου άλλαξε τη ζωή
Είναι πολλά τα μηνύματα Νικόλα ...
Μη σπαταλάς επιχειρήματα, άλλα είναι τα κριτήρια του πορνοθέτη. Άσε που απεχθάνεται τα πιπίνια ...Γέροντα, με το μπαρδόν, αλλά αυτό είναι New kitsch Russia...
Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση από την αυθεντική, ρίξε μια ματιά σε τούτη την κοπελίτσα
που τραγουδάει σε ερασιτεχνική παράσταση ένα παραδοσιακό τραγούδι, χωρίς μικρόφωνα και συνοψίζει στην παρουσία της
όλες τις αρετές αυτού του λαού. Πρόσεξε χάρη, κίνηση και φωνή. Αυτό ναί, είναι Good Old Russia! ;)
αυτή είναι η τραγουδίστρια του άσματος ...