blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.515
- Πόντοι
- 26.316
να σκεπαστεις καλα τυπε,εχει ψυχρα και υγρασια ακομα
Φακελος παπλωμα και διπλη λινη απο πανω. Ειμαι ο.κ. Ευχαριστω!
να σκεπαστεις καλα τυπε,εχει ψυχρα και υγρασια ακομα
καληνυχτα θειε μπλιζ.
εμεις παμε να πιρφορισουμε τη καρινα διπλα
:SΠατε ομωςτοιχο τοιχο...πλατη-τοιχο.
φαε νουτελα πρωι καλτσα τσιρλαεγω εφαγα σουβλακια
Μην τον ακούτε το γεροτράγο, μπερδεύει και τα γραφόμενα του πλέον ...Η αληθεια ειναι δκληρη.
Στο νημα της αληθειας ειμεθα!
Αλλωστε η αληθεια ειναι το μονο σκληρο που μας απεμεινε ( εξαιρουνται οι κ.κ. Vlandis κλπ ).
Τι λες αγαπητέ, μήπως τα μπερδεύεις; Καταθέσαμε και εμείς τον όβολο μας για τις άπορες κορασίδες και μας συγκρίνεις με τον τζετ σετ πορνό θεατή;Πορνοθέτης και Γκλαμουροσκίστης. Του μουνιού μας το χαβά κάθε πρωί!
Καλημέρα σας πορνόγεροι!
Θέλεις να αρχίσουν να με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου τώρα; Για σκέψου το λίγο...Τι λες αγαπητέ, μήπως τα μπερδεύεις; Καταθέσαμε και εμείς τον όβολο μας για τις άπορες κορασίδες και μας συγκρίνεις με τον τζετ σετ πορνό θεατή;
Εντάξει, προσφέραμε κι ένα γεύμα αγάπης, σιγά το πράγμα!Θέλεις να αρχίσουν να με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου τώρα; Για σκέψου το λίγο...
Έχεις παίξει επίσης εκτός έδρας...Εντάξει, προσφέραμε κι ένα γεύμα αγάπης, σιγά το πράγμα!
Για τη φαγούρα στα ακροδάχτυλα σου συστήνω εμβυθίσεις. Από τον πορνοθέτη το άκουσα ...
Θέλω να προλάβω τους κακόβουλους και τους συκοφάντες, που απουσιάζουν σήμερα.Έχεις παίξει επίσης εκτός έδρας...
Αλλά βλέπω τα βγάζεις, έστω με το τσιγκέλι, και τα υπόλοιπα στην φορα μόνος σου!
Πάλι; Έλεος!Θέλω να προλάβω τους κακόβουλους και τους συκοφάντες, που απουσιάζουν σήμερα.
Εσύ τι νόμισες;Πάλι; Έλεος!