Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.636
- Πόντοι
- 28.246
Και τις δικές μου μην ξεχνάτε!Οι συκοφαντίες από μέρους σας ποτέ δεν έλειψαν!
Και τις δικές μου μην ξεχνάτε!Οι συκοφαντίες από μέρους σας ποτέ δεν έλειψαν!
Εμένα μ αρέσει, πειράζει; Όοοοοχιιιι δεν πειράζει!
Κι εμένα μου αρέσει, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Να ονειροπηδάμε επειδή δεν καταφέρνουμε τα πορνοτάξιδα του αρχηγού εδώ μέσα;Εμένα μ αρέσει, πειράζει; Όοοοοχιιιι δεν πειράζει!
Πως να τις ξεχάσω >Και τις δικές μου μην ξεχνάτε!
Ο Βλαντής, δεν κρατάει κονέ! Χτυπάει και φεύγει και πίσω δεν κοιτά! Σαν τον Ζορρό! Άδικος κόπος λοιπόν.Εννοείται ότι δεν πειράζει.
Ζητήστε από τον κ. Vlandis να σας κάνει το κονέ και ίσως να έχετε και έξτρα περιποίηση λόγω του κονέ! ;)
Εγώ ξέρω, ότι αν τύχει και συναντήσω κοπέλα, Μπλιζ λέω και ανοίγουν πόρτες και ποδάρια!Εννοείται ότι δεν πειράζει.
Ζητήστε από τον κ. Vlandis να σας κάνει το κονέ και ίσως να έχετε και έξτρα περιποίηση λόγω του κονέ! ;)
Ο Βλαντής, δεν κρατάει κονέ! Χτυπάει και φεύγει και πίσω δεν κοιτά! Σαν τον Ζορρό! Άδικος κόπος λοιπόν.
Αργεί να απαντήσει! :SΚαι βέβαια κρατάει αφού τις επισκέπτεται ξανά στο μέλλον αν έχει περάσει καλά την πρώτη φορά.
Άλλωστε και οι ίδιες οι εργαζόμενες δεν τον ξεχνούν ...
Αφού πληρώνονται για να συζητάμε πως να με ξεχάσουν; Είμαι δυνατός συζητητής ξέρετε ...Και βέβαια κρατάει αφού τις επισκέπτεται ξανά στο μέλλον αν έχει περάσει καλά την πρώτη φορά.
Άλλωστε και οι ίδιες οι εργαζόμενες δεν τον ξεχνούν ...
Περπατώ τώρα αγαπητέ. Κανένα φρέσκο πριν ξεφορτώσει το ψυγείο τα κατεψυγμένα;Αργεί να απαντήσει! :S
Περπατώ τώρα αγαπητέ. Κανένα φρέσκο πριν ξεφορτώσει το ψυγείο τα κατεψυγμένα;
Να ενθυμείστε και στο μέλλον ότι δεν ξέρω να εκτιμώ ...Σήμερα δεν αναρτώ όμορφες γυναίκες επειδή δεν ξέρετε να εκτιμάτε την γυναικεία ομορφιά!
Περπατώ τώρα αγαπητέ. Κανένα φρέσκο πριν ξεφορτώσει το ψυγείο τα κατεψυγμένα;
Να ενθυμείστε και στο μέλλον ότι δεν ξέρω να εκτιμώ ...
Μοσχοβόλησε Άνοιξη!
αχαχαχα......δεν παιζεστε...τι ατακες διαβαζω πρωι πρωι....
καλημερα αγαπημενα μου (γεροντια)
Μοσχοβόλησε Άνοιξη!
Καλημέρα αγαπητήαχαχαχα......δεν παιζεστε...τι ατακες διαβαζω πρωι πρωι....
καλημερα αγαπημενα μου (γεροντια)