baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.715
- Πόντοι
- 6.035
Και δυό νύχτες,μη σου πω βδομάδα ολόκληρη.δεν είναι σιγουρο, αλλα αν γαμησουμε θα χυνουμε 2 μερες
Και δυό νύχτες,μη σου πω βδομάδα ολόκληρη.δεν είναι σιγουρο, αλλα αν γαμησουμε θα χυνουμε 2 μερες
Και δυό νύχτες,μη σου πω βδομάδα ολόκληρη.
ποτε και τιποτα δεν ηταν σιγουρο με αυτην την ομαδα...αλλα ειναι η πιο καυλα ομαδα που ειχαμε ποτε...μπραβο τους οτι και αν γινει.δεν είναι σιγουρο, αλλα αν γαμησουμε θα χυνουμε 2 μερες
στειλε τηλ του περιπτερα να παραγγειλω πουρα...Και δυό νύχτες,μη σου πω βδομάδα ολόκληρη.
ποτε και τιποτα δεν ηταν σιγουρο με αυτην την ομαδα...αλλα ειναι η πιο καυλα ομαδα που ειχαμε ποτε...μπραβο τους οτι και αν γινει.
Νομιζω οτι πιο αναποδες συνθηκες δεν εχει αντιμετωπησει αλλη ομαδα ποτε σαν της σημερινες.
Σαμπάνια έχεις?Εγώ δεν έχω. :Sστειλε τηλ του περιπτερα να παραγγειλω πουρα...
πεταγομαι στη τρουμπα σε κανα κωλομπαρο να παρω.να σου παρω και εσενα?Σαμπάνια έχεις?Εγώ δεν έχω. :S
ρε μαλακα τι φατσα ειναι αυτη στο αβαταρ?Σαμπάνια έχεις?Εγώ δεν έχω. :S
Σόδα θα σου πουλήσουν. Δύο πράματα δεν λείπουν απο το σπίτι μου,σαμπάνια gosset και βρώσιμα φύλλα χρυσου και δυστυχώς έχω ξεμείνει και απο τα δύο. :Sπεταγομαι στη τρουμπα σε κανα κωλομπαρο να παρω.να σου παρω και εσενα?
δλδ πουτανες και πουρα εχεις?Σόδα θα σου πουλήσουν. Δύο πράματα δεν λείπουν απο το σπίτι μου,σαμπάνια gosset και βρώσιμα φύλλα χρυσου και δυστυχώς έχω ξεμείνει και απο τα δύο. :S
Kai ta δύο ένα τηλέφωνο είναι. ;)δλδ πουτανες και πουρα εχεις?
σε ζηλευω για τα πουρα ρεKai ta δύο ένα τηλέφωνο είναι. ;)
Καλημέρα serial fucker!Καλημέρα, απέθαντοι!